En helg med systeryster =)

God morgon :)
 
Jag och familjen hade en myskväll bara vi igår. Vi åkte till pizzerian för att äta mat =D Påvägen hem stannade vi till hos Ingegerd och Bosse för att ta in posten samt mata fåglarna åt dem :P Sedan åkte vi hem och åt lite gott framför teven innan sovdags.
 
Idag vaknade Patricia vid halv fem :/ Efter att ha varit vakna en stund lyckades vi somna om och vaknade igen runt halv åtta.
Jag ska snart sätta igång med allt jag behöver göra. Vi ska sova hos mamma den här helgen också för att vi ska kunna umgås så mycket som möjligt med min syster,som kommer idag :)
Förutom att packa ska jag baka tårtbottnar till "babyshowertårtan". Sedan måste jag bära ur sommardäcken från bilen och in till förrådet innan jag kan lasta in barnvagnen m.m.
Dessutom ska jag slå in Johannas present =P
 
Det känns,som jag har mycket att göra,men det mesta går fort så jag behöver nog inte ha särskilt bråttom ;)
 
 Jag har tidsinställt några inlägg som kommer dyka upp då och då under helgen :)
Hoppas ni får en härlig helg - den första i december =D

Sliten

Hejsan :)
 
Nu är vi hemma igen =D
 
Det var mysigt med babymassage <3 Sebastian,som brukar sova på förmiddagarna,blev ledsen eftersom han blev trött,men annars gick det bra. Vi kände igen en av mammorna - hon har en son,som går på Patricia dagis :P Dessutom är pappan kompis med Kent =)
 
Jag blev minst sagt förvånad när jag såg att klockan var 12 när vi var klara! Vi pratade en hel del efteråt så tiden sprang iväg ;D Vi hann i alla fall med en fika och lite tjat med Katrin och Stina innan det var dags att hämta Patricia :)
 
Våran stora tjej har inte sovit något på dagis idag. Vi ska prova det ett tag eftersom hon vaknar tidigt på morgonen. Förhoppningsvis blir det bättre om hon inte sover något på dagen. Hon somnade dock en stund i bilen,men det brukar hon göra då och då och det brukar inte göra så stor skillnad i nattsömnen.
 
Jag och Patricia sitter i soffan medan Sebastian sover. Jag ska vila mig en stund - känner mig jättesliten.

Babymassage <3

God morgon =)
 
Jag och Sebastian är i Molkom just nu. Vi lämnade Patricia på dagis innan vi åkte raka vägen hit.
Vi ska nämligen på babymassage :P Det ska bli mysigt <3
 
Massagen börjar inte förrän kl.10.30 så vi är i god tid ;D Kändes inte,som någon idé att åka hem bara för att behöva åka igen efter en halvtimme.
Medan vi väntar ska vi ta en sväng till affären för att köpa med något gott fikabröd för efter massagen ska vi hälsa på Katrin och lilla Stina =)
 

Julmysigt :)

God kväll :)
 
Nu har jag fått upp alla julgardiner förutom i Patricias rum. Hon ville inte ha "tomten" utan ville att "pippi" skulle sitta kvar ;D Jag får se om jag lyckas övertala henne annars får jag väl strunta i det. Jag väljer mina fighter ;)
 
Barnen har fått bada. Det var första gången Sebastian tyckte det var skönt så det var mysigt <3 Efteråt fick han lite massage medan storasyster badade :) Sedan fick han ligga på mage. Åh,vad han grejade - han lyfte på huvudet och rörde benen,som att han försökte krypa iväg ;P Han "pratade" också =) Han låg så i över 5 minuter sedan tyckte jag att det var dags att få på honom kläder innan han blev kall. Jag passade på att filma så även pappa får se när han kommer hem -  han åkte iväg för att byta däck på bilen.
 
Sebastian ligger bredvid mig i soffan och sover medan storasyster tittar på teve :P
 
 
 

Dags för påfyllning

Hej hej :)
 
I morse när vi skulle åka till dagis hade vi lagomt gott om tid,men när jag startade bilen varnade den för att glykolen var slut. Det var den tiden det!
Det var bara att springa in efter vatten att fylla på med så länge. När det var klart hade jag helt plötsligt bråttom igen - typiskt!
Alltid är det något ;D

En tidig morgon...

God morgon,god morgon =)
 
Idag vaknade Patricia strax innan halv sex :/ Vi har alltså varit vakna ett bra tag redan. Jag är glad för att jag förengångsskull lade mig och sov tidigt igår. Jag tänker inte göra många knop medan Patricia är på dagis. Tänker passa på att vila :P
 
Jag sitter i soffan just nu. Tänker på vad mysigt det blev med lite julsaker trots att det inte är någon vinter ute :) Tomtarna och sånt får dock vänta tills nästa vecka för jag vill hinna få upp alla gardiner och dukar först. Nedervåningen är klar så det är övervåningen kvar och det ska jag ta när jag och barnen kommer hem efter dagis =D
 
 

En låååång dag

God kväll allihopa :D
 
Äntligen kan jag ta det lugnt en stund - dagen har gått i ett.
 
Efter att ha gjort morgonsysslorna hemma var det dags att åka för att lämna Patricia på dagis. Hon var lika glad,som vanligt när vi kom dit =)
När vi hade vinkat Hejdå åkte jag och lillebror vidare hem till mamma,men det vet ni ju redan ;P Där blev det frukost innan vi tog bilen till stan. Vi hade egentligen tänkt gå,men eftersom det var dåligt väder hade vi ingen lust med det.
Vi sprang omkring i några affärer och hittade bl a födelsedagspresent till Johanna och en present till hennes bebis i magen :D Jag vet inte om jag talat om det - vi ska ha en gemensam babyshower på lördag :P Det ska bli kul :D
 
Jag köpte dessutom en tidig julklapp till mig - en morgonrock. Jag kollade på den sist jag var nere på stan,men tyckte den var för dyr,men nu hade KappAhl rea så då slog jag till =)
 
När vi var klara på stan åkte vi först till Wästgötabagarn för att köpa bröd innan vi avslutade med en tur till Maxi. Sedan åkte vi hem till mamma igen. Sebastian,som sovit enda sedan vi åkte hemifrån på morgonen,vaknade och ville ha mat precis när vi kom innanför dörren - bra timing ;P
När även jag fått lunch i magen var det dags att hämta Patricia. Efter att ha tankat,hämtat posten och tagit ut hundarna en sväng grejade vi med tvätt innan vi mös i sängen med en bok :D
 
Dessutom har jag hunnit med att sätta upp julgardiner och ta fram dukar i vardagsrummet och köket,lagat kvällsmat,spelat yatzy med sambon samt myst :)
 
Det har med andra ord varit en lång dag. Jag ska nog försöka sova snart för jag känner mig riktigt sliten. Men först av allt ska lillen få mat så vi får sova en stund bägge två innan det är dags igen =D
 
 

Lite funderingar...

Hej hej :D
 
Hur kommer det sig att oavsett hur lång tid man har på sig är det aldrig nog? För mig är det så i alla fall. Det spelar ingen roll hur tidigt jag börjar göra Patricia iordning det blir alltid stressigt innan vi kommer iväg på morgonen.
 
Det här med morgonrutiner tycker jag är svårt att få till. Som det är nu brukar Patricia få titta på teve medan hon äter frukost. Sedan får jag oftast hjälpa henne på med kläderna eftersom hon blir så inne i teven att hon inte kan göra något annat än att titta på den :)
Eftersom det sista programet slutar 3 minuter efter att vi egentligen skulle behöva åka blir det,som sagt var stressigt.
 
Fördelen med teven är att hon håller sig lugn och låter mig mata Sebastian,göra oss iordning samt ta ut hundarna utan att bråka under tiden.
 
Jag ska försöka komma på någon bättre lösning. Tror jag ska försöka få bort tevetittandet helt då det mest ställer till med beskymmer eftersom hon blir så arg när jag stänger av den =D
Jag får helt enkelt prova mig fram till vad,som passar oss bäst.
 

Ännu en dag med mamma ;)

God morgon :D
 
Jag och Sebastian har precis lämnat Patricia på dagis. Nu ska vi åka hem till mormor =)
Först ska vi bli bjudna på frukost. Efter det ska vi ta en promenad ner till stan för att kika i affärerna.
Vi har inte köpt några julklappar till lillebror än så jag hoppas att jag hittar något fint till honom :D
 
 

En promenad :)

God kväll :)
 
Jag känner mig lite "mör".
När Kent kom hem från jobbet tog jag på mig reflexväst och pannlampan innan jag tog med mig Qvittra på en halvtimmes lång promenad. Sedan var det Bessies och sist Steis tur att få komma ut - jag gick dock inte lika långt med dem.
Förutom att det blåser rejält var det riktigt skönt ute :P
 
När jag kom in igen blev det en dusch följt av kvällsmat. Jag är inte den enda,som är trött. Lillebror sover och Kent ser ut att somna han med snart =) Patricia däremot verkar ha lite energi att göra av med innan sovdags ;D
 

Nej se det snöar det var väl roligt hurra!

Hejsan :)
 
Vet ni vad? Det snöar här just nu =D Tyvärr tror jag inte att det blir särskilt mycket eller att det kommer ligga kvar. Det är väl lika bra det eftersom vi inte satt på vinterdäckena än...
 
Jag och barnen tog ut hundarna en sväng innan vi gick bort till gården med matlåda till pappan. Patricia fick följa med pappa in i ladugården för att kolla på tjurarna och hönsen :D
När vi kom hem igen bäddade jag ner lillebror,som suttit i bärselet,i insatsen till barnvagnen. Jag passade på att städa lite i förrådet när vi ändå var ute. Patricia började med att gunga sedan lekte hon några minuter med hinken och spaden innan hon sprang in för att kissa. Jag tog med några säckar pellets in samt en plastlåda med gardiner,som jag nu har slängt ner i en säck tillsammans med de gardiner jag hade inne redan. Säcken ska jag ta med hem till mamma och ställa i hennes förråd.
 
Jag har även plockat rätt i en garderob,som står i vardagsrummet.
Nu tänkte jag betala räkningar samt kika runt lite på datorn innan lillebror vaknar :P

På hemmaplan :D

God morgon :)
 
Jag och barnen är tillbaka på hemmaplan =D Vi åkte hem igår eftermiddag.
När Kent,som varit i Hagfors och jagat med en kompis,kom hem tog vi en sväng till Ingegerd och Bosse. De åker på semester idag - eller förhoppningsvis i alla fall. De har lite sjukdomsbeskymmer,som vi hoppas kan ordnas så de kommer iväg :P
 
Monica,Maja och Mats,hans tjej Anna och hennes dotter Emilia är till Thailand så nu är det lugnt ett tag ;) Mats och de kommer hem om två veckor,medan Monica och Maja stannar i hela 4 veckor. De åkte i torsdags så de kommer hem strax innan jul.
 
Idag ska vi greja här hemma. Jag ska få lite ordning på saker och ting tänkte jag ;D Jag har redan startat dagens första maskin med tvätt - det lär bli några till.
 
Jag har passat på att börja plocka medan lillebror sover och tar bara en snabb paus nu för att säga "Hej" till er =)
Hoppas ni får en bra start på dagen och veckan - vi hörs senare :D

Härligt härligt =)

Hejsan =)
 
Vad skönt det är ute idag :D
Vi har precis kommit hem till mamma igen efter att ha tagit en liten promenad till Coop. Det var riktigt härligt att få frisk luft. Sebastian sov i bärselet hela tiden medan hans duktiga storasyster gick och höll mig i handen :P Hon klagade inte en enda gång över att hon var tvungen att gå - bra :)
 
Nu håller mamma på att fixa lunch åt hos. Det blir älgbiffar med svampsås och potatis - inte alls fel ;D Jag hoppas det blir lite över så jag kan ta med en matlåda till Kent,som han får i morgon =)
 
 

Myslördag och lite nytt =D

God kväll på er :)
 
Efter att ha umgåtts med mormor ett x antal timmar samt träffat Kent en sväng åkte jag,barnen och mamma hem till mamma igen. Vi stannade till på Maxi så jag fick springa in för att köpa bodisar till Sebastian eftersom jag inte hade några rena kvar (förutom den han har på sig). Jag köpte ett set med två bodisar samt en mössa med elefanter på. Jag har kollat på dem förut och tycker de är jättesöta. Det var dessutom rea på dem - inte fy skam ;D
 
Kvällen har vi spenderat med massa yatzy samt kortspel. Patricia kollade på Björnbröder. Lyckades somna när vi satt på filmen för tredje gången :P
 
Nu har jag suttit och grejat lite och äntligen fått reda på hur man byter header här på bloggen. Har velat haft en annan länge,men inte fattat hur man byter,men nu är det gjort :D
 
Nej,nu är det dags att sova - god natt =)
 
 
 

1 månad =)

Hej hej =)
 
Idag blir lillebror 1 månad. Herregud,vad fort tiden går!
Samtidigt,som det känns som att han precis kom,känns det ändå som att han alltid varit här :D
Hittills har han varit en rätt lugn kille. Han är dock väldigt beroende av att alltid vara nära någon och vill inte ligga ensam. Jag kan förstå det då han är så liten och inte förstår att vi inte försvinner =P
 
 
Alldeles nyfödd <3
 
 
Stolt pappa myser med våran lille bebis <3
 
 
Första bilturen =)
 
 
Sover hos mamma i soffan <3
 
 
Lillebror och storasyster <3

Min älskade lilla dotter <3

Hejsan :P
 
Jag sitter här och ler för mig själv. Vilken go dotter jag har <3
 
Mamma hade precis gått in för att duscha när Patricia frågade mig vart mormor var. När jag svarade att hon skulle duscha frågade hon om hon också fick det. Då sa jag att hon fick fråga mormor. Då sprang hon fram till toalettdörren och knackade på:
- Öppna mormor,jag vill också duscha!
- Får du det för mamma då? frågade mormor.
Eftersom jag sa ja släppte hon in henne. Sedan när de stod i duschen hörde jag hur de pratade när de duschade. Mamma frågade om Patricia ville ha tvål på svampen:
- Ja,tack,gärna!
 
Haha,min underbara goa unge <3
 

Det var ingen vanlig dag...

Igår var det ingen vanlig dag för det var min älskade syster Johannas födelsedag. Hon blev hela 26 år - grattis i efterskott :D
Tyvärr kunde vi ju inte fira henne eftersom hon bor så långt bort,men hon kommer nästa helg så vi får säga grattis då istället :P
 
 
Jag älskar dig systeryster <3 Vi ses snart!

God morgon på er :D

God morgon =)
 
Jag och Patricia har börjat lördagen med mys <3 Vi har spelat lite yatzy och nu sitter vi och lyssnar på musik på datorn :D
 
I natt tror jag att både jag och barnen sovit riktigt gott. Jag fick göra Patricia sällskap när hon skulle somna samt en gång i natt när hon vaknade samtidigt,som Sebastian,men annars har hon legat och snarkat för fullt ;P
Lillebror,som ALDRIG vill sova någon annanstans än bredvid mamma har sovit supergott i vagnen. Jag har inte ens behövt köra vagnen utan han har somnat gott däri ändå :)
Förutom att jag och lillebror har varit vakna tre gånger för att han ville äta har jag sovit jättegott och känner mig riktigt utvilad =)
 
Idag ska vi,som jag berättade igår,hälsa på mormor. Mamma ska ta med min vinterjacka,som jag upptäckte att dragkedjan var trasig på,för att byta den åt mig. Patricia kommer nog ha fullt upp att leka med huset. Mormor och morfar köpte det för någon tia på loppis och Patricia tycker det är jättekul att leka med. Det är ett litet hus,som har fyra dörrar med olika färger och nycklar till. Det finns fyra figurer i olika former,som passar i en av de fyra skorstenarna,som hon ska stoppa ner dem i innan hon låser upp för att hämta ut dem igen och börja om från början. Hon kan hålla på en hel dag med det :P
 
Eftersom vi kommer ha fullt upp med att mysa ska jag tidsinställa några inlägg för att det inte ska bli så tomt härinne ;)
 

Hit och dit :P

Hejsan =)
 
Nu är vi hemma igen. Jag är glad för att mamma var med oss med tanke på hur många affärer jag behövde springa in och ut ifrån ;) Skönt att inte behöva dra med barnen hit och dit.
Lillebror somnade när vi åkte hemifrån och vaknade inte förrän vi kom hem då var han hungrig så han har fått lite mat. Även storasyster somnade en stund och fick ny energi :D
 
Mamma är färdig med lunchen så jag ska smyga in och få lite i magen. Jag har lovat Patricia glass till efterrätt :)
 
 
 

Karlstad nästa :)

God morgon =)
 
Idag ska vi ta en tripp till Karlstad för att köpa lite grejor till fyrhjulingen,som Kent behöver tills ikväll. Jag ska passa på att handla lite annat smått och gott också. Tänkte kika efter några fina julstjärnor - det börjar bli dags att tänka på det nu :P Det känns dock inte särskilt lockande att börja julpynta när det inte är särskilt mycket vinter ute än,men det blir nog mysigt ändå =D
 
 

Borta bra men hemma bäst ;)

Hej hej :)
 
Jag och barnen tog en tur hem till mamma efter dagis. Hon följde med oss hem så vi har precis ätit kvällsmat. Nu blir det lite mys innan det är dags för Patricia att sova =D
 

Stolt mamma <3

Hejsan :)
 
Jag och Sebastian har nyss kommit hem. Vi har haft utvecklingssamtal för Patricia. Precis,som i våras när vi hade samtal sist,fungerar allt bra :D Hon sköter sig fint och är snäll mot alla :) Jag kan inte låta bli att bli stolt över henne när fröken talar om hur duktig våran tjej är <3
 
 
<3<3<3
 
Nu ska jag ta och slänga ut en annons på den gamla barnvagnen på blocket. Sedan ska jag vila lite innan det är dags att fixa mat m.m. Efter det är det dags att hämta skruttan på dagis :)

4 veckor :)

Hejhej :)
 
Dagens besök på BVC gick bra,som väntat =D Läkaren var så nöjd med lillen - hon gav honom VG ;P
 
Tänk att våran lille kille redan är 4 veckor gammal. Han blir en månad på lördag - vart har tiden tagit vägen?
 
 
 

Känslor...

Nu när Sebastian snart blir en månad tänker jag börja träna igen. Eller träna och träna. Jag ska börja med promenader för att få igång konditionen innan jag börjar med något annat.
 
Jag tänker inte göra samma misstag,som efter att Patricia föddes. Då tog det mer än ett år innan jag gjorde något åt vikten och jag mådde verkligen dåligt under den tiden :/ När jag tittar på bilder ifrån dopet vill jag bara gråta - det ser ut som att jag var höggravid igen :(
 
 
Nej,nu tänker jag ta tag i det direkt för att få bort de överflödiga kilona. Jag ser framemot att kunna använda kläder,som jag inte kunnat ha på flera år :D Vilken underbar känsla =)
Jag har faktiskt redan gått ner några kilo sedan jag kom hem plus att det naturligtvis försvann några vid förlossningen. Jag vet inte riktigt hur de andra kilona försvunnit då jag inte direkt tänkt särskilt mycket på vad jag ätit och så. De säger ju att man går ner i vikt av att amma och det kanske stämmer den här gången :P
 
 
Den här bilden,på mig och min syster,togs på min 20 årsfest. Vad vi inte visste då var att jag var gravid med Patricia <3
Med lite vilja (eller ganska mycket) kanske jag kommer att se ut såhär igen om ett tag =)

Onsdag

God morgon på er :)
 
Just nu är vi hemma och "mellanlandar" lite. Har lämnat Patricia på dagis och ska snart åka till Molkom för att träffa barnläkaren en sväng. Sedan åker vi hem en stund innan det är dags att hämta storasyster igen =D
 
När vi kommer tillbaka ifrån Molkom är nog sotaren här. Fick reda på igår att han skulle komma - lite sent,men så kan det gå. Om jag inte har hunnit hem skulle Kent sticka hem en sväng för att ta emot honom.
 
 
Jag och lillebror har fullt upp känns det som ;) Bäst jag sätter igång med det jag behöver fixa innan det är dags att åka.

Gud så nojig jag kan vara ;D

 
God kväll på er :D
 
Herregud,vad nojig jag kan vara ibland! Var nyss ute på promenad med hundarna. Tog ut dem en och en idag. Första svängen då jag hade Qvittra gick bra,men sedan gick jag åt andra hållet med Stei. Såg ögon i skogen och försökte lysa med lampan för att se vad det var,men det var för långt borta och jag vågade inte gå närmare.
Jag gick in och tog med mig Bessie och en annan,bättre lampa för att titta igen. Ögonen hade flyttat på sig,men var fortfarande för långt borta.
Eftersom det har gått lodjur i området,blev jag faktiskt lite rädd. Drog med Bessie hem och sa till Kent att jag trodde att lodjuret var tillbaka. Han stack ut för att kolla.
 
Jag skämdes "lite" när han kom in och talade om att det var en liten kattunge ;) Haha :P Tänkt vad rädslan kan spela en spratt ibland ;D
 
 
Jaja,jag hade FEL FEL FEL!

Gofika :)

Hejsan =)
 
Vi har precis ätit lite gofika med pappan :D Nu väntar det mys innan det är dags att fixa kvällsmat. Sedan blir det mer mys innan det är sovdags.
 
I morgon är det dagisdags för Patricia. Medan hon är där ska jag och lillebror bl a åka till Molkom för att träffa läkaren för en liten undersökning :P
 
Däremot blir det ingen service på bilen eftersom vi fick några oväntade utgifter,som måste ordnas först. Servicen får helt enkelt vänta ett tag till.
 
 
 
 

God morgon tisdag :P

God morgon :D
 
Idag är Patricia hemma ifrån dagis. Vi hade henne där lite extra för någon vecka sedan så vi fick ta bort en dag. Hon får helt enkelt vara hemma och mysa med mamma och lillebror istället =)
 
Vi ska snart ta och äta en sen frukost - lovade att Patricia skulle få se färdigt på Musse först. Efter det ska vi greja lite mer här hemma. Jag fick ganska mycket gjort igår,men det finns ändå saker kvar att göra.
 
Någon gång under dagen ska vi åka till Karlstad för att lämna bilen,som ska på service imorgon. Jag vet dock inte riktigt hur vi ska komma hem,men det ordnar sig nog :D  
 
 

Snart vinter - eller?

God kväll :D
 
Patricia somnade framför Musse förut. Hon sov i minst två timmar innan jag väckte henne lite försiktigt. Egentligen gillar jag inte att göra det,men jag vill inte jättegärna vara vaken hela natten ;)
Efter att ha varit halvvaken en stund myser hon nu framför teven =D
 
 Jag ska strax göra iordning kvällsmat innan det får bli en dusch/bad.
 
Idag har jag tvättat mer av Patricias vinterkläder samt plockat fram fler kängor. Herregud,vad många kängor hon har! Hon lär inte behöva frysa om fötterna i vinter ;P
 
Jag har dessutom plockat bort flera andra jackor och skor - både Patricias och mina. Det har ju inte varit särskilt kallt så jag har inte haft så bråttom med det,men jag behövde få bort lite för att få plats med det andra =) Dessutom borde det inte dröja länge innan vi har användning för varmare kläder. För min del får det gärna vara kallt någon vecka och sedan kan snön komma så vi kan vara ute och åka pulka m.m :D
 
 
 

Med lite tur så kanske kanske....

Hej igen :P
 
Som ni vet spelade vi Bingolotto med Monica och Maja igår. Hittills har vi inte vunnit något,MEN vi är med och tävlar om en bil! De hade någon slags ordlek där man skulle hålla utkik efter bokstäver,som bildade ett ord. Sedan skulle man sms:a det,vilket vi gjorde. Eftersom det var rätt ord är vi med och tävlar om en bil :) Det vore ju inte fel att vinna den ;D Jag har dock inte särskilt stora förväntningar då det säkert är många,som är med och tävlar.
 
Snälla,håll tummarna för oss ;)

<3

Hej :P
 
Efter att ha grejat med lite allt möjligt ska jag passa på att vila mig en stund medan Patricia tar igen sig lite =)
 
 
 

En ny vecka igen

God morgon =)
 
Vi ska snart börja dagen med lite frukost. Jag har kokat några ägg för att "lyxa" till det lite extra ;D
 
Idag ska jag tvätta igen samt damma och packa ner alla prydnadssaker. Då behöver jag bara damma lite  till och ställa fram julsakerna sen. Det tänker jag inte göra idag,men då har jag i alla fall förberett lite :) Sedan tänkte jag plocka med lite allt möjligt,som behöver göras.
 
 

Syskonkärlek <3

 
Jag har försökt ta kort på våra små barn,men de vill inte riktigt samarbeta ;) Antingen vill de inte vara stilla eller så är den ena på humör,men inte den andra. Det är inte det lättaste att få fina kort,men jag har i alla fall lyckats få några :)
 
 
Glad storasyster med en mindre glad lillebror :)
 
 
Puss på dig <3
 
 
Håller handen <3
 
 
 Myser i soffan =)
 
 
Hej mamma!

Lugnt

Hej :D
 
Efter att gubbarna ätit lite lasagne mumsade vi i oss några bullar innan mormor och morfar åkte hemåt. Monica kom förbi för att hämta Patricia så hon fick följa med henne hem för att busa med kusin Edvin en stund =) Vi ska också åka dit sen - ska spela bingolotto :P Vi gjorde det förra veckan också. Jag vann en ny lott och Maja vann 100 kronor. En större vinst skulle absolut inte sitta fel,men det var i alla fall bättre än inget =)
 
Jag,Kent och lillebror passar på att ta igen oss lite innan vi ska åka.
 
 

Myssöndag <3

Hejsan =)
 
Idag har jag och barnen fått besök av gammelmormor Eva medan pappan och gammelmorfar är ute i skogen :D
Just nu ligger Sebastian bredvid mig i soffan och sover,Patricia tittar på teve på sitt rum och Eva sover i fåtöljen så jag tänkte passa på att visa er vad vi grejat med idag.
 
 
Vi har bakat vaniljbullar,som vi snart ska provsmaka tillsammans med lite kaffe :P Som ni ser blev de lite olika i storlekarna,men annars blev det faktiskt riktigt fina - och framförallt hela ;)
 
 
Till lunch fick det bli lasagne - mums!
 
Nu kom gubbarna hem. De får slänga i sig lite mat innan det är dags för fika :)

Våran lördag :)

Hej hej :)
 
Jag och barnen har verkligen myst till max idag. Vi har läst,sjungit,lekt och målat =D
Jag och Patricia har precis lyxat till det med en liten fika medan lillebror sovit. Nu sitter vi i soffan och vilar. Storasyster,som hållt igång ordentligt,börjar bli lite sliten ;) Mamma däremot känner sig faktiskt ganska pigg förengångsskull :D
 
 Jag har nyss pratat med min gamla tant,som jag var volontär åt innan Patricia föddes. Hon fyllde år igår,men jag "hann" inte ringa då eftersom jag hade händerna fulla här hemma ;) Jag har inte pratat med henne sedan hon fyllde år förra året. Jag har superdåligt samvete så jag får allt lov att skärpa till mig och ringa då och då. Jag lovade dessutom att hälsa på henne snart. Jag kommer nog att passa på att åka dit medan Patricia är på dagis så det inte blir jobbigt för henne med två barn - hon är trots allt 94 år =D
 
Nu ska jag fortsätta mysa med barnen :) Jag hoppas pappan kommer hem snart också så vi kan mysa allihopa <3

Mysbilder :)

 

Matdags =D
 
 
Såhär kan storasyster se ut när hon ska "gå till Väse" ;)
 
 
 Sover gott i soffan :)
 
 
Tittar på teve = KONCENTRERAD!

Myser hemma <3

God morgon :D
 
Efter att ha ätit frukost stack Kent iväg till Ingegerd och Bosse för att hjälpa dem att fälla ett träd. Jag och barnen stannade hemma eftersom jag kände att vi nog mest varit i vägen annars. Vi ska mysa och greja lite =) Jag har startat dagens första tvättmaskin. Jag fattar inte hur det alltid kan bli så mycket tvätt ??
 
Just nu myser vi i soffan :D
Lillebror har somnat så jag ska passa på att smyga upp och vika lite tvätt innan han vaknar igen. Han är väldigt beroende av närhet än så länge och låter mig inte göra särskilt mycket annat än gosa när han är vaken så jag får passa på att greja medan han sover :)
 
 
 
 
 
 
 

En tur till Kristinehamn :)

God kväll på er :P
 
Jag och familjen har varit och hälsat på Anders och Maria :D Även mormor och morfar var där och det bjöds på tacos. Både Patricia och Kent är nyfriserade och fina :) Jag hoppas på en klippning den närmaste veckan. Det behövs verkligen - funderar på att slänga i lite färg också....
 
Vi har precis kommit hem. Barnen sover och mamma och pappa gör dem nog sällskap snart ;) Jag tänkte försöka hålla mig vaken en stund till för att se om lillebror vill ha mat innan jag kryper i säng. Då får jag förhoppningsvis sova några timmar sen innan det är matdags igen =D
 
 

Klara :)

Hejsan :)
 
Patricia tyckte det var kul att göra "kladdkaka",som hon envisades med att säga ;D Vi hann bara blanda ihop allting sedan fick vi ställa in det i kylskåpet ett tag eftersom lillebror var sur ;P
 
Efter lite mys med läsning och mat för Sebastians del somnade han en stund. Då passade jag och Patricia på att rulla chokladbollarna. De blev faktiskt riktigt goda :D
Sebastian vaknade medan vi höll på så vi fick skynda oss lite. Han somnade dock om efter att ha fått nappen och har sovit i sin säng ett tag. Jag och Patricia har hunnit äta lunch (rester från igår kväll). Dessutom har jag tagit ut hundarna en sväng. Nu tittar tjejen på teve.
Jag hör att lillskrutten däruppe har vaknat så nu får det blir lite mera mys <3
 
 

Äntligen fredag =)

God morgon :)
 
Idag tog Patricia sovmorgon till halv åtta - tror hon behövde det :D Vi har börjat fredagen med mysfrukost framför teven. Vi ska snart ta och göra oss iordning innan vi ska baka lite. Eller baka och baka vi ska göra chokladbollar :P Om lillkillen är lugn kanske vi kan hitta på något annat gott också ;)
 

Trötta!

God natt :)
 
Ikväll har hela familjen varit slitna. Barnen har haft svårt att komma till ro,sambon somnade tidigt på soffan och jag somnar närsomhelst. Jag ville bara säga God natt innan jag lägger mig =D
Vi hörs i morgon!
 
 

4495 g

Hejsan :)
 
Dagens besök på BVC gick,som väntat,bra =D Lillkillen växer så det knakar - han väger 4495 g och är 54 cm lång. När han föddes vägde han 4145 g,men tappade,som alla nyfödda,vikt innan vi åkte hem och vägde då 3870 g. Han har alltså gått upp rejält sedan dess :P Dessutom har han vuxit 4 cm på längden. Han kommer inte vara liten särskilt länge till om han fortsätter i samma takt ;)
 
 
Efter besöket ville Sebastian ha lite mat innan vi åkte hemåt. Nu får det bli lite vila innan det är dags att hämta tjejen på dagis =D

BVC igen

God morgon :D
 
Just nu är jag och Sebastian påväg till BVC för ännu en kontroll. Det ska bli kul att se hur mycket han växt sedan förra veckan =)
Hittills har han ju faktiskt hunnit växa en hel del mellan kontrollerna. Jag får be Kent gissa vad han väger - han hade exakt rätt förra veckan då lillkillen vägde 2450 g.
 
Vi skulle egentligen ha hälsat på Katrin och Stina efteråt,men de är sjuka så det får vi ta en annan gång. Det får bli lite lugn och ro hemma istället tills det är dags att hämta tjejen på dagis :P

Sömnproblem

God kväll :D
 
Idag fick det bli sängen tidigt för lilla damen,som tydligen varit vaken till och från i natt och därmed var supertrött. Det märktes på henne redan i morse att hon inte fått den sömnen hon behövde. Hon somnade i bilen till dagis och var riktigt ledsen när jag skulle lämna henne :/ Det är tur att jag vet att det går över fort annars skulle jag aldrig klara av att lämna ifrån mig henne när hon bara gråter...
 
 
När jag hämtade henne var hon dock på bättre humör :P Det märktes att hon hade sovit en stund. Trots det somnade hon på vägen hem och var gnällig från och till enda tills jag nattade henne vid halv åtta.
Jag hoppas att hon sover hela natten nu så hon är pigg och glad i morgon :) Dessutom vore det nog skönt för stackars pappa,som var vaken med henne i natt och sedan jobbade hela dagen,att få sova ordentligt :P
 
Nu har jag fått lillkillen att somna också så jag ska strax försöka sova jag med. Skulle vara skönt med några timmars sömn innan det är matdags =)
 
 

Hemma igen

Hej hej :)
 
Jag och Sebastian har haft några trevliga timmar tillsammans med Mickan =P Vi åt bl a lunch på Orion samt gick omkring en massa. Mickan hade köpt en fin body till lillkillen - tack igen :)
 
Sedan vi kom hem ifrån dagis har jag hunnit ta en sväng till brevlådan med hundarna och gett dem mat,gett barnen lite att äta,plockat undan lite samt startat en maskin med tvätt. Jag ska snart ta och fortsätta städa så jag har det gjort :D
 
 
 
  

Hipp hipp hurra!!

Hejsan =)
 
Min morfar fyller år idag - grattis grattis :P Det blev ju,som ni redan vet inget firande i helgen eftersom Patricia och mormor blev dåliga. Förhoppningvis får vi träffa dem i helgen så vi kan fira lite då :D

Borta igen :D

God morgon =)
 
Jag och lillkillen är ute på äventyr igen medan tjejen är på dagis. Idag ska vi umgås lite med Mickan. Hon har inte träffat Sebastian än och det var ett tag sedan jag träffade henne så det ska bli kul :P
 
 
Mickan med stora tjejen =)
 
 

Några skratt :)

Hej :)
 
Våran tjej säger alltid roliga saker och får oss ofta att skratta,men ibland funderar jag verkligen på vart hon får allt ifrån ;D
 
Igår när vi skulle göra oss iordning för dagis tog hon sig på magen och rumpan och sa:
- Din mage är stor.
- Tack du gumman,sa jag medan jag försökte hålla mig för skratt.
- Min rumpa är liten. Det är din med.
- Tack,vad du är snäll gumman.
Sedan gick hon fram och kollade på min rumpa och utbrast:
- Den är ju visst stor!
Ja,vad säger man? Hade någon annan sagt det hade jag kanske inte blivit lika glad,men jag kunde inte låta bli att le =)
 
 
Även idag fick hon mig att skratta när hon försökte bli av med mig på dagis.
- Mamma,är vi på min skola?
- Ja,det är vi.
- Du får inte vara med på min skola.
- Jag ska inte det,men jag måste ju följa med dig in för att säga hejdå.
- Mmm. Men du får inte vara med på min skola.
 
Haha - hon är så himla go <3
 
 
 

Pizza på G

God kväll :D
 
Jag och barnen sitter i soffan och väntar på att Kent ska komma hem med pizza - mums! Det ska bli gott med mat då jag trots en väldigt sen lunch känner mig riktigt hungrig.
Jag,som nyss duschat tillsammans med lillkillen,ska ta och slänga på mig lite myskläder innan det är dags att äta. Lillen somnade så honom får jag klä på senare så jag inte väcker honom igen.
 
Idag har gumsan fått städa sitt rum. Det tog ett tag innan hon kom igång,men sedan blev det fart på henne och då hjälpte jag till lite.
 
Vi har även hunnit med att vara ute en stund. Vi blåste såpbubblor - det tycker Patricia är jättekul =)
 
Nej,nu ska jag sätta lite fart här så jag hinner komma ur badrocken innan Kent kommer :D
 

Lite hjälp tack =)

God morgon :)
 
Nu när jag blivit mamma igen tänkte jag byta namn på bloggen. Jag har funderat lite på vad den skulle kunna heta istället,men har inte lyckats komma på något bra. Har ni några förslag?
 
 
<3<3<3
 
 
 

Pappa o dottermys/mamma o sonmys <3

God kväll =)
 
Patricia är med pappa till Monica och busar - jag och lillkillen stannade hemma för att mysa :D
Just nu sover han så jag passar på att kika runt lite på datorn innan han vaknar igen.
 
I morgon är det dagisdags för Patricia. Medan hon är där tar jag med mig lillen hem till mamma för att hälsa på :P Hon skulle bl a bjuda på frukost.
 
 
Hoppas ni har fått en bra start på veckan. Nu säger jag god natt :)

Vilostund :)

Hej hej =)
 
Nu har vi grejat lite här hemma. Har bl a tvättat. Patricia fick hoppa i ett bad,men eftersom hon vägrade göra sig ren ordentligt får det bli en dusch ikväll så hon är ren och fin när hon ska till dagis imorgon ;D
Medan Patricia hjälpte mig att fixa lunch samt busade somnade lillkillen i babygymet. Han ligger fortfarande där och snosar :P
Patricia ligger i sin säng och vilar så nu får det bli soffan en stund för mig innan det är dags att fortsätta greja lite.
 

Inget kalas :/

God morgon =)
 
Det blev inget kalas igår. Patricia började kräkas runt fem tiden på morgonen så vi fick åka hemåt istället.
Efter att ha kräkts några gånger samt sovit blev hon mycket piggare och vi har inte märkt av någonting sedan dess. Jag tror hon fick lite för mycket av det goda under lördagen.
 
Mormor ringde på förmiddagen för att tala om att det inte blev något kalas för någon. Hon kände sig inte heller helt pigg,vilket vi märkt av redan på lördagen,så de hade ställt in alltihopa.
Synd,men förhoppningsvis kan vi vara med och fira någon annan dag. Morfar hade i alla fall öppnat presenten,som var en jaktryggsäck som han önskat sig,och var glad och nöjd :)
 
Jag ska slå en pling sen för att höra hur mormor mår idag. Jag hoppas hon också mår bättre...

Bra och dåliga dagar..

Vem hade trott att jag skulle vara sambo,förlovad och mamma till 2 barn vid 23 års ålder? Inte jag i alla fall,men det är ingenting jag ångrar - jag hade inte velat haft det på något annat sätt. Det finns ingenting,som gör mig så glad,som min familj <3
Visst,det finns stunder då jag blir galen på sambon eller barnen,men vem blir inte det ibland? Det är inte alltid särskilt kul att försöka handla med en 2 ½ åring,som springer iväg hela tiden plus att sambon försvinner iväg han också (fast åt ett annat håll) samtidigt som lillen skriker för att han inte är nöjd.
 
Innan jag fick barn själv kan jag erkänna att jag kunde titta på föräldrar och deras skrikande barn och bara tänka att det var deras eget fel för att de inte hade lärt barnen ur man ska bete sig. Nu kan jag inte göra annat än att skratta åt det - barn beter sig mindre bra ibland oavsett hur väluppfostrade de är. Barn är alltid barn och måste få bete sig,som det också :)
 
Förresten är det väl inte bara barnen,som beter sig mindre bra ibland? Alla har vi väl dåliga dagar?
 
 

Våra underbara barn <3

Hej hej :)
 
 
Våran lilla prinsessa <3
 
 
Prinsen <3

Familjen <3

God morgon =)
 
Nu när vi har fått över bilderna till datorn tänkte jag visa er några bilder på våran lilla familj <3
 
 
 
<3<3<3

Gamla bilder

Hej hej :D
 
För att bloggen inte ska bli så tom i helgen har jag tidsinställt några inlägg =)
 
 
Pratar lite..
 
 
Patricia hittade en pinne när vi var ute och plockade svamp. Hon använde den,som bössa och låtsades skjuta djur i skogen ;)
 
 
Spelar boll :)
 
 
Tittar på teve :)

En helg i Nybble =)

Hejsan =)
 
Vi har precis ätit lunch.
Patricia ligger i sin säng och kollar på film,Sebastian ligger bredvid mig i soffan och sover och jag mumsar i mig choklad framför datorn/teven :D
Jag ska vila mig en stund innan det är dags att börja packa och göra mig och barnen iordning. Vi ska nämligen åka till mormor och morfar när Kent slutat jobbet. Han och morfar ska jaga imorgon och på söndag ska vi fira farsdag samt morfars födelsedag så vi blir kvar hos dem hela helgen =P Det ska bli mysigt :)
 
 
 
 

God morgon fredag =)

God morgon =)
 
När jag och lillen hade hämtat bilen igår åkte vi först till Monicas jobb för att låna hennes bilstol till Patricia. Sedan hämtade vi tjejen på dagis innan vi åkte hem till mamma. Efter att ha fått en sen lunch i magen var det dags för fika :D Vi hann även med lite bus innan vi åkte hemåt. Jag tog med mig två säckar med vinterkläder och - skor,som stått i mammas förråd samt ett bärsele. Efter att ha krånglat hit och dit har vi äntligen fått ett - dock inte från den tjejen,som skulle ge oss ett.
 
När vi kom hem blev det kvällsmat följt av läsning,sång och mys. Dessutom fixade jag (med lite hjälp från gubben) iordning lillens säng. Han låg i den en stund,men sedan ville han inte vara kvar i den. Det kommer nog krävas lite träning för att vänja honom vid den :P
 
Idag har vi inte hunnit med särskilt mycket hittills. Jag och Patricia har ätit frukost medan Sebastian ligger bredvid oss i soffan och sover :D
Patricia kollar på teve och håller på att dansa till Musses klubbhus - SÖTNOS <3
 
 
 
Idag ska jag och barnen vara hemma och bara mysa. Dessutom ska vi försöka få lite gjort. Jag har startat dagens första tvättmaskin och det lär bli några till.

Ännu en torsdag :)

God morgon :D
 
Idag blev det en tidig morgon för Patricia. Hon fick åka med Monica till dagis eftersom vi har bilen på verkstaden,där de har lagat rutan. Monica kom runt kvart över sex för att hämta Patricia och hon var inte särskilt glad :/ Hon var trött och hade nog helst legat kvar hemma och myst med mamma. Jag är dock säker på att hon blev jätteglad när de väl var framme =)
 
Patricia skulle egentligen ha åkt med Monica hem också,men eftersom bilen är klar kommer Ingegerd och Bosse,som ska till stan,förbi och hämtar mig och lillen så vi kan hämta bilen. Efter det åker vi till dagis och tar med oss gumsan hem och busar :P
 
 
Kent hjälpte mig att överföra bilderna ifrån både hans och min mobil igår så nu har jag massor av bilder att visa er ;) Den här bilden tog jag när vi precis hade flyttat in i det här huset - för ungefär 1 år och 5 månader sedan alltså. Jag höll på att torka ur och sätta ihop en byrå när gumsan passade på att provsitta lådorna ;P

Prinsen och prinsessan <3

God kväll på er =)
 
Dagens BVC besök blev återigen en glad överraskning - lilla killen väger nu 4250 g :D Han har alltså gått upp 250 g sedan förra veckan. Det går absolut ingen nöd på honom ;P Om det fortsätter i den här takten kommer han snart vara en stor kille <3
 
 
 
I söndags var Ulrika och barnen här för att leka och träffa Sebastian. De hade köpt en fin randig body och ett par byxor med en ekorre på till honom samt den här fina prinsessklänningen och skorna till Patricia. Gissa om tjejen blev glad =)
Hon ser så gullig ut när hon trippar omkring i skorna,som är alldeles för stora,samtidigt som hon håller upp klänningen,som även den är rätt stor,för att inte trampa på den <3
 

Åter till vardagen :)

Hej hej :)
 
Idag är Patricia på dagis och imorgon kommer Kent,som varit hemma med oss,börja jobba igen. From nu ska vi försöka återgå till vardagen igen med allt vad det innebär ;)
 
Innan vi hämtar gumsan ska vi till BVC med lillen. Det ska bli kul att se hur mycket han har växt =D
 
 
 

Lite annorlunda :)

Hej hej :)
 
Vi ändrade våra planer idag. Mormor ringde och ville bjuda på ugnsbakad falukorv med hemmagjort mos,som är en av Kents favvorätter,så vi åkte dit istället ;D Förutom lunch bjöds det på massa bus,mys och fika. Jag och mormor kollade igenom massa jotexkataloger för att jag skulle få välja ut gardiner till det nya köket :P
 
På hemvägen passade vi på att storhandla på Maxi. Patricia,som inte bryr sig ett dugg om att mamma och pappa inte är i närheten,sprang iväg flera gånger så jag fick gå och leta efter henne - busunge <3
 
Efter handlingen satt jag mig i bilen för att ge Sebastian lite mat medan Kent lastade in alla varor samt gick in för att byta några vinstlotter mot nya. Sedan blev det McDonalds innan vi åkte hemåt.
Patricia,som somnade i bilen,ville ligga på soffan när vi kom hem så hon ligger här bredvid med och snarkar samtidigt,som lillebror ligger med huvudet mot hennes rumpa och kollar på teve ;)
 
Jag ska slöa lite framför datorn innan det är dags att ta med mig lillen upp och förhoppningsvis få lite sömn =D
 
Natti natti :)

Lite shopping på G

God morgon,god morgon =)
 
Medan lillen sover,som en stock,har resten av familjen passat på att äta frukost.
 
 
Idag ska vi åka iväg till Karlstad för att kika runt lite :D Barnen ska få lite nya kläder och jag behöver en ny vinterjacka. Sedan kanske vi hittar något åt gubben också ;)
 
 
 
 
 
 

Jag och barnen :)

Hej hej :)
 
Efter att ha haft en lugn och skön morgon med barnen hjälpte Patricia mig att bada Sebastian innan hon fick bada själv medan jag tog en dusch.
Nu är första maskinen tvätt hängd och den andra är i full gång. Dessutom ligger maten i magen så det får bli lite vila ett tag innan Kent kommer hem från skogen :P
 
 
 

God natt

God kväll =)
 
Efter att Monica och Axel hämtat mig och barnen åkte vi hem till Ingegerd och Bosse för att fira dem. De fyller år bägge två snart.
Sedan fick vi skjuts hem och har haft lördagsmys. Patricia har slocknat på soffan och grabbarna tittar på teve. Jag ska nog smyga upp och lägga mig. Förhoppningvis hinner jag få någon timmes sömn innan lillen vill ha mat igen :P
 
Hoppas ni har en bra lördagkväll =)

Jahopp :(

Hejsan :)
 
Jag och barnen har nyss kommit hem efter våran promenad. Jag blev minst sagt förvånad när vi kom ner till stan och inget var öppet. Jag ringde till sambon för att höra om jag helt förväxlat dagarna så att det var söndag inte lördag. Det hade jag inte. Däremot hade jag inte en tanke på att det är röddag och allt är stängt! Typiskt när jag planerat att vi skulle ha det lite mysigt på stan en stund :/
 
Det fick bli en sväng till Coop istället. De hade inga kläder,som jag fastnade för,men gumsan och jag fick en varsin film :)
 
När vi kom tillbaka hem till mamma fick Patricia gunga en stund innan vi fick gå in för att ge Sebastian mat =D
 
Kent ringde förut för att ge mig en mindre bra nyhet- en av rutorna på bilen har gått sönder :/ Alltid är det något :( Jag blir sååå trött! Vi får väl sticka iväg och fixa det på måndag.
Eftersom vi inte vill att barnen ska sitta i en bil där det finns glas,plus att de inte ska behöva frysa,kommer Monica och hämtar oss i eftermiddag.
 
 

Lördagsmorgon

God morgon :)
 
Mamma har precis gått iväg till jobbet. Medan hon är där (tills klockan 13) ska jag och barnen ta en sväng på stan =D Jag tänkte försöka hitta en ny vinterjacka till mig samt lite kläder till småttingarna :)
 
Först ska vi dock äta frukost och göra oss iordning. Eftersom affärerna ändå inte öppnar förrän tio har vi inte direkt bråttom :) Vi tar det i vår egen takt.
 
 

Sömntutor <3

Hejsan :P
 
Såhär ser det ut hos mig just nu:
 
 
 
Patricia somnade nästan med huvudet i godispåsen =)

Ännu en promenad =)

 
Hej hej :)
 
Efter att vi ätit frukost gjorde vi oss iordning och tog en promenad till Maxi för att köpa lite gott inför helgen. Patricia fick en t-shirt. Hon fick välja mellan flera olika - det blev en med en giraff =D
 
När vi hade handlat klart satt vi oss vid cafét för att prata lite med mormor och morfar :P Patricia fick smaka lite ur sin godispåse medan jag gav lilla Sebastian lunch :D
 
Nu har vi andra också ätit så nu väntar lite vila :)
 

Mamma - dotterbus =)

God kväll :P
 
Dagens tandläkarbesök gick lite sisådär. Patricia ville inte att tandläkaren skulle titta i hennes mun.
Hon blev ledsen och skrek lite - då fick tandläkaren passa på att kika på tänderna,men mer än så blev det inte. Hon hann i alla fall se att Patricia fått alla tänder och tyckte de såg fina ut =D
 
När vi var klara hos tandläkaren åkte vi hem till mamma. Där bjöds det först på köttbullar med hemmagjort mos samt sås och sedan fika. Efter det åkte Kent hemåt.
 
Jag och mamma tog med oss barnen på en promenad ner till stan. Patricia fick inviga ståbrädan till vagnen och det gick toppenbra :D Hon tyckte det var jättekul att åka på den och stod där nästan hela tiden.
 
Efter att ha handlat lite inför morgondagens frukost m.m gick vi ut till en liten lekplats med gunga samt rutschkana. Medan gumsan och jag lekte fick mamma ta kort. Det kändes bra att orka hänga med i gumsans tempo igen ;)
 
 
 
 När vi hade lekt där en stund gick vi vidare till järnvägsparken för att fortsätta leka där. Påvägen dit lekte vi tittut bakom massa träd =D
 
 
När vi kom tillbaka hem till mamma åt vi kvällsmat och läste sagor innan gumsan ville sova. Hon var nog sliten för hon somnade nästan direkt :D
 
Nu blir det mys framför teven tillsammans med mamma och lilleskrutten,som precis vaknat efter att ha sovit sig igenom promenad,lek,mat och nattning :)

Mina älsklingar <3

God morgon =)
 
Kent är iväg och skjutsar Patricia till dagis. Efter att ha varit hemma med oss några dagar kände vi att hon behövde komma dit för att busa av sig samt komma hemifrån :D
 
 
Medan hon är där ska vi plocka lite här hemma. Jag ska dessutom packa eftersom jag och barnen åker till mamma idag och stannar några dagar :)
 
Efter att vi hämtat Patricia blir det en sväng till Molkom innan vi åker till Kristinehamn. Gumsan ska nämligen till tandläkaren - det blir spännande att se hur det går ;D
 
 
Igår var vi också till Molkom fast till BVC med Sebastian :P Han hade gått upp litegrand sedan hemgångsvägningen på sjukhuset,då han vägde 3870 g,och väger nu prick 4 kg. Han var 50 cm lång när han föddes - nu är han 51,5 cm lång. Det verkar bli en redig kille ;)
 
Just nu ligger lillkillen och sover efter att ha varit vaken från och till hela natten. Han tyckte kanske att vi gick och lade oss för tidigt igår (klockan nio)?
 
 
 
RSS 2.0