Fredags mys <3

God kväll =P

Jag fick mig ungefär en kvarts sömn i soffan förut när gumsan sov. De minutrarna gjorde underverk ;D När gumsan vaknat sprang hon omkring och busade medan jag tränade. Efter det var det dags för mellanmål,men gumsan åt inte särskilt mycket. Jag däremot hade tränat upp aptiten lite ;P
Sedan släppte vi ut vovsingarna i hundgården. De verkade inte särskilt glada,men jag tror att de tyckte det var skönt att äntligen få vara ute igen :)
Gumsan och jag stannade kvar ute och busade. Vi gungade,cyklade,sparkade boll och lekte med hink och spade =D

Efter det gick vi in för att gumsan skulle äta kvällsmat,men hon var fortfarande inte hungrig. Hon satt i alla fall och grejade en stund. Under tiden passade jag på att diska.
Sedan var det dags för dusch/bad. Jag passade även på att fräscha till mina ben ;)

När vi duschat/badat åkte pyjamaserna på innan vi gick ner. Jag har fixat några rån med smör och ost till gumsan,som hon sitter här bredvid mig i soffan och smackar på ;) Hon har dessutom ätit resten av bananen (från mellanmålet) så nu klarar hon sig nog tills i morgon =P

Nu ska vi mysa framför teven en liten stund innan det är sovdags för min lilla skrutta :D Med lite tur hinner kanske Kent hem för att säga "God natt" :)

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll =D

Sista september

Hejsan =)

Gumsan vaknade lagomt till jag skulle börja med frukosten. Det belv en väldigt sen sådan idag,men vad gör det? Efter att vi fått lite mat i magen gjorde jag oss iordning,hängde upp mina nytvättade arbetskläder samt gjorde en fin kollage tavla med bilder på gumsan och satte upp på hennes vägg :D De stora bilderna är inplatsade och satt på väggen innan,men det var inte särskilt snyggt utan ramar så jag "snodde" en av Kents ;) Jag satt in 3 små bilder också - det blev faktiskt riktigt snyggt ;P
Jag lyckades dock skära mig i handen på glasskivan - ajajaj :(

När vi hängt upp tavlan tog vi en promenad i det fina vädret. Vi stannade till på gården för att lämna Kents matlåda.

På vägen hem kikade vi i postlådan. Där låg det ett paket :D Jag beställde några julklappar häromdan och de har redan kommit. Det känns skönt att inte behöva tänka på att det ska köpas massa julklappar - det är bara några till,som ska köpas,sedan får det vara bra ;)

Efter att vi kollat igenom och godkänt klapparna fixade jag lunch. Det fick bli riktigt enkelt idag - tomatsoppa med makaroner :P Gott och faktiskt riktigt mättande.
Sedan fick det bli sängen för gumsan,som jag tror somnat nu.
Jag tänkte passa på att slappa en stund ;D

Äntligen lite sömn :)

God morgon/förmiddag ;D

Idag känner jag mig,för första gången på länge,rätt utvilad. Gumsan vaknade runt sex. Efter att i myst i sängen en stund och sedan bytt blöja tog hon nappflaskan,som låg på hennes golv,och började "tutta" på den. Jag såg det,som ett tecken på att hon ville ha välling ;) Hon fick det i sin säng och hör och häpna hon somnade om ;P Vet ni vad? Hon har inte vaknat än! Hon hade sömn att ta igen - hon vaknade tydligen kl.4.30 hos Monica igår. Stackars Monica,som fick gå upp så tidigt och sedan jobba hela dagen :/

Jag somnade om vid sju och vaknade till några gånger. Jag funderade på att gå upp varje gång,men sängen var varm och go =D Klockan halv tio tyckte jag dock att det var dags att ta ut vovsingarna så det har jag gjort nu. Jag ska strax äta frukost sedan ska jag greja lite innan det blir en promenad :P

Våran nya hundgård kom äntligen i onsdags =) Kent och Monica satte upp den igår,men eftersom vi inte vet om Stei kan smita (vilket han inte borde,men det stoppar kanske inte honom) får de vara inne tills gumsan och jag kommer tillbaka efter promenaden. Då kan de få gå ut :) Jag får hålla koll på dem!
Det ska bli såå kul att se hur de reagerar när de,efter flera månader inomhus,får komma ut i hundgård igen :) De kommer absolut bli helt överlyckliga =D Jag med för den delen - jag slipper ha dåligt samvete för att hålla dem inne :)

Jag ska ta och fixa iordning frukost innan jag svimmar - vi hörs senare :P

Ha en bra dag =)

<3<3<3

Jag var sååå glad över att få krama min lilla skrutta idag - jag saknade henne mer än vanligt den här gången <3



Mamma älskar dig <3<3<3

Mycket bra resultat =)

Hej på er =D

Jag är sååå seg - blir nog sängen snart.

I morgon ska jag köra järnet med träning m.m. Jag har fuskat supermycket den här veckan :/ Men nu tar jag nya tag :) Jag tänker INTE ge upp bara för att jag haft några dåliga dagar,nej nej absolut inte! Jag har varit så duktig hittills så jag kommer köra på :D

Sedan den 11 juli har jag gått ner 8,5 kg. Det kanske inte låter så mycket,men det är 0,8 kg i veckan - jag är SUPERNÖJD :P Trots att jag vet att jag inte kommer gå ner allt tills slutet av November (det skulle innebära ett minus på 1,3 kg i veckan),som var mitt mål från början,känner jag att jag kommer lyckats =)

Hemma ändå =)

God förmiddag =)

Det blev ändrade planer för min rast idag :P Jag skulle ju egentligen ha stannat kvar i Kristinehamn,men jag åkte hem istället. Dels för att älsklingen inte skulle hinna ut med vovsingarna och sedan för att jag tänkte försöka få mig lite vila :D
I natt blir jag dock kvar hos mamma,som planerat ;)

Jag var hemma strax innan kl.10.30. Jag började med att byta om innan jag tog ut vovsingarna en sväng. Efter det blev det mellanmål framför datorn. Nu ska jag kika runt lite sedan får vi se om jag kanske kan ta mig en blund ;D

Ha en bra dag :)

Håll i gång :)

God kväll :P

Det blev en heldag i Karlstad =D Vi började med sjukhusbesöket. När det var klart åkte vi direkt till stan eftersom vi tyckte det var smidigare så. Efter att ha smart eyes kikade vi runt inne på lagerhaus - de har mycket fint,men det blev inget köpt där idag.

Sedan tog vi en sväng inne på H&M och Lindex innan jag smet iväg till optikern. Efter synundersökningen stod jag länge och väl och provade glasögon. Det fanns väldigt många snygga,men jag tycker det är svårt att se vilka,som passar mig. Efter lite hjälp från både mamma och en av de anställda på smart eyes föll mitt val på två par :) Det var nämligen halva priset på andra paret. Herregud,vad priserna skiljer! Mina nuvarande glasögon gick på 3500 kr och nu fick jag 2 par plus undersökningen för 1800! Jag fattar inte hur det kan skilja sig så mycket från butik till butik. Jag är i alla fall väldigt nöjd =)

Vi avslutade turen på stan med Åhlens där jag köpte mössa,halsduk och vantar till mig själv :P

Nu var det dags för lunch på Bergvik. Min lilla skrutta somnade i bilen och vaknade inte ens när jag tog hur henne utan fortsatte sova hos mig - myspys <3 Jag fick dock väcka henne eftersom jag behövde gå på toan innan maten. Mamma bjöd på kycklingfilé - tack =P Gumsan fick pasta bolognese,men hon var nog för trött för hon åt knappt något. Hon fick lite bröd och potatis av oss så lite fick hon i sig i alla fall.

Efter lunchen hoppade vi in på Maxi för att köpa lösgodis,som var billigt denna veckan. Sedan blev det en sväng inne på Rusta följt av Willys.

När vi kom in på Willys upptäckte vi att vi totalt glömt bort att betala för en badsvampskanin,som gumsan hittade inne på Rusta! Hon skulle få den och lekte med den under tiden vi var därinne sedan måste den ha gömts någonstans för jag såg den inte när jag lastade upp varorna så jag glömde totalt bort den.
Eftersom jag tyckte det var för pinsamt fick min snälla lilla mamma gå tillbaka och betala den - pinsamt! Han,som satt i kassan blev tacksam för att mamma kom tillbaka - det finns nog många,som hade struntat i det.

Efter att ha handlat och rett upp vårat misstag åkte vi tillbaka till Kristinehamn för att lämna mamma och hennes varor innan vi åkte vidare hemåt. Vi började med att ta ut vovsingarna sedan fick gumsan gröt till kvällsmat. Eftersom hon fick mer gröt på sig än i magen fick det bli ett bad efteråt. Ni skulle ha sett gumsans blick när jag la ner kaninen i badet - hon trodde nog att det var ett vanligt gosedjur ;D

Efter lite bus blev det sängen för gumsan och nu sitter jag och älsklingen framför teven. Det får nog bli kvällsmat följt av en myskväll innan sovdags.

I morgon är det dags för jobb igen. Jag hade delad tur så jag ska upp tidigt. Jag sover över hos mamma eftersom jag slutar nio i morgon kväll och börjar sju på torsdag morgon. Gumsan ska vara hos farmor :P

Vi får se om jag tar med datorn eller inte. Om inte hörs vi på torsdag =)

Ha det bäst!!

God morgon,god morgon :P

God morgon :D

Idag ska skruttan och jag äta frukost hos mamma. Gissa vem,som tar sovmorgon just då? Jo,lilla tjejen sover fortfarande - jag hoppas att hon vaknar innan åtta så jag slipper väcka henne. Typiskt att hon sover länge när vi ska åka bort ;)

Efter frukosten ska vi åka till Karlstad. Där börjar vi med ett besök på sjukhuset. Mamma ska nämligen på mammografi. Sedan ska vi nog fördriva tiden på Bergvik för kl.11.50 ska jag till Smart eyes på synundersökning. Jag brukar alltid gå hos synoptik,men denna gången ska jag prova något annat ;D

När jag är klar blir det förhoppningsvis en sväng på stan =)

Nu har gumsan vaknat - skönt då behöver jag inte känna mig dum,som väcker henne! Jag ska ta och göra henne iordning innan jag går igenom skötväskan för att se att allt är med :D Sist,men inte minst,blir det en sväng med vovsingarna innan det är dags att åka =)

Ha en bra dag :P

Myskväll på G =)

God kväll :P

Vi har precis ätit tacos sedan fick gumsan busa en stund innan det blev sängen. Hon gick själv uppför trappan tills sitt rum idag :D I vanliga fall bär jag henne,men hon kände kanske att hon var trött.

Nu ska jag och älsklingen passa på att ha en myskväll. Han har ju knappt varit hemma dens senaste tiden och det lär inte bli bättre på ett bra tag så vi tar tillfället i akt =D

Ha en trevlig kväll - natti natti ;P

Vad göra?

Hej hej =)

Både jag och gumsan fick oss lite sömn efter lunch - det behövdes ;D När vi vaknade stack vi till gården för att lämna mat till Kent. Han fick,precis som gumsan,pizzarester.
Sedan har vi bara myst =D

Jag har ringt och bokat tid för synundersökning på smart eyes. Jag fick en tid redan i morgon så jag hoppas att mamma kan följa med och ta hand om skruttan under tiden annars får jag försöka ordna någon annan. Det ska bli skönt att få det gjort så jag kan prova och välja glasögon så jag får nya :) Det är verkligen på tiden ;D

Nu ska jag försöka hitta på något med gumsan för hon börjar bli rastlös. Hon grejar med allt och inget ;)

Sova

Hejsan :P

Nu sover min lilla älskade skrutta :D Hon åt lunch sedan fick det bli sängen. Efter lite protester somnade hon =)

Vi har haft en lugn förmiddag med lite bus :) Jag har precis ätit en baguette med ägg till lunch så det får nog bli vila för mig med nu. Jag får passa på medan jag kan ;D

Måndag morgon :P

God morgon :)

Det blev köpmat med Ulrika,Niklas,Tim och Calle igår kväll - mysigt :) Jag var superhungrig så hela min kycklingrulle gick åt,men gumsans pizza blev det mycket kvar av så hon får rester till lunch idag =D

Nu är klockan sju och vi har redan varit vakna en timme. Jag hade gärna sovit ett tag till men förhoppningsvis somnar gumsan om någon timme så jag kan passa på att sova jag med ;D
Dagarna blir sååå långa när vi vaknar så tidigt.

Gumsan började dagen med att rita =) Under tiden tittade jag på några inspelade filmer på gumsan. Vi har även hunnit med lite mys i soffan och nu "smörjer" gumsan in sig med salva :P
Hon får inte ut något ur tuben,men hon smörjer och smörjer ändå - t o m mamma har blivit insmord på kinderna ;D

Vi får se vad vi hittar på idag - än så länge har vi inget planerat. Vi ska nog hålla oss hemma och bara mysa =)

Ha en bra dag :D

Städning hit o dit ;P

Hej hej :P

Här har vi haft fullt upp enda sedan gumsan vaknade från sin tupplur. Vi började med att gå över till grannhuset,dvs vårat renoveringsprojekt,för att städa lite. Göran,Niklas pappa,ska vara där och greja i morgon så det behövdes plockas bort massa skräp innan =)
Efter det fortsatte städningen hemma. Vi har haft några avbrott för bl a mellanmål och tvätthängning,men annars har vi städat sedan dess :D Jag har dock inte hunnit dammsuga nedervåningen. Får se om jag gör det senare eller om vi tar det i morgon :P

Nu börjar det bli dags för kvällsmat - har ingen aning om vad vi ska hitta på....Jag tycker det är skitsvårt att komma på vad jag ska göra för mat varje dag. Men men någonting får vi hitta på =)

Ha en trevlig kväll :D

Ut med det nya och in med det gamla

Hejsan =)

Idag vaknade gumsan,jag och Kent i princip samtidigt,några minuter över halv sex. Kent gjorde sig iordning och stack iväg till jobbet medan jag tog en snabb sväng med vovsingarna. Efter det var det frukostdags :D

Sedan tvättade jag lite arbetskläder åt Kent innan jag gjorde oss iordning och gick ut på en riktig långpromenad - vi hittade en hel del svamp efter vägen =P
När vi kom tillbaka efter cirka 2 timmar fixade jag lunch. Idag vågade jag mig på ett försök att göra köttfärssås för första gången - om jag får säga det själv så blev den väldigt bra ;) Gumsan såg ut att hålla med då hon åt 1 ½ potion :)

Efter maten lade jag gumsan i sängen - utan välling. Hon protesterade en stund,men efter några minuter somnade hon =D
Jag har diskat,soppat under köksbordet och varit ute och rastat vovsingarna så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag.
Kent kommer hem vid ett och äter lunch - kul att han äter hemma så jag får se honom en stund :)

Förresten så får vi nog sticka iväg och köpa en ny telefon åt mig :/ Den blev tydligen fuktig när vi var ute och gick förut. Jag såg att displayen blev vitare och vitare av fukt så jag plockade bort baksidan och batteriet så det fick "torka" en stund. Efter det försvann det och jag trodde det var bra,men nu är det likadant igen :( Typiskt!

Jag ska se om jag kan hitta min gamla mobil och använda den tills jag köpt en ny.

Ha en bra dag =)

Övernattning o Nybble =)

God kväll =D

Eftersom gumsan och jag sovit hos mamma i natt plus att vi varit borta hela lördagen har jag inte haft tillgång till internet. Jag tror dock att ni överlevt ändå - eller?

I morse vaknade jag strax innan sju av att lilla gumsan,som fick sova i två fåtöljer,som vi ställt ihop,satt och kikade på mig. Jag hörde ett högt och glatt "Mamma" - det finns inget bättre sätt att börja morgonen på <3
Efter lite mys framför teven blev det frukost följt av en dusch. Sedan busade vi massor innan jag lade mig i soffan och sov en stund.

När jag vaknat packade vi in oss i bilen. Gumsan och jag skjutsade mamma till jobbet innan vi åkte vidare till Nybble för att umgås med mormor och morfar :)

Under tiden vi var där hann vi med lunch,bus både i lekparken och inne,fika och lite mera bus =P Gumsan har hållit igång hela långa dagen. Hon var inte stilla en minut! Dessutom sov hon bara 15 minuter i bilen på vägen ner till Nybble. Jag kan lova att hon somnade,som en stock när vi åkte hemåt =D

När vi kom hem var gumsan,som sov hela vägen,fortfarande väldigt trött. Jag lyckades få i henne ½ smörgås och lite mjölk. Hon satt i mitt knä i soffan och åt - ett tag trodde jag att hon skulle somna där,men icke. Jag hade tänkt att vi skulle haft lite lördagsmys,men hon var sååå trött. Hon ville inte ens ha chips! Därför blev det sängen för henne och ensammys för mig :)

Nu sitter jag här och väntar på att min kära sambo ska komma hem från jobbet...

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll =D

Uppe långt före tuppen...

God morgon =)

Idag fick lilla gumsan för sig att det var dags att gå upp redan kl.5.20 - usch! Sedan dess har vi varit vakna. Det känns superkul (eller inte) att vakna så tidigt när jag inte börjar jobba förrän kl.16. Jaja,det är,som det är.

Gumsan har sprungit omkring och busat medan jag legat i sängen och "vilat". Tillslut gick vi ner till köket för att måla och äta banan - det var poppis :D Sedan gick vi upp igen.
Det dröjde inte länge innan Kent kom och gjorde oss sällskap en stund :P När han gått iväg till jobbet vart det lite mera mys i sängen för gumsan och mig. Eftersom hon verkade trött fick hon välling. Jag passade på att smita ut i kylan med vovsingarna. Fy sjutton var kallt det var! Det känns,som det skulle vara november - usch och fy och blä :(

Först när jag kom in verkade det,som att gumsan somnat,då det var knäpptyst däruppe. Eftersom jag inte ville riskera att väcka henne placerade jag mig i fåtöljen med datorn i knät ;)
Efter en stund hörde jag en smäll - gumsan kastade vällingflaskan i golvet. Jag vet inte varför,men hon har börjat göra det när den är tom. Jag antar att det är för att hon vill att vi ska hämta henne för när hon kastat flaskan blir det ett himla väsen ;D Hon gnäller och jag vill bara gå in och hämta henne,men idag stod jag emot och det verkar ha fått resultat =P Förhoppningsvis sover ett par timmar till. Jag ska också försöka sova en sväng så jag blir lite piggare :)

Ha en bra dag :P

I`m back ;D

Hejsan hejsan :)

Idag har vi fått vårat nya "mobile broadband" - haha,så otroligt fult ;D Själva "grejen" är lila och fin =) Min kära sambo valde lila istället för svart eftersom han visste att jag skulle bli sur annars - han känner mig alldeles för bra ;)

Ja,nu när vi inte haft internet på några dagar borde jag ju ha massor att berätta,men jag kan inte komma på att det hänt något särskilt =D
Jag och Kent har jobbat och gumsan har varit på dagis. Igår lämnade Kent in bilen på service så den har han hämtat idag :P Jag sov hos mamma i natt eftersom det var smidigast. Monica skjutsade in mig till Kristinehamn igår. Hon hämtade gumsan på dagis när hon slutat jobbet så gumsan sov hos henne.

Efter att Kent hämtat bilen idag kom han och gumsan till mamma. De åkte förbi en av alla hundra (ungefär) pizzerior i stan och köpte med mat åt oss. Jag provade kyckling i bröd. Det har jag aldrig ätit förut,men det var supergott =)

När vi ätit klart åkte vi till Monicas jobb där Kent hade lastbilen. Efter det åkte vi hemåt. Det blev sängen för gumsan,promenix med vovsingarna och sedan bar vi in pellets i förrådet. Kent håller på och proveldar i våran nya fina kamin :D Det luktar inte särskilt gott :/ Jag hoppas det blir varmt i alla fall för det är ganska rugigt på nedervåningen. På övervåningen däremot är det skönt för där står elementen på.

Nu ska jag läsa i kapp lite bloggar m.m innan det är dags att krypa till kojs.

God natt :D

En liten notis ;)

Hej på er :D

Jag tittar bara in för att tala om att vårat internet är trasigt. Vi väntar på ett nytt :) Förhoppningsvis kommer det i slutet av veckan så jag kan fortsätta skriva och ni läsa om vårat otroligt spännande liv ;D

Ha det bäst!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!

Gud,vad trött jag blir på mig själv ibland!
Jag kom på förut,när vi var hos mamma,att det skulle finnas en mössa till gumsan någonstans. Någonstans var det verkligen då jag inte hade en aning om vad den tagit vägen! Jag kollade igenom två av kassarna med kläder,som finns i mammas förråd. Där i låg den inte!
När vi kom hem letade jag överallt - jag menar verkligen överallt! Jag hittade den inte! Jag höll på att bli tokig!
Jag skrev till mamma och bad henne titta igenom kläderna där ordentligt för att se om hon kunde hitta den. Hon skulle göra det i morgon. I morgon? Jag blev galen bara av tanken att vänta tills dess! Det är såååå irriterande att veta precis vad man letar efter,men inte ser det någonstans!
Tillslut kom jag på att vi har en säck med vinterkläder också hos mamma plus en väska med likadant innehåll i en väska under våran säng. Sagt och gjort - jag lyfte sängen och drog ut väskan innan jag i princip slängde ur kläderna - sedan gav jag ifrån mig ett glädjetjut! Mössan låg där ;D
Nu var det "bara" att prova och hoppas att gumsan kunde ha den - vilket hon kunde så nu är mitt liv räddat igen ;P Haha!
Jag känner mig,som en idiot,som flög omkring,som en virvelvind och letade efter mössan ;D Haha! Fy f-n vad dum jag är ;)





Min lilla finis med sin supersöta mössa ;D



Pappa vad ju naturligtvis också tvungen att prova ;)

En kramis från mig :)

Hejsan hejsan =)

Nu har jag precis fått lite mat i magen efter min arbetsdag - gött ;D Gumsan sitter i mormors knä och tittar igenom dagens reklam :P

Vi ska nog ta och sticka iväg och handla om en stund. Mamma ska bjuda på kaffe och jag blev sugen på något gott att tugga på till ;) Jag har varit så duktig under helgen så jag tycker jag förtjänar det ;D Egentligen skulle jag väl strunta i det,men jag anser att man måste unna sig något ibland - om man gör rätt i 80 % av fallen kan man fuska i de andra 20 % ;)

Ha en bra dag :P

Fullt upp =)

God kväll på er =)

Vi har varit i farten hela långa dagen. Jag började med att gå upp kl.6.20 för att göra mig iordning inför jobbet kl.7. Där körde jag ett race innan jag åkte hem till mamma. Hon hade gjort stekt ägg med smörgås åt mig - mums :D

Efter att jag ätit stack vi iväg till Maxi. Där shoppade vi loss ordenligt innan vi åkte hem till Väse för att packa upp allting plus rasta vovsingarna. Sedan bar det av hem till Monica för att hämta lilla skruttan =) Där bjöds vi på dagens första fika.

När vi varit där en stund åkte vi tillbaka till Kristinehamn. Vi lämnade varor hos mamma,slängde skräp och hämtade ett x antal skor och två regnjackor (en med Hello Kitty) hos mammas väninna Anna innan vi tog en sväng till Anders och Maria,gumsans gudmor och -far. De bjöd också på fika :P
Maria,som är frisör,klippte lilla skruttans hår - skönt för henne att slippa ha massa hår hängandes i ansiktet =D

Efter det besöket åkte vi hem till mamma. Gumsan och jag duschade medan mamma fixade mat - supergott :)
När vi ätit fick det bli sängen för gumsan,som mest såg lättad ut när jag lade ner henne - hon var helt slut ;P
För mamma och mig blev det teven/datorn och nu kom även lillebror hem för att äta. Det får bli lite mys en stund innan sovdags. Jag ska upp kl.6 i morgon för att jobba så jag ska försöka somna snart. Det känns inte,som att det blir några bekymmer ;D

Ha en fortsatt trevlig kväll :)


 
Såhär fin blev gumsan i håret =D


Knepigt!

God kväll :D

Jag har precis krypit ner i soffan efter ett lugnt arbetspass. Jag blev så förvånad när jag kom till jobbet och det inte fanns någon lapp med jobb åt mig. Det visade sig att jag inte stod med på schemat - konstigt! Jag fick därför ta några jobb utav två av de andra så de fick hålla på lite andra saker runt omkring.

Trots en lugn dag är jag helt slut ;)

Nu blir det lite mys framför datorn och teven med mamma innan det är dags att sova =D

God natt :P

Lunch :P

Hejsan hejsan =D

Jag sitter här hos mamma,mätt och belåten :) Jag gjorde lite lunch när jag kom hit. Min lilla broder kom hem från skolan så jag tänkte att vi kunde äta tillsammans,men han gick in i duschen och det tog tid ;P Jag väntade på honom ett tag,men hungern blev för stor så jag fick äta själv ändå.

Nu tänker jag bara ta det lugnt innan det är dags för ett arbetspass. Jag kanske t o m kan sova några minuter?

En god natts sömn <3

God morgon :D

I natt har både gumsan och jag sovit riktigt skönt =) Gumsan vaknade vid kl.5.30,men hon skrek inte,som hon gjort de senaste dagarna. Hon pratade bara så jag låg och drog mig i lugn och ro. När hon började säga "Bajs" och "Byta" gick jag in till henne och mycket riktigt behövdes blöjan bytas - hon är en duktig tjej,som säger till :P

Sedan dess har vi varit vakna. Jag och Kent,som kom upp och lade sig strax efter kl.6,låg och drog oss ett tag till medan gumsan busade =D

Efter att Kent gått iväg till jobbet mös gumsan och jag en stund innan vi gick ner och gjorde iordning frukost. Gumsan ville inte ha så vi får försöka senare. Hon fick välling i sängen istället.

Idag ska gumsan till dagis =D Jag ska lämna henne kl.11.15 så hon kommer innan maten. Efter det byter jag bil med Monica,som ska hämta gumsan,innan jag åker vidare till Kristinehamn. Där ska jag vara hos mamma,som jobbar,tills det är dags för mig att köra ett arbetspass.

Jag ska sova hos mamma i natt eftersom jag slutar nio i kväll och börjar sju i morgon bitti. Det finns ingen mening med att åka hem då. Vilken tur att jag har en snäll mamma,som låter mig vara där =)

Det känns skönt att veta att jag kommer få sova i natt plus att jag får lite sovmorgon - inga fel ;D

Nu protesterar min lilla tjej,hon ska minnsann inte sova :P Jag ska hämta henne sedan ska vi ta en sväng med vovsingarna =)

Ha en bra dag :D

Mina älsklingar och jag :P

God kväll :D

Min lilla älskling ligger nedbäddad i sängen - hon somnade nästan när hon gick omkring =) Jag hoppas att hon sover gott i natt och tar sovmorgon i morgon så vi får sova ut båda två.

Min stora älskling har inte kommit hem från jobbet än. Han var ju hemma förut en sväng så vi har i alla fall fått se honom ;D
När han hade varit här var det dags för bad/dusch. Det var riktigt skönt. Det är roligt att se gumsan då hon tycker det är så kul :P Hon kan sitta där i baljan och plaska hur länge,som helst.

Efter badet/duschen tog vi en sväng med vovsingarna innan vi åt kvällsmat. Det fick bli smörgås idag - ingen bra idé känner jag. Jag börjar redan bli hungrig igen så jag får nog ta något annat om en stund.

Sedan myste vi lite framför teven innan gumsan fick välling i sängen.

Jag sitter här och kikar lite på datorn. Funderar på vad jag ska ta att äta. Jag kanske får äta upp resten av kycklingsalladen. Jag tänkte egentligen spara den tills i morgon,men det får nog bli den :D

Nu får det vara nog med svammel - ha en trevlig fortsättning på kvällen =)

Nu kan ni äntligen sluta vara nyfikna ;D

Jag har länge tänkt visa er hur vårat hus ser ut - nu ska jag stilla eran nyfikenhet ;D



Som ni ser är det slitet,men det gör oss inget då det ju bara är ett tillfälligt boende :P I den lilla utbyggnaden (där ytterdörren är) har hundarna sitt lilla krypin ;D



Såhär ser ungefär en fjärdedel av trädgården ut. Det lilla "huset" till vänster är ett pumphus :) Bakom den kan ni även skymta hundgården (om ni tittar riktigt,riktigt noga) ;P



Detta är en del av utsikten från hammocken. Hundarnas hus står där så fint så fint - det har inte kommit längre än så ;D Utanför enarna (är det det?) går vägen.

 

Resten av utsikten från hammocken ;D

I väntans tider...

Efter att vi busat en stund fick det bli mellanmål i hammocken =) Efter det hängde jag lite tvätt innan vi gick in. Då körde jag ett träningspass medan gumsan höll på att busa. Sedan gjorde jag en smoothie till mig och välling till gumsan. Hon ville inte sova så nu springer hon omkring och busar.
Kent kommer hem och hämtar lite grejor om en stund. När han har åkt igen ska jag ta en dusch medan gumsan badar :D
Medan jag väntar på älsklingen tänkte jag visa några bilder från den senaste veckan =)



Lilla skruttan har hittat en strumpa =)
Här får ni,som är intresserade,en liten glimt av hur hallen samt trappan ser ut. Det är inte världens snyggaste matta i trappa,men den är väldigt bra då gumsan kan gå hur mycket hon vill i den utan att halka :D  




Gumsan är redo att gå ut - tar en liten tjuvtitt på svamparna,som vi plockat tidigare :P



Hälsar på vovsingarna,som slåss om uppmärksamheten :D



Gumsan skulle absolut ha med bollen i hammocken =)



Mellanmålsdags - har hela munnen full av äpple ;P



Grimaserar :)

Lite cykling m.m

Hej hej :P

När gumsan och jag ätit lunch tog vi en sväng med varje vovsing innan vi gick och kollade i brevlådan. Gumsan fick cykla dit - det var skoj =D Hon styrde åt fel håll så jag fick styra rätt,det tyckte hon var superskoj ;D Sedan har vi plockat rätt lite ute och gumsan har gungat hammock.
Vi gick in för att hänga tvätt samt sätta på en ny maskin. Jag ska passa på att tvätta sängkläder när det är så fint väder så jag kan hänga dem ute :P Ett blöjbyte har vi hunnit med också. Gumsan,som fortfarande är röd,har fått springa utan blöja en stund. Det börjar se mycket finare ut tack vare pevarylen - den har verkligen hjälpt!
Nu börjar skruttan bli otålig så vi ska ta och gå ut igen. Vi får passa på att njuta av det fina vädret =D

Nyvaken - dags för lunch =D

Hejsan :)

Nu har både jag och gumsan fått oss lite sömn - det satt inte fel ;D Vi ska nog ta och fixa lunch. Det får bli kycklingsallad idag =) Sedan får vi se vad vi hittar på. Jag skulle gärna ta en promenad i solskenet,men jag vet inte om jag orkar det. Trots 45 minuter sömn känner jag mig fortfarande väldigt seg,men vi får se - lite mat kanske gör susen?

En levande (?) zombie

God morgon :)

Jag känner mig,som en zombie! Tre nätter med dålig sömn börjar ta ut sin rätt. Gumsan somnade strax innan åtta igår. Sedan sov hon till kl.4.15. Rätt länge,men ändå tidigt att vakna då - mitt i natten ;) Hon somnade dock om hos mig i sängen och sov till kl.5.45. Efter det skulle hon absolut inte sova mera så sedan dess har hon varit vaken,trots mina försök att få henne att somna. Jag låg dock och snosade i sängen ett bra tag efter att "vi" vaknat. Under tiden grejade hon lite - läste några tidningar och sådär =D

Runt kl.7.15 lade jag gumsan i sängen med välling,men hon somnade inte. Jag hann dock gå ut med vovsingarna. Efter det fick det bli frukost,men gumsan orkade inte äta. Det var varken konstigt eller oväntat då hon druckit 3 flaskor välling på morgontimmarna.
När jag ätit gjorde jag oss iordning och sedan har vi busat. Gumsan håller i gång för att inte somna ;P Jag hoppas hon ger med sig inom några timmar så vi får sova båda två.

Niklas pappa,Göran,ska komma hit och fixa med kaminen - han och Kent gjorde ett stort hål i väggen häromdan så det ska han laga idag :)
Med min vanliga tur kommer han säkert lagom till gumsan somnar så hon vaknar eller så jag inte kan passa på att sova jag med. Men men,det blir som det blir =D

Ha en bra dag :P

Mellanmålsdags :D

Hejsan hejsan =)

Idag är det lugnt här hemma. Gumsan och jag sov en stund på förmiddagen och Kent,som legat/ligger i soffan,har sovit till och från. Gumsan har sprungit omkring och busat och jag har grejat lite. Jag har diskat,håller på att tvätta,lagat mat och tränat. Jag körde ett 15 minuter längre träningspass än vanligt och det var skönt. Efter träningen gav jag gumsan välling i sängen sedan kylde jag av mig med en egengjord smoothie och placerade rumpan i fåtöljen ;D
Gumsan ville inte somna så nu går hon omkring med vällingflaskan och grejar :) Tack och lov verkar hon inte må dåligt. Det var nog inte magsjukan ändå - båda mina älsklingar mår redan bättre så de kanske bara ätit något dumt?

Nu ska jag ge gumsan ett äpple innan jag fortsätter slöa framför datorn en stund =P


PW o sjukdom :/

God morgon :P

Det blev en riktigt PW ute i stormen igår - lilla Stei fick följa med =) Det tyckte han om :D
När vi kom tillbaka efter cirka 1 timme ordnade vi kvällsmat innan vi myste en stund innan gumsan skulle sova. Kent och jag spenderade resten av kvällen framför teven.

Jag kröp till kojs strax efter tio för att vakna igen runt tolv av att lilla skruttan var vaken (det var samma sak igår natt). Hon fick ligga hos mig i våran säng och somnade om. Vi sov till fem innan hon tyckte det var morgon - det höll inte jag med om ;D Hon fick välling i sin säng,men istället för att somna blev det blöjbyte följt av ännu en flaska välling. Gumsan somnade dock inte om och har inte sovit något sedan dess. Däremot har hon gjort nummer två flera gånger. Även hennes pappa är dålig och hennes mormor hade magsjukan häromdan så jag känner mig inte särskilt positiv just nu - vill inte att familjen ska vara sjuk :/
Jag har dock inte känt av något än (peppar,peppar).
Det blir alltså inget möte på jobbet för mig idag och inget dagis för gumsan. Istället får vi hålla oss hemma och hoppas på att mina älsklingar blir bättre och att de inte smittar någon annan.

Ha en bra dag :)

Nyss hemkomna :)

Hej på er =)

Gumsan och jag har nyss kommit hem från dagis/jobb - Kent var faktiskt hemma innan oss ;D Det har inte hänt på ett bra tag då han jobbat långa dagar,men idag blev det så. I detta väder går det inte att göra särskilt mycket. Herregud vad det blåser!
Trots det tror jag att jag ska ta en promenad. Jag behöver komma ut och röra på mig lite. Jag ska strax gå upp och byta om (har arbetskläderna på mig) och bege mig ut en stund =)

Som en stjärna <3

God kväll :)

Jag lyckades faktiskt somna förut. Efter en halvtimme vaknade gumsan,men mamma tog hand om henne så jag fick fortsätta sova :D

Efter tuppluren på ca 2 timmar åt vi lite mat innan det blev en promenix. Mamma körde gumsan i vagnen och jag tog stavarna - det var skönt :P

Sedan har vi umgåtts några minuter med Kent,handlat,duschat och myst hos mamma. Gumsan och jag ska sova hos henne i natt så vi får lite sovmorgon i morgon då jag börjar jobbet kl.7. När gumsan och jag duschade var hon jätteduktig - hon höll i slangen och duschade både sig själv och mig =D
Jag är så glad att jag har mitt lilla hjärta <3 Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne! Hon lyser upp mitt liv,som en stjärna lyser upp natthimlen =) Jag älskar henne så otroligt mycket <3<3<3<3



Dags att vila.

Hejsan :)

Nu regnar det ute igen! Jag höll precis på att klä på lilla skruttan när det började - vi hade tänkt ta en promenad,men det går ju inte nu :/ Jag tänkte att gumsan kunde få sova i vagnen en stund,men det fick bli sängen istället,vilket verkar duga då hon faktiskt somnade =) Hon har inte sovit något på dagen de senaste två dagarna så hon behöver nog sova ut. 
Jag ska också vila mig ett tag. Det skadar nog inte!
Även mamma är seg så vi kanske somnar en stund allihopa ;D

Ha en bra dag =)

Inte särskilt mycket bättre...

God morgon =)

Gumsan bestämde sig för att vakna innan tuppen idag - närmare bestämt halv sju. Ingen hit då jag inte kunde somna förrän efter ett! Men men nu har vi piggnat till och även mamma är vaken. Jag ska ta och gå ner och fixa frukost innan det får bli en tur med vovsingarna :)

Jag mår förövrigt inte särskilt mycket bättre - allting känns så himla värdelöst just nu! Min "viktresa" går inte riktigt,som jag vill plus att jag är sliten! Jaja,det ska nog gå över snart....

Inte alls bra...

God natt ;D

Idag har jag haft ännu en myspys dag med gumsan och mamma :) Vi har plockat mera svamp (surprice?)l Mamma gjorde pizza till middag - supergott.
Vi avslutade dagen med att se på "Bröllopsduellen" med Kate Hudson och Anne Hathaway - den var bra =)
Den slutade för ungefär en timme sedan. Sedan dess har jag suttit vid datorn - jag kan inte sova. Jag känner mig,trots att jag haft några mysiga dagar,väldigt nere. Jag har inte särskilt mycket energi och känner mig nästan lite deprimerad!
Jag är såå himla trött och vill bara sova,men det går inte. Jag har alldeles för många tankar i huvudet. Helst av allt skulle jag bara vilja stänga in mig på ett rum i några dagar och gråta....

Efter träning seg =)

Hejsan =)

Jag har nyss duschat efter dagens träningspass så nu blir det vila innan mamma kommer. Hon slutade jobbet kl.13 sedan skulle hon hem en snabbis innan hon åker vidare hit - hon har för övrigt våran bil :D Hon fick låna den då vi ändå inte skulle ha den plus att hon gärna ville komma idag och då hade det blivit så mycket åkande fram och tillbaka annars.

Efter att gumsan fått lunch sov hon en stund. Hon somnade i sin säng utan välling nästan direkt :P Hon vaknade dock när jag tränat klart. Efter ett blöjbyte lade jag tillbaka henne i sängen sedan gick jag in i duschen. Gumsan verkar dock inte vilja somna om så jag ska nog smyga ner och göra iordning en flaska välling åt henne - hon behöver verkligen sova =D

Jag ska också försöka få mig några minuters sömn innan mamma dyker upp :P

Ha en trevlig lördag =)

Början på Lördagen :)

God förmiddag =)

Gumsan och jag vaknade kvart över åtta. Då tog vi en promenix med vovsingarna innan vi åt frukost. Jag gjorde havregrynsgröt,men varken jag eller gumsan tyckte det var gott så det fick bli smörgås istället ;) Vovsingarna blev i alla fall glada över gröten =P
Sedan dess har jag plockat rätt på massa saker medan gumsan ritat :)



Först åker mössan av.



Sedan hårspännet.



Efter det är det skornas tur.



Sko nummer 1 av - dags för nästa.



Det går inte mamma,du får hjälpa mig
:P

Såhär kan det se ut hos oss efter en promenad. Gumsan börjar genaste klä av sig för att sedan ge upp och vilja ha hjälp - hon har absolut inget tålamod ;D

Godkänt eller ej?

Hejsan hejsan :P

Vad lugnt och tyst det är här hemma nu - mamma har åkt hem (kommer hit i morgon igen),gumsan och vovsingarna sover och Kent jobbar.

Jag har gjort min första äppelpaj sedan hemkunskapen i skolan idag =D Kent var sugen på det så jag gjorde en - jag tyckte dock inte att den blev särskilt god. Mamma tyckte däremot det så vi får se vad Kent säger när han provsmakar ;)

När mamma åkte hem runt kvart i sju hängde jag den fjärde och sista maskinen med tvätt för dagen. Jag har faktiskt hängt ut två maskiner. Det hann inte bli riktigt torrt så det hänger kvar då jag hoppas på lika fint väder i morgon :P
Efter det vart det sängen för lilla skruttan,som inte sovit mer än under svamppromenaden (hon somnade aldrig förut). Medan hon slurkade sin välling tränade jag - jag körde nästan två pass =D
Nu har jag tagit igen mig en liten stund så nu det är dags för kvällspromenix med vovsingarna föjt av en dusch :P
Efter det får datorn följa med mig till sängen innan det är dags att sova :P

God natt på er :)

Solsken =)

Hejsan hejsan :P

Vilket superhärligt väder vi haft de två senaste dagarna =D Jag och mamma har varit ute och plockat svamp både igår och idag - mamma sitter här bredvid mig (ute i solen naturligtvis) och rensar för fullt. Jag ska skriva in mitt schema och skicka till dagis så datorn fick följa med ut ;)
Innan jag gör det tänkte jag uppdatera er lite.

Igår skulle jag ha slutat jobbet kl.16,men jag fick jobba över en liten stund. Jag ringde dagis när jag slutat (ca 10 minuter innan jag skulle hämta gumsan)så de visste om att jag blev sen sedan bytte jag om och stack iväg för att hämta mamma,som följde med oss hem :D Sedan åkte vi vidare för att hämta gumsan innan vi åkte hemåt.
Väl hemma tog vi det lugnt en stund. När Kent slutat jobbet tog han med gumsan och Monica och handlade medan mamma och jag gick iväg för att plocka svamp. Vi hittade rätt mycket.
Efter ca 1 ½ timme gick vi hem och gjorde tacos :) Kent,gumsan och Monica kom tillbaka när det strax var klart. Det blev en sen,men god middag ;P
Efter maten åkte Monica hem till sig och Kent och gumsan gick och lade sig. När jag tagit fram sängkläder till mamma och gjort mig iordning för natten kröp jag till kojs :)

Idag vaknade gumsan och jag runt åtta. Vi höll oss på övervåningen och busade en stund innan vi gick ner för att kolla om mamma var vaken - det var hon så vi gjorde iordning frukost. Efter det tog vi ut hundarna innan vi åkte iväg för att lämna mat till Kent innan vi skulle till skogen. De skulle precis fika när vi kom så vi blev kvar en stund (dock utan att fika) innan vi begav oss till skogen. Gumsan somnade i bilen och fortsatte sova när jag lade henne i barnvagnen :) Även idag hittade vi en hel del svamp :)
När vi kom tillbaka åt vi rester ifrån igår kväll. Jag lade gumsan,som var supertrött,i sängen innan jag tog ut vovsingarna.
Nu sitter vi här ute i solen och njuter =D Jag ska ta tag i schemat nu så jag kan hjälpa mamma rensa svamp sen.

Ha en mysig fredag =D

1 ½ års dag <3

Hejsan svejsan :)

Vet ni vad det är för speciellt med just denna onsdag? Jo,våran lilla gumsa blir 1 ½ år =) För att fira har vi varit till Karlstad och kikat lite. Gumsan blev förälskad i en docka - det lät ungefär såhär: "Min! Min! Min!". När hon sa det och  samtidigt som hon tryckte den tätt intill sig kunde varken mamma eller pappa neka henne att köpa den :D Med oss hem följde även en skylt till gumsans dörr,några näspiercingar till mig samt en väldigt försenad present till någon,som jag inte kan avslöja ;P

Såhär kommer skylten att se ut de närmaste åren:




När dessa år har gått och gumsan börjar bli "stor" är det nog snarare denna sida,som möter en vid hennes dörr
;)



Jag tyckte den var lite rolig =P

Gud,vad fort tiden har gått! Gumsan blir bara större och större för varje dag. Samtidigt,som det är superkul att se henne utvecklas är det även sorgligt på något vis. Jag vet inte varför egentligen,men jag kan bli ledsen ibland när jag tänker på att hon aldrig mer kommer vara såhär liten :/ Innan vi vet ordet av har hon börjat skolan och bryr sig inte längre lika mycket om mamma och pappa. Jag vet inte riktigt varför jag tänker så då jag vet att vi alltid kommer älska henne och hon alltid kommer älska oss <3

Men det är som sagt inte bara sorligt - jag tycker det är jätteroligt att se allt nytt hon lär sig =D Det kommer nya ord för jämnan :P "Stei","Bajs/bajsa" "Akta dig" samt "Mimi/Memi",som betyder Remi är de nyaste orden hon lärt sig :) Det är inte sådär jätteskoj när hon säger "Bajs" hundra gånger när vi är i affären och handlar ;D "Mimi/Memi" låter såååå gulligt :) Hon går runt här hemma ibland och ropar,men det kommer aldrig någon Remi ;P
Om vi säger "Akta dig" till henne så säger hon det tillbaka till oss - hon är så söt <3






Det ska bli kul att gå på 1 ½ års kontrollen - är nyfiken på vad hur lång lilla skruttan kan tänkas vara nu. Jag har tjuvvägt henne och enligt våran våg väger hon 10,9 kg =) Jag har ingen riktigt koll på vad de små brukar väga vid den här åldern,men eftersom gumsan vägt lite lite nästan hela tiden,tror jag att hon gör det även nu. Däremot är hon väldigt lång så jag tror att hon har skjutigt iväg rejält på den punkten ;)
Jag går bara och väntar på att vi ska få en tid så vi kommer iväg och får stilla min nyfikenhet ;D

Jag tror dock att jag ska ringa BVC på fredag då gumsan blivit röd "där nere" igen. Jag börjar fundera på vad det kan vara. Vi har ju använt Libero och Pampers blöjor från början så jag tror inte att det är dem det beror på. Vi skulle behöva få reda på vad det kan vara så vi kan göra något åt det!

Våran stora tjej,som inte sovit mer än en liten stund i bilen sedan kl.6 i morse,somnade skönt i sängen när jag lade henne strax innan halv åtta :P Medan hon snosar på ska mamma och pappa titta på "Bonde söker fru" innan i alla fall mamma kryper till kojs. Jag börjar nämligen kl.6.45 i morgon så jag behöver komma i säng i tid =)

Natti natti =D

Ledsen o glad :D

Hejsan hejsan :)

Det har varit en riktigt regnig dag på jobbet,som tur var fick jag åka bil hela passet så jag slapp bli dyngsur ;D

Gumsan blev ledsen när jag lämnade henne på dagis idag. Det kändes inte bra att gå därifrån,men jag vet att det går över så fort hon inte ser mig längre. Hon blev desto gladare när jag hämtade henne =) Jag fick både kram och puss :P
Kent,som fått ledigt idag pg a vädret,och jag har försökt få gumsan att somna,men hon vägrar. Vi får väl försöka om en stund igen.

Nu ska vi mysa lite i soffan och bestämma vad vi ska hitta på resten av dagen =)

Ha det bäst!

Väntar på mat och Idol =)

God kväll :D

Efter kvällsmat,bad och lite mys i soffan sover nu gumsan gott - hon har börjat somna tidigt :P Idag var det bara bra då jag börjar jobba kl.7 i morgon. Det innebär,som alltid,att jag får väcka gumsan strax innan sex för att vi ska hinna till dagis i tid.
Jag känner mig inte särskilt lockad av att gå upp tidigt,men jag slutar kl.12 så jag klagar inte =) På torsdag däremot börjar jag redan kl.6.45 och slutar kl.16 - det känns inte lika roligt.

Jag sitter här och njuter av tystnaden. Kent har varit hemma en sväng,men åkte iväg igen. Han är till pizzerian och hämtar mat :D Jag åt mat förut,men han skulle köpa med så jag har lunch till i morgon :P Om jag känner mig själv rätt kommer jag att "provsmaka" lite redan idag ;)

Medan jag väntar på älsklingen tänkte jag kika runt på datorn och även på Idol när det börjar :D I söndags skulle jag ju titta på det,men jag hann aldrig med det. Jag blev fast vid datorn ;) Igår däremot tittade både jag och Kent och det var väl som vanligt - ingen större skillnad från andra år =D

Ha en trevlig kväll och god natt ;)

Rent och snyggt =)

Hej hej :P

Att det kan vara så skönt att se ett städat hus =)
Min kära sambo visste vart hammaren var så nu sitter det en tavla plus ett kort på lilla skruttan på en av de andra väggarna i hennes rum :D Jag ska försöka hitta någon bra hylla att sätta upp och ställa bl a dopljuset på.

Förutom städningen har jag hunnit med att ta ut vovsingarna plus tankat bilen. Gumsan har dessutom fått mellanmål :) Vad gött det känns att ha gjort lite nytta ;) Nu kan jag ta det lugnt i kväll utan dåligt samvete!


Lyckades =)

Gumsan har vaknat och jag har piggnat till efter lite vila så nu ska vi snart ta och städa =) Jag hittar inte hammaren så jag har inte fått upp några tavlor,men däremot några bilder på gumsan samt några teckningar,som hon gjort,pryder nu ena väggen :D Förhoppningsvis kommer hammaren till rätt när jag städar annars får jag helt enkelt ta tavlorna någon annan dag.

Jag har lyckats få över bilderna på datorn nu. Det gick inte att bara överföra så jag fick kopiera och greja,men nu finns de i alla fall där :)



"Hjälp mig,mamma". Ärmarna är liiite långa ;)



Lilla sötnosen =)



Gumsan ute på promenad :P



"Ska jag verkligen ha det här på mig,mamma?"

Bort med storlek 74 =)

Hejsan hejsan =)

Nu har jag plockat bort alla kläder i storlek 74 (nästan i alla fall,finns något enstaka plagg hon kan ha fortfarande). F r o m idag är det storlek 80 och 86,som gäller =) Det känns lite sorligt på något sätt att veta att hon inte kommer kunna använda de andra kläderna :( Samtidigt är det lite kul att se att hon växer och blir större ;D

Jag har inte satt upp några tavlor och dylikt ännu då jag fick göra mat istället. Medan gumsan åt fortsatte jag med maten och torkade ur kylskåpet lite då något läckt. Sedan gick vi bort med mat till Kent. Vi mötte honom och Niklas halvvägs så vi behövde inte gå särskilt långt :D

När vi kom hem blev det sängen för gumsan =) Själv sitter jag och äter samt kikar på datorn.

Lite Olala ;)

God morgon :D

Idag började gumsan och jag dagen kl.8.20 med två korta promenad med vovsingarna - jag tog några bilder på gumsan,som var supersöt i en alldeles för stor jacka och mössa :D Jag kan dock inte föra över dem på datorn då den inte hittar bilderna (?). Jag ska försöka senare så ni får se dem :P
Jag har i alla fall två fina bilder på gumsan i sin nya pyjamas,som hon fick utav sin snälla mamma förra veckan ;D

 



Efter pormenaderna var det frukostdags =) Eftersom gumsan nästan alltid äter två potioner gröt gjorde jag iordning det på en gång idag istället för att göra två gånger,då gumsan blir så otålig. Mycket riktigt försvann alltihopa - inom fem minuter :P
Mormor ringde så jag pratade med henne medan gumsan åt och eftersom hon var snabb fick jag äta efter henne ;D

Sedan har vi lyssnat på Ola på datorn - gumsan och jag "dansade" och "sjöng" med ;) Eftersom jag varken kan sjunga eller dansa särskilt bra vet jag inte om jag kan kalla det för det egentligen ;P

Nu håller skruttan på med sin bil medan jag sitter framför datorn. Vi ska snart fixa iordning lite på gumsans rum - sortera bort kläderna i storlek 74 samt sätta upp några tavlor och sådär på väggarna så det blir mer livligt därinne =)

Ha en bra dag :D

Min lilla älskling <3

Jag tänkte visa er några bilder från de senaste dagarna,innan jag tar och försöker sova =)



En nyvaken gumsa hos mormor - jag fick bilden via mms igår morse :D



Ifrån gårdagens "cykeltur". Gumsan tröttnar fort på saker och ting - hon klättrar upp och sätter sig på cykeln i ca 2 sekunder innan hon kliver av igen ;) 



Lilla skruttan var inte överförjust i att vara ute och gå (jag ska helst bära henne överallt nu för tiden),men att leka med hink och spade var roligt =D 
"Först tar man upp några stenar med hjälp utav spaden.....



...sedan lägger man dem i hinken"
 

Regn igen!

God kväll :P

Våran eftermiddag/kväll har varit riktigt mysig =)
Gumsan (och även jag,som också sov en stund) vaknade kl.14.45. Då fick gumsan mellanmål i form av ett äpple och en banan,medan jag åt två mackor.
Min älskade systeryster ringde - förhoppningsvis kan hon komma hit om ungefär en månad :D Jag hoppas!!!

 När vi ätit klädde jag på gumsan,som fått springa naken mycket idag då hon fått eksem igen,sedan gick vi ut med vovsingarna. Eftersom det regnade ute fick gumsan inviga sina nya regnkläder och stövlar.



Gumsan passade på att sno en och annan puss utav Qvittra :) 

 Efter att ha gått med vovsingarna hämtade vi posten och lekte med hink och spade :P
 


Mammas glada lilla skrutta <3

Mats kom förbi så vi åkte med honom till gården för att säga "Hej" till Kent. Han fick dock sluta så vi åkte hemåt efter en stund.

Jag passade på att träna medan gumsan busade med pappa =) Sedan gjorde jag kvällsmat innan det var dags för lilla skruttan att sova igen - denna gång för natten. Hon har lite sömn att ta igen tror jag ;D

När jag lagt gumsan tog jag tre 10 minuters promenader med vovsingarna. Sedan parkerade jag mig bredvid sambon i soffan framför Idol. Efter det blev det en dusch och nu ligger jag i sängen och slöar en stund innan sovdags :P

Natti natti!


Lång sovmorgon :P

Hejsan svejsan =)

Jag somnade gott på soffan igår kan jag lova ;D Klockan var runt tio när jag slocknade. Jag vaknade till när Kent kom hem från jobbet runt halv ett,men somnade genast om igen. Nästa gång jag vaknade var kl.6.50 så då gick jag upp och lade mig i sängen. Jag snosade framtill åtta då lyckades jag somna och vaknade igen kl.10! Jag blev minst sagt förvånad när jag såg vad klockan var - är inte direkt bortskämd med att få sova så länge,men skönt var det :P

Eftersom gumsan inte sagt något trodde jag hon sov,men hon låg klarvaken och grejade med blöjan. Efter att ha tagit av henne pyjamasen (som redan var halvt avklädd) och blöjan smög vi ner. Medan gumsan grejade lite tog jag ut hundarna en sväng innan det var dags för brunch. Eftersom klockan var runt elva när vi skulle äta fick gumsan äta lunch på en gång,men jag åt bara brunch ;)

Sedan fick det bli en dusch för lilla skruttan,som var mer skitig än ren ;P Efter det har vi tvättat (väntar på att andra maskinen ska bli klar). Gumsan sover igen så jag,som otroligt nog känner mig seg,ska ta det lugnt en stund =D

Ha en bra dag :P

Helgen och idol

God kväll =)

Gumsan och vovsingarna sover,Kent jobbar och jag slöar i soffan framför idol :) Medan jag sneglar lite på det tänkte jag skriva ett litet inlägg här :D

Gumsan har haft en supermysig helg med massa bus :P Både gammelmormor och mormor har haft med henne till lekparker. Mamma var dessutom iväg till en väninna,som har småbarn,förut så de fick leka lite =) Igår var de och hälsade på gumsan gudmor och -far.

Jag har faktiskt också haft en bra helg. Jag börjar känna mig mer "hemma" på jobbet nu så jag blir inte alls lika stressad länge. Jag vet att jag klarar av det,vilket känns jättebra =)

Gumsan och jag var hemma strax efter kl.18. Efter en kort sväng med vovsingarna var vi ute och lekte ett tag. Gumsan "cyklade" och gungade sedan kastade vi lite boll,men sedan blev hon tröttis. Jag försökte göra henne lite piggare,men det gick inte så jag gav upp och gjorde iordning henne för natten och lade henne i sängen med en flaska välling. Hon somnade nog på stört för jag har inte hört ett pip ifrån rummet :D

Jag ska kika lite på Idol så jag lyckas hålla mig vaken ett tag till ;) Jag tror inte att denna säsong kommer vara lika bra,men jag tänkte i alla fall ge det en chans. Audition brukar vara rolig att se - jag är en av de taskiga människor,som ligger i soffan och skrattar åt folk ;D Fast ibland kan jag tycka synd om vissa,som verkligen tror att de kan sjunga,men absolut inte kan. En del är dock bara pinsamma :P

Ha en bra fortsättning på kvällen =)

Morgonsvammel ;)

God morgon :D

Detta är ännu en sådan morgon då jag vaknat när Kent åkt till jobbet. Gumsan sover dock fortfarande. Det är så typiskt att jag inte ska kunna sova när gumsan tar sovmorgon :/ Jag känner mig sliten efter alla nya intryck på jobbet,men det verkar inte göra någon skillnad.

Jag tänkte kika runt på datorn en stund innan jag gör mig iordning och tar en sväng med vovsingarna =) Sedan hoppas jag att gumsan vaknar så jag inte behöver väcka henne - det känns inte kul.

Gumsan och jag ska vara hos mamma vid nio för att äta frukost innan vi åker vidare till mormor och morfar. Först måste vi dock vänta på att mammas kompis ska leverera sin bil,som mamma ska "ta hand om" i helgen när kompisen är bortrest :P Sedan ska i flytta över bilstolen dit eftersom mamma ska passa gumsan hela helgen är det bra att ha stolen där i fall de vill åka någonstans :P

Imorgon har jag en delad tur - först jobbar jag 6.45-10 och sedan 16-21. Värdelöst! Varför inte få jobba de ca 8 timmarna i sträck i stället? Usch,jag HATAR delade turer!
Om det är dåligt väder kanske Kent är ledig så då åker vi hem till honom under tiden,men är det fint jobbar han så då stannar gumsan och jag kvar i stan. Det finns ingen mening med att åka hem om Kent ändå inte är hemma.

Det blir dumt på helgerna nu när höstbruket börjat eftersom man inte vet i förväg vilket väder det blir (jag littar nada på rapporterna). Vi måste ju veta innan vart gumsan ska vara då vi båda troligtvis jobbar,vilket inte är säkert då Kent lika gärna kan vara ledig. Vi får väl helt enkelt göra så att vi säger att de kanske får sitta barnvakt. Det värsta är i fall det är dåligt väder när jag åker till jobbet och sedan blir finare för då kanske Kent får börja jobba då. Det kan bli komplicerat detta,men vi är troligtvis inte de enda,som har det så så jag ska inte klaga - vi får försöka lösa det på bästa möjliga vis =D

Nej,nu ska jag sluta svamla ;P Ha en riktigt mysig helg så hörs vi någon annan dag =)

Jobb = Bloggtorka!

Hejsan hejsan :D

Jag fick hoppa in och jobba idag - därav bloggtorkan ;) Det lär inte bli bättre under helgen då jag också jobbar. Eftersom jag slutar nio både fredag och lördag kväll och börjar tidigt morgonen efter ska gumsan och jag sova hos mamma båda nätterna. Hon ska dessutom passa lilla skruttan :P
I morgon jobbar dock mamma till fyra och jag börjar tolv så då ska mormor och morfar passa gumsan tills mamma slutar - det blir nog toppen :)
Eftersom vi ska äta frukost hos mamma i morgon hinner jag nog inte med att skriva något inlägg då. Sedan kommer jag nog inte ha någon dator under helgen så vi hörs nog på måndag igen - ha det så bra allihopa =D

Jag har förutom jobb hunnit med ett träningspass - härligt :) Det har regnat och åskat,men nu lyser solen igen så jag hoppas att det blir en promenad när vi ätit. Jag tänkte jag skulle komma iväg för att plocka de där svamparna innan någon annan tar dem ;D

Nej,nu ska jag fixa ihop något att äta :)

Ha det bäst :D

RSS 2.0