Lite planer inför bebisnedkomsten =)

Hej hej :)
 
Gumsan ligger i soffan och vilar så jag ska passa på att göra detsamma en stund =D
Vi har hunnit med att greja en del - tvättat,läst,diskat,lagat och ätit lunch samt packat BB väskan. Min kära sambo kommer tro att jag har blivit galen när han ser hur mycket bebiskläder jag har packat ner ;P Jag tar hellre med för mycket än för lite. När gumsan föddes hade vi med alldeles för lite kläder så Kent fick ta med ett gäng när han kom tillbaka efter att ha sovit hemma en natt.
 
Vi vet ju aldrig hur det blir vi kanske måste vara kvar på sjukhuset någon dag,men om vi får åka hem kommer jag och bebisen att bo på patienthotellet någon natt ändå. Vi måste ju tillbaka efter 48 timmar för att göra PKU test och det känns inte bra att dra med bebisen hit och dit redan de första dagarna. Sedan tror jag det kan vara skönt för hela familjen att ta det lugnt i början :P
 
När gumsan föddes fick hon och jag ligga kvar på BB avdelningen en natt eftersom gumsan hade lite feber. Sedan bodde jag och gumsan två nätter (Kent bara en pg a hundarna) på patienthotellet innan vi åkte hem. Det kändes så skönt att inte ha massa "måsten" omkring sig i början så jag vill ha det likadant den här gången med =)
 
Under de dagarna vi var på hotellet kom många släktingar för att träffa bebisen och det var sååå skönt på något vis att inte behöva tänka på någonting. Om de vill ha kaffe kan vi gå ner till kaffeterian och samma sak med mat = SMIDIGT!
 
Sedan vet vi ju,som sagt aldrig hur det blir,men förhoppningsvis går allt bra och vi kan bestämma själva hur vi vill göra :D
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0