Hagfors =)

Våran påskafton spenderade vi i Hagfors,hos gumsan farfar och hans Mirja =D
När vi kom fick vi slänga ut hundarna i hundgården,som finns kvar sedan Kent och hans syskon bodde där. Vilken tur vi har att alla har hundgård när vi har varit tvungna att ta med vovsingarna :) Det har varit alldeles för varmt att ha dem i bilen,den tanken har inte ens funnits!

De bjöd på påskmat,följt av chokladpudding till efterrätt,ute i solen :P HÄRLIGT!
Gumsan åt litegrand innan hon skulle springa omkring och kolla. Hon envisades med att hålla till vid deras trappa -hon har blivit väldigt intresserad av såna. Nedanför låg det ett järngaller (har ingen aning om vad det kallas). Hon snubblade på det flera gånger och vi bar bort henne så hon inte skulle göra sig illa. Tillslut ramlade hon och slog sig. Fick en väldigt snygg fläskläpp och små skrapsår på kinden :/ Det är därför man ska lyssna på mamma och pappa!

Efter mycket letande i skötväskan lyckades gumsan hitta en banan :D Kent höll i så fick hon bita av den och det var inga småbitar hon tog - bananen var slut i ett navs ;)

Kents farmor och farfar,som bor grannar med hans pappa,kom hem efter några timmar,så då gick vi över dit och sa "Hej" =D De skulle laga mat och sådär,så det blev bara en snabbvisit.

Sedan dröjde det inte länge förän vi bestämde oss,för att åka hemåt. Vi skulle stanna till hos gumsans farbror Lars och kusin Edvin =) Eftersom gumsan inte ätit på ett tag moffade kusinerna i sig en varsin banan innan de busade =)

När vi kom hem fixade Kent hundgården så jag ska snart släppa ut vovsingarna =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0