Trevligt,men slitsamt ;D

Hejsan =)

Vi har haft en supertrevlig och mysig helg i Norge :D Det var jättekul att träffa systeryster och Remi.
Jag är rätt sliten nu så bilder m.m kommer någon annan dag ;)



Tills dess får ni denna bild på gumsan att titta på :P

Snart på G =)

God förmiddag =)

Jag vaknade vid halv sju idag så jag har hunnit med en hel del. Jag började med att fylla på spolarvätska i bilen. När jag var klar råkade jag tappa en liten grej,som håller fast hållarna till extraljusen. Naturligtvis hittade jag den inte så min kära sambo fixade det med ståltråd så länge - vid brist på bröd får man ta limpa ;D

Jag gjorde även rent framrutan på insidan.
När jag kom in igen hade gumsan vaknat :) Efter att ha grejat lite kom Kent hem från jobbet och vi åt frukost hela familjen tillsammans =D Även Kents pappa och Mats,som ska med Blekinge,kom in en sväng innan de åkte iväg för att hämta Niklas och minibussen de har hyrt :P

Efter att de åkt diskade jag medan gumsan sprang omkring och busade =) Sedan har vi packat det sista. Det står i hallen redo att packas in i bilen.
Det enda vi har kvar att göra innan det är dags att åka är att göra gumsan färdig (hon springer fortfarande omkring i nattkläderna) och ta ut Bessy och Qvittra så de får göra sina behov. Eftersom det är storm ute plus att det regnar får damerna vara inne tills Axel,våran hundvakt,kommer :P
Lilla Stei fick följa med pappa på jakt i södra delarna av Sverige - det tycker han nog är toppenkul :D

Egentligen behöver gumsan och jag inte åka hemifrån förrän runt elva,men jag är rastlös och vill bara komma iväg så jag tror vi tar och fixar det sista och sticker sen.
Jag ska stanna och pumpa däckena innan vi åker till Maxi. Där kan vi gå runt och kika lite innan mamma slutar jobbet. Då blir det lite handling innan vi åker och hämtar mammas packning.
Efter det påbörjar vi våran helgresa =)





Ha det toppenbra!!

Hej så länge =)

God kväll =)

Nu är våran bil skinande ren - den ser ut,som ny ;D Vi var "tvungna" att tvätta den inför Norgeresan så det har vi fixat. Efteråt åt vi mat från pizzerian hos Niklas och Ulrika.
Kent har plockat ihop alla saker inför sin helgresa till Blekinge. Vi har hunnit med lite kvällsmys också :P
Gumsan kom nyss och sa att hon ville sova så hon ligger i sin säng medan vi vuxna slöar framför teven :)

Det känns som att det blir en tidig kväll. Jag är redan jättetrött.



Ha en supertrevlig helg så hörs vi på måndag =D

Sover ??

Hejsan :D

Efter dagens lunch,som gumsan åt jättebra av,fick hon välling i sängen,men hon ville inte sova. Det fick bli bus och en kort promenix till Kent för att lämna mat. Det var nog skönt för gumsan att få lite frisk luft efter flera dagar inomhus =)
Kent kom och mötte oss. Gumsan blev glad när hon såg honom. När han sagt "Hejdå" började han gå tillbaka - baklänges eftersom vi fortfarande pratade. Jag stod kvar på samma ställe och hör gumsan ropa "Kom". Hon hade redan börjat gå hemåt - sötnöt ;D
Sedan vi kom hem har vi busat och hängt lite tvätt.
Jag lade nyss gumsan för att se om hon kunde somna - vilket det verkar,som att hon gjort =P



Från vårat myspys i soffan häromdan <3

På morgon- och förmiddagskvisten ;)

God morgon :D

Jag hann aldrig upp till gumsan igår - hon somnade om =)
Kent var på vildsvinskurs så jag hade en mysig kväll för mig själv framför teven. Jag vet inte vad det är,men jag har verkligen fastnat för "Glee" :P Det var två repris mellan kl.20-22 igår så jag fick varva mellan det första avsnittet och "Bonde söker fru" ;) Sedan blev det "Glee" för hela slanten :P

Precis när jag och älsklingen,som kommit hem från kursen,skulle lägga oss vaknade gumsan igen. Kent tog med henne ner och lade sig i soffan. Eftersom klockan nästan var tolv skulle jag ta över så Kent fick sova,men det ville inte gumsan! Det blev ett himla väsen ;D Kent gjorde iordning välling och lade henne i sängen istället.
Efter det fick vi sova gott allihopa. Gissa om jag blev förvånad när gumsan ropade "Mamma" och jag såg att klockan var över åtta! Det var riktigt skönt att även jag kunde ta lite sovmorgon =) Jag brukar vakna när Kent går upp till jobbet och sedan vara vaken hela dagen,men idag somnade jag visst om - skönt :D

Vi har hunnit med att äta frukost och ta ut vovsingarna samt göra oss iordning.
Nu ska vi ta det lugnt en stund innan det är dags att ta tag i den sista packningen inför helgen :P

Så himla mysigt =)

God kväll =)

Gumsan somnade i mitt knä framför ett repris på "Glee" :D Efter att suttit där på golvet och njutit en stund gick jag upp för att lägga henne. Då vaknade hon till och blev lite ledsen när jag lade ner henne i sängen,men hon somnade.
Nu har hon dock vaknat igen så det återstår att se om hon somnar om eller i fall det får bli välling - jag tror på det sista alternativet ;)

Min älskade systeryster ringde precis och pratade lite =P Åh,vad jag längtar tills på fredag!!!

Jag ska ta och fixa välling till gumsan,som inte verkar vilja somna om utan. Sedan ska jag titta vidare på "Bonde söker fru" :D

Natti natti =)

En bra början :)

Hejsan :)

Jag har tröttnat på att bara ligga i soffan och göra ingenting så idag har jag börjat packa inför helgen :D Nu återstår bara sånt,som inte kan packas förrän på fredag. 
Dessutom har jag börjat tvätta julgardinerna så jag bara kan byta till veckan. Eftersom varken gumsan,jag eller Kent,som ska till Blekinge och jaga,är hemma i helgen spelar det ingen roll att jag väntar med julpyntandet :P



25 år =)

Idag fyller min älskade systeryster 25 år - grattis Johanna =)
Jag hoppas du får en supermysig födelsedag :D Vi får se till att fira i helgen när jag,gumsan och mamma kommer för att hälsa på =P



Gud,vad jag saknar min storasyster - längtan blir ännu större på sådana här speciella dagar. Jag tänker på henne jämt och det gör ont att veta att jag inte bara kan åka till henne när jag känner för det. Det krävs planering innan.
Samtidigt är jag glad över att vi ändå har så bra kontakt trots avståndet :)

Det ska bli sååå kul att åka och hälsa på henne i helgen =D Mamma,som också ska med,slutar kl.12 på fredag. Då hämtar gumsan och jag henne sedan åker vi hem till henne och hämtar väskor och sånt innan vi påbörjar våran resa till grannlandet :P
Jag har bytt bort mitt arbetspass på måndag så vi stannar hos Johanna tills dess. Det blir lite mer tid att umgås då =)

Jag älskar dig systeryster <3

YES!!!

God morgon =)

Gumsan hade inte spytt något i natt - skönt :D Jag har hört henne hosta flera gånger så jag funderar på om det är det hon har gjort när hon spytt tidigare - hostat tills hon spytt alltså. Det kan ju faktiskt vara så.

Själv mådde jag inte alls bra när jag vaknade vid sju. Kände mig illamående och sådär,men efter frukost och en sväng ute i friska luften med vovsingarna känner jag mig bättre igen =P

Gumsan ligger och sover igen. Hon har hållit igång enda sedan hon vaknade vid sju så det är inte särskilt konstigt att hon blir trött ;) Hon satt stilla en liten stund framför teven medan jag diskade,men sedan var hon i full gång igen =)



Ni skulle ha sett gumsan igår - hon sprang omkring naken eftersom hon blivit så röd i rumpan,med bara min mössa på huvudet :) Haha - mammas sötnos <3 Sedan hittade hon min halsduk också då var det den,som gällde istället =)

Trött...

God kväll :)

Efter en lugn dag fick det bli ett bad för gumsan och en dusch för mig innan gumsan skulle sova.
Nu ligger jag i soffan igen. Det börjar bli tröttsamt...

Slöa :)

Hejsan :)

Gumsan och jag har haft en lugn tisdag och det lär den fortsätta vara. Gumsan har ätit lite bl a en banan och välling. Jag tänkte försöka att bara ge henne frukt,välling,gröt och smörgås idag. Vill inte ge henne för mycket så hon spyr igen :( Det är svårt att veta hur jag ska göra,men jag får ta det sakta,men säkert =D

Just nu ligger gumsan och vilar så jag passar på att fortsätta slöa i soffan ;)



Gumsan försökte gömma sig bakom min telefon igår,men jag överlistade henne ;P

Vi lever på hoppet!!!

God morgon :P

Vi hade en mysig kväll här hemma igår. Kent,som var till Molkom,köpte med mat,som vi avnjöt framför ett gammalt avsnitt av "Glee" :D
Gumsan åt lite av sin pizza och sallad. Sedan höll hon igång och busade tills det var dags för henne att sova. Hon verkade med andra ord pigg och påväg att bli frisk,men icke!

Runt kl.24 vaknade jag av att gumsan ropade på mig. Ju närmare jag kom rummet desto mer luktade det av SPYOR! Jag fick duscha gumsan,som absolut inte ville,men jag hade inte särskilt mycket att välja på.
Efter att ha tagit reda på sängkläderna m.m fick gumsan följa med in till min säng. Jag väckte Kent för att höra om han ville ligga kvar eller gå ner. Han valde att ligga kvar.

Kl.01.20 hade gumsan,som bara skulle greja med massa annat,inte somnat så då fick hon välling i sin säng. Vi somnade om gott både hon och jag.

När Kent gick upp strax innan sju tittade vi in till gumsan för att se om hon spytt något mera,vilket hon inte gjort. Däremot vaknade hon naturligvis så nu ligger vi i min säng och lyssnar på musik.

Jag tycker det är väldigt konstigt att gumsan är så pigg om hon har magsjukan. Jag funderar på om det kan vara något annat,men jag kommer inte på vad det skulle kunna vara ???
Stackars lilla gumsan :(

Det är typiskt att hon skulle bli sjuk just nu när vi skulle ha en långhelg hos min älskade systeryster :/ Jag får avvakta lite. Om gumsan inte spyr något mer kan vi ju åka ändå,men annars får vi helt enkelt hålla oss hemma.
Jag vill inte att gumsan ska vara sjuk och jag vill inte missa vårat Norgebesök så jag hoppas att det går över nu!

Jag ska ta och ringa jobbet alldeles strax. De är troligtvis mitt uppe i morgonrapporten nu så jag väntar en liten stund till så jag inte stör :)
Jag skulle egentligen ha jobbat 16 - 21 idag och 7-12 i morgon och på torsdag,men det blir inget av det. Om det är magsjukan gumsan har är det ju 48 timmar symtomfritt,som gäller.

Hoppas ni mår bättre än oss - ha en superbra dag =)

Mammas lilla hjärta <3

God eftermiddag =)

Gumsan verkar bara bli bättre och bättre - skönt :D Själv känner jag mig inte alls på topp,men så är det ibland.
Vi har haft en slöardag eller i alla fall jag ;) Gumsan håller igång,som vanligt =P

Här kommer några bilder från i lördags och idag :D



Mammas sötnos äter lördagsgodis =)



Gumsan tittar på "Pippi Långstrump" :D



Mamma stjäl en kindpuss :P



Haha,jag kan inte låta bli att skratta åt den här bilden ;D
Gumsan gör en så fiin min plus att hon har mitt hårband runt midjan - Kent kallade henne för "Mini Madonna" =)



Ännu en supersnygg bild :P

Åt rätt håll?

Hejsan :)

När jag hämtade gumsan i sin säng i morse trodde jag att min mardröm blivit sann - hon hade spytt :/ Det har dock inte hänt någon mer gång så jag hoppas att det bara var en engångs grej!

Hon verkar faktiskt piggare idag. Hon har inte ätit supermycket,men litegrand. Frukosten bestod av 2 clementiner och några tuggor på ett äpple. Sedan har hon ätit lite godis - hon hittade en tablettask i vardagsrumsbordet
plus 4 kalla korvbitar,som hon fick medan jag lagade mat. Dessutom lade jag henne nyss med en flaska välling. Förhoppningsvis somnar hon en stund så hon får nya krafter :P

Jag har pratat med mamma så hon ska passa gumsan medan jag jobbar i morgon och på onsdag. Jag vill inte lämna henne på dagis när hon inte mår helt hundra.

Gumsan fick bada efter frukosten och jag har tvättat lite annars har vi bara slöat. Vi har bl a kollat på "Awkward". Det var maraton från början så nu hänger jag med lite bättre ;)

Sjukstuga :(

God morgon :)

Gårdagen försvann med ett svisch ;D
Jag började dagen kl.5.40. Då gjorde jag mig iordning och stack iväg till jobbet. När jag slutade kl.14 åkte jag hem till Anders och Maria - den kvinnliga delen i denna duo gav mig en klippning =P Det fick bli lugg och uppklippt. Jag har,som vanligt,lite ångest,men det brukar gå över när jag vänjer mig ;)

Efter klippningen åkte jag hemåt. Där väntade det städning innan Monica,Axel och Maja,som varit på loppis,kom förbi med en hundbur samt en jättebra hylla med plastlådor till gumsans rum - det ska bli skönt att ha någonstans att göra av alla hennes grejor.

När detta gäng åkte tog jag en dusch och gjorde mig iordning inför kvällens besök - Anders och Maria :) Jag träffade alltså Maria (Anders höll sig på övervåningen när jag var hos dem) två gånger igår =D Våran lilla gumsa har blivit sååå förtjust i Maria. Hon har frågat efter henne varenda dag i en vecka ;P

Efter att dagens andra gäng med gäster dragit sig tillbaka fick det bli mys i soffan innan det blev sängen.

Idag blir det en lugn dag med kurerande. Jag mår inte alls bra - håller nog på att åka på en rejäl förkylning. Eftersom jag VÄGRAR vara sjuk till helgen,då mamma,jag och gumsan ska hälsa på min älskade systeryster och Remi,får jag ta till några knep för att bli friskt. Även lilla gumsan är lite sjuk,men hon håller igång ändå. Däremot har hon knappt ätit något alls under hela helgen så idag hoppas jag på ändring för jag börjar bli orolig...

Riktigt tröttis :D

Hejsan :D

Efter ännu en lugn dag på jobbet fick det bli lite handling på Maxi innan jag åkte hemåt. Jag fick stanna till vid Rasta för att pumpa däcken och göra rent bakrutan :P

När jag kom hem möttes jag av Kent,som sa till mig att vara tyst och komma och kolla. På vårat köksgolv låg lilla skruttan - hon sov!



Haha =) Någon var visst liiite trött ;D

Eftersom vi tyckte att det var lite dumt att låta henne sova på golvet bar Kent upp henne till sängen så där ligger hon nu. Kent tittar på teve och jag slöar framför datorn =P


En glad mamma på jobbet :D

God kväll :D

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och ska sova eftersom jag börjar jobba igen kl.7.

Det har varit en lugn dag,men jag känner mig tröttare än jag brukar göra så det ska bli skönt att sova några timmar innan det är dags igen ;)
När jag slutade jobbet stack jag hem till Monica för att hämta henne och få skjuts hem. Hon hämtade nämligen gumsan på dagis idag så jag hade hennes bil. Våran bil var hemma eftersom Kent och Patricia,som varit hos Monica,hade åkt hemåt.

Jag blev minst sagt förvånad när jag hörde "Pippi Långstrump" musik när jag klev innanför dörren - gumsan var vaken. Efter att ha kramats med henne och min kära sambo en stund fick det bli sängen för både mig och skruttan :D

Åh,jag blev sååå glad tidigare idag när jag pratade med Kent i telefon :P Jag fick prata med gumsan och hon brukar aldrig säga något annat än "Hej" (tusen gånger ungefär),men det gjorde hon förut - hon berättade att både "Kachel" (Axel,som egentligen var Mats ;D) och "Maja" busat med henne =) Det var roligt att få prata lite med henne fast jag jobbade :D

Nej,nu måste jag sova ;)

Natti natti =)

Soffgos <3

God morgon :P

Gumsan och jag avslutade gårdagen med bad/dusch,bokläsning och bus :D Jag höll henne vaken tills Kent kom hem runt åtta - det var inga problem för hon ville busa och kolla på vovsingarna =)

När Kent kom hem runt åtta stod gumsan och jag i soffan och kikade på honom genom fönstret. Gumsan sprang och mötte honom i dörren - sötnos <3
Eftersom vi inte skulle upp tidigt idag fick gumsan vara vaken ett tag till. Hon sprang omkring och grejade och busade tills strax innan nio. Då lade hon sig över min ben i soffan och somnade,som en stock - jag njöt till tusen eftersom det nästan aldrig händer :D



Myspys <3

Efter ungefär en kvart började gumsan röra på sig,på alla möjliga konstiga sätt,för att hitta en bra sovställning. Det såg sååå gulligt ut =)
Kent bar upp henne till sängen och hon somnade gott där. En stund senare vaknade hon och gnällde lite,men somnade om ett tag till. Andra gången hon vaknade,runt kl.22 - 22.30, fick hon vällning och har sovit fram till nu :P
Hon har precis börjat vakna till däruppe så nu ska vi ha lite morgonmys innan det är dags att göra oss iordning för dagis/jobb :D

Bilduppdatering :P

Äntligen har jag fått tummen ur och haft med kameran vid olika tillfällen =) Ni ska få se några av bilderna jag tagit de senaste dagarna - vill inte att ni ska glömma bort hur gumsan ser ut ;D



Gumsan och pappa målar :)



Fin på gammelmorfars kalas <3



En busig gumsa flörtar med gudmor Maria =D



Gumsan målar hos mormor :P



Dags att byta färg!



Full koncentration innebär tunghängning ;)



Gör sig redo att gå ut - med mammas mössa och halsduk på ;P



Såhär såg det ut tidigare idag när gumsan kollade på "Pippi Långstrump" =)

Sjukdom på G?

Hejsan :P

Hittills idag har jag hunnit med ett x antal maskiner med tvätt,tevetittande,träning,lite vila,matlagning samt städning. Just nu har jag tagit några minuters paus i städandet för att samla nya krafter ;D

Gumsan,som är på "svagigt" humör idag,sitter här bredvid mig i soffan och lyssnar på musik :) Med svagigt menar jag precis det - ena stunden är hon superglad och busar och i nästa är hon jättesur och trött. Hon har ätit dåligt också så jag håller både fingrar och tår och hoppas att hon inte är påväg att bli sjuk :(

Typiskt ;)

God morgon =)

Igår,när vi sov hos "Mommoj",passade gumsan på att ta sovmorgon - vaknade strax efter åtta :D Idag däremot ville hon starta dagen redan kl.6.15. Ingen bra idé tyckte mamma ;P
Jag hämtade gumsan och lade henne bredvid mig. Medan hon läste och grejade snosade jag en stund.
Efter det startade jag dagens första tvättmaskin plus vek och lade in det,som hängde kvar sedan häromdan.

Nu ligger gumsan,som tack vare sin tidiga morgon redan var tröttis,i sängen igen. Det återstår att se om hon somnar eller inte.
Jag har varit ute en sväng med vosingarna,som får vara inne ett tag till =)

Kvällssvammel ;D

Hejsan :)

Min lilla älskling sover och min stora älskling duschar så jag tänkte slänga in ett litet "God kväll" åt er ;D

Klockan är bara strax efter åtta och jag är helt slut!
När jag slutade jobbet hämtade jag gumsan på dagis sedan åkte vi hemåt. Efter att ha kikat igenom all reklam,som vi hämtade upp påvägen,fick gumsan bada =) Jag slängde in 2 av alla vinterjackor i tvättmaskinen innan jag satt mig med gumsan. Hon tyckte att mamma också skulle bada - hon skvätte ner hela mig ;D Det fick alltså bli en dusch för mig ;) Busunge <3



När vi var rena och fina åkte pyjamaserna på innan jag packade inför i morgon och onsdag. Jag jobbar delad tur i morgon så gumsan och jag sover över hos mamma,som passar gumsan på eftermiddagen och kvällen.
Gumsan kommer vara på dagis fram till kl.14. Då hämtar vi henne så jag får träffa henne lite innan jag ska tillbaka till jobbet. Under tiden jag jobbar får gumsan vara med "Mommo" ;P
Eftersom gumsan och jag ska träffa Linn på onsdag sover vi över hos mamma. På så vis slipper vi massa onödig åkning =)

Nu ska jag gå ut och ta ur hundburen ur bilen så barnvagnen får plats :D Sedan blir det soffan en stund innan sovdags.

Ha det bäst =P 

Fars dag :P

God kväll :D

Vi hade det riktigt trevligt i Nybble. Min morbror,hans tjej (gumsans gudföräldrar) samt mina kusiner var också där =) Först var gumsan blyg,men när hon blivit varm i kläderna var det bara Maria,som gällde - hon sprang efter henne,som en svans ;D Gullunge <3

Påvägen hem stannade vi till på Coop. Vi köpte bl a ett par vår - och sommarskor till gumsan. 25 kronor gav vi för dem - helt okej pris ;P Kent fick sin fars dag present av gumsan. Det fick bli ett paket med lotter (vi hade inte bättre fantasi än så),som han vann 75 kronor på ;D

När vi kom hem blev det sängen för gumsan. Jag och Kent har plockat rätt här hemma så nu börjar det verkligen likna något ;) Vi har slängt en massa saker och fått plats för andra saker så det står inte grejor överallt - SKÖNT!! Ett litet ryck till sedan är det klart =)

Kent och Mats bar upp vapenskåpet,som stått i hallen nere,till vårat sovrum häromdan. Från att ha varit trångt därinne finns det nu gått om plats :D

Det är verkligen på tiden att vi får ordning här hemma =P

I morgon jobbar jag till kl.16 så vi hörs väl på kvällen någon gång :)

Kalasdags :D

Hejsan hejsan :P

Gumsan tar en tupplur så jag passar på att vila mig några minuter.
Innan gumsan somnade tränade "vi",vek och hängde tvätt och satte på en ny maskin,som jag strax ska gå upp för att hänga,samt duschade/badade. Medan gumsan snosat i sin säng har jag fixat till mig litegrand inför ett litet kalas vi ska iväg på om någon timme. Min morfar fyller år i morgon så vi ska dit och fira honom idag =D
När jag har hängt tvätten ska jag ta mig något lätt att äta innan det är dags för lite sminkning ;) Sedan får vi se om jag får väcka gumsan eller om hon vaknar av sig själv - jag hoppas på det senare alternativet!

Ha en bra fars dag :D

En god morgon :P

God morgon =)

Idag tog gumsan sovmorgon till kl.8 :D Jag vaknade första gången kl.6.30. Då hörde jag gumsan ropa "mamma" en gång och efter en stund slog nappflaskan emot spjällrorna på sängen,men förutom det var hon tyst så hon gjorde det nog i sömnen. Det var riktigt skönt att få vakna i min egen takt - jag blir mycket piggare då :P

Kent,som sovit i soffan,kom upp och lade sig en stund innan han skulle iväg och jaga. När vi skulle gå ner vid åtta var gumsan vaken =D
Hon satt i soffan och kollade på barnprogram en stund innan frukost. Nu lyssnar vi på favvolåtarna på datorn ;)



Gumsan brukar ge mig nappflaskan innan hon ska ur sängen på morgonen :D

Första glassen =)

Hejsan =)

Vi har haft en lugn lördag hemma. Jag har plockat isär våran dubbelsäng,som rasat sönder. Vi får nöja oss med att sova på madrasserna på golvet ett tag framöver. Jag passade på att renbädda när jag ändå höll på och grejade :D
Jag har tvättat ett x antal maskiner och håller fortfarande på. Det är ett himla oväsen ifrån övervåningen så den är nog färdig snart ;)
När den är klar ska jag tvätta mina arbetskläder sedan får vi se om det blir något mer eller om det får vänta till någon annan dag.

Vi har nyss ätit mat så nu sitter mina älsklingar i soffan och äter glass framför Scooby Doo :P








Såhär såg det ut första gången gumsan åt pinnglass ;)

Haha :P Nu har jag och älsklingarna haft kuddkrig en stund - gumsan tycker det är superkul =D

Skönsång ;D

God morgon :D

Idag vaknade gumsan första gången kl.5.30. Efter ett blöjbyte lade vi oss i sängen och det tog inte lång stund innan gumsan sov igen. Hon sov riktigt djupt - snarkade,som bara den ;P
När jag fick för mig att jag skulle lägga mig på sidan,med ryggen åt gumsan,tog det ½ sekund så var hon vaken. Vi gosade en stund innan hon ville läsa bok. Medan hon gjorde det låg jag och drog mig ett tag =)

Nu har vi precis ätit frukost och sitter vid datorn och lyssnar på musik. Gumsan varierar sig mellan tre låtar - "Hjulen på bussen","Lille katt" och "Tänk om jag hade en liten liten apa" :P Det blir rätt tröttsamt tillslut,men inget annat duger.
Gumsan börjar lära sig texterna nu så hon försöker sjunga med - supergulligt <3 Igår åkte filmkameran fram när hon sjöng med. Det är kul att ha så vi kan kolla tillbaka på det =D

God natt :P

God kväll :P

Nu sover gumsan igen - denna gången för natten (förhoppningsvis). Det känns,som att jag också behöver göra det snart. Jag känner mig trött och ska upp tidigt för att jobba i morgon.



<3<3<3<3


Natti natti =)

Lång tupplur :)

Hej :D

Tro det eller ej - gumsan sov i 3 timmar :P Hon måste ha varit väldigt trött.

När gumsan vaknade var vi bort till gården en sväng för att lämna lite grejor till Kent,som slaktar. Vi blev kvar en stund,men eftersom jag inte satt på gumsan några skor fick vi åka hem när hon blev otålig ;D 

Sedan vi kom hem har gumsan ätit banan,målat och busat medan jag tränat =) Nu sitter vi och lyssnar på barnmusik på datorn.



Eftersom jag har varit väldigt dåligt på att ta kort den senaste tiden bjuder jag på ännu en "gammal" bild =P

Stöckigt??

Hejsan hoppsan =)

Gumsan och jag har precis kommit hem från dagis/jobbet. Jag blev minst sagt förvånad när jag klev ur bilen. Jag hörde ett ljud inifrån - det lät,som dammsugaren. Det var det också. Lilla Stei hade rymt ifrån deras lilla krypin och lyckats sätta på dammsugaren ;) Det var rätt varmt därinne så jag undrar hur länge den stått på ;D

Just nu ligger gumsan och sover medan jag äter mat. Det fick bli lasagnette rester från igår :P



På tal om äta - såhär kan det se ut när gumsan blir störd när hon mumsar på något gott ;D

Lite fusk ;D

Hejsan =)

Vi bokade en resa igår :D Det blir en kryssning till Helsingfors i mitten av januari. Vi kommer bo kvar en natt på ett hotell innan vi åker hemåt igen - det ska bli såååå mysigt <3
Jag var med sambon och hans familj dit för snart 5 år sedan,precis när vi blivit tillsammans. Det är väldigt fint :P

Efter att ha bokat resan hämtade vi ut Bessies medicin innan vi tog en sväng på Coop. Där köpte vi bl a en motionscykel till mig (min julklapp).

När vi var klara i Karlstad åkte vi till pizzerian i Väse för att köpa med mat till oss samt Niklas och Ulrika. Det blev en trevlig stund hemma hos dem innan vi drog oss hemåt.

Väl hemma blev det sängen för gumsan. Förengångsskull kom även jag i säng i tid :)

Idag var det dags för jobb igen,efter två dagar ledigt. Jag jobbar delad tur så jag har redan varit iväg på ett pass. Jag slutade kl.10.
När jag kom hem invigde jag min motionscykel framför teven ;D Sedan slängde jag ihop en lasagnette,som nu står på svalning. Jag brukar alltid göra vanlig lasagne från skratch,men idag fuskar jag eftersom jag köpte färdig häromdan. Det är bara att tillsätta köttfärs och mjölk - perfekt ;P

Efter att jag ätit ska jag ta ut vovsingarna innan det får bli en dusch. Sedan blir det vila innan det är dags att sticka iväg till dagens andra arbetspass.

Ha det bäst!!

Medicin och resebokning :P

Hejsan =)

 Bessy är hemma igen - hon verkar lika pigg och alert,som vanligt :D Vi ska sticka iväg till Karlstad för att inhandla medicin,när Kent slutat jobbet. Förhoppningsvis har vi även bokat en liten resa för två innan vi åker hemåt igen :P Vi fick ett presentkort på Resia för några år sedan. Det går ut vid jul i år så vi ska ta och sticka iväg över en helg. Troligtvis blir det en liten lugn kryssning med en övernattning på hotell =D
Min kära sambo föreslog att vi skulle åka i januari,som ett litet firande av 5 år tillsammans,varav 3,som förlovade - bra idé ;) Vi får se om vi hittar något,som faller oss i smaken,vilket inte borde vara alltför svårt.

Nu ska gumsan och jag ta och smitta upp för att duscha/bada. Jag har tränat så jag behöver skölja utav mig litegranna ;P


Tisdag

God morgon :D

Gårdagen var inte särskilt bra därför satsar vi på en toppendag idag :)

Vi började dagen kl.7. Då vaknade jag av att gumsan ropade på "pappa" =P Jag kollade på klockan och insåg att Kent,som fortfarande låg kvar bredvid mig i sängen,försovit sig. Efter att ha väckt honom hämtade jag lilla skruttan. Vi låg i sängen och läste saga innan vi gick ner och målade :D Sedan fick det bli frukost.
Stei,som var ute själv i hundgården igår och skötte sig jättebra,får vara ute idag med.

Om någon timme ska gumsan och jag åka för att möta Mirja så vi får tillbaka lilla Bessy :P Vi måste komma ihåg att Axel ska åka med oss ;D

Bättre..

Hej :)

Jag känner mig lite positivare nu - det var ett missförstånd! Bessy har inte knölar i hela magen utan några utanpå runtomkring den stora. Det är ju skillnad! Dessutom har de kollat hennes lungor och det fanns inget där. Däremot såg de spår efter en eventuell lunginflammation eller liknande så de ville inte operera henne idag. Hon ska äta antiobiotika i 2 veckor sedan ska hon tillbaka för att se om spåren försvunnit. Om de gjort det blir det operation då istället. Om inte får vi ta tag i det då - just nu får vi vara positiva =)



Gumsan och jag har tagit det lugnt idag. Jag har tvättat,diskat och plockat rätt lite,men annars har vi bara slöat. Det fick bli korv med bröd till lunch eftersom vi ska äta tacos ikväll :D Vi har planerat det i flera dagar så nu måste det bli av!



Den här fina tröjan,som gumsan fick i julklapp förra året,fick jag slänga idag eftersom jag upptäckte att mössen bitit sönder den! Det var två ganska stora hål i den så den gick inte att rädda :( J-la möss!

.......

Vi har nyss fått dåliga nyheter här hemma...

Vi var till Hagfors igår kväll för att lämna Bessy,som skulle till veterinären idag,hos Kents pappa och hans Mirja,som jobbar på veterinärstationen. Lilla vovsingen har nämligen haft en liten knöl ett tag. Eftersom den inte har växt något har vi inte åka iväg tidigare. Däremot har vi hållit koll på den. Förra veckan upptäckte Kent att den växt och blivit 4 gånger så stor bara på några dagar. Han ringde Mirja och bokade en tid till idag.
Nu har de undersökt henne och det ser inte särskilt bra ut - hon har hela magen full med knölar. De vet inte om det är cancer eller inte förrän de fått svar på analysen,vilket kommer ta några dagar.
Det känns så himla hemskt! Tänk om det är cancer och hon gått runt och haft ont? Det har inte verkat,som det,men man vet ju aldrig. 
Vi måste försöka tänka positivt och hålla modet uppe tills vi vet säkert hur det ligger till. Samtidigt får vi nog försöka ställa in oss på att det kan vara väldigt allvarligt...

Nya favvisen <3

God kväll =)

Det blev en tidig kväll för gumsan idag. Jag hoppas hon sover gott i natt för jag ska upp och jobba i morgon. Det är tur att hon har sin pappa i fall hon vaknar ;D

Innan gumsan somnade tog vi det lugnt med bad/dusch,rostade smörgåsar till kvällsmat,läsning och busning =)

När jag hade lagt gumsan lade jag in schemat till dagis - hade totalt glömt bort det! Jag får ringa dagis på måndag och prata med dem. 

Nu sitter jag och väntar på att mitt nya favoritprogram "Awkward" ska börja :P Tyvärr fick vi inte ordning på teven (vi har bara haft några enstaka kanaler efter flytten) förrän förra helgen så jag har ju missat mycket,men det jag sett har varit bra och roligt :D  

Ha en trevlig kväll =)

Stressigt..

Hejsan :P

Idag blev det lite stressigt efter jobbet.
Jag fick skynda mig hem till mamma för att byta bil så jag skulle få våran istället för Monicas. Monica är bortrest så hennes bil fick stå kvar hos mamma,som bor bredvid resecentrum,så hon kommer hem i morgon.

Efter att ha gjort det åkte jag direkt hem. Jag hade egentligen tänkt handla lite så gumsan och jag kunde äta tacos i kväll,men Kent,som är på hockey,skulle åka redan kl.13 så jag hann inte det :/ Vi får hitta på något annat mumsigt =)

När jag kom hem hade gumsan nyss vaknat - gissa om hon fick många pussar och kramar av mamma ;D
Sedan dess har vi hunnit med lite bus,vila samt träning.
Vi ska snart ta och duscha/bada innan vi lagar mat.

Hoppas ni får en trevlig lördag =)

Fredagsbladder =)

God morgon :P

Gumsan vaknade första gången kl.6 idag. Vi läste några sagor och mös i sängen fram till sju,då fick gumsan välling och somnade om till åtta.
Det blev en seg start på dagen eftersom jag kom i säng sent igår. Det resulterade i en väldigt trött mamma ;D

Nu har vi i alla fall kommit igång =)
Medan gumsan åt frukost kokade jag pasta och stekte kyckling - jag tänkte fixa iordning en god kycklingsallad till matlåda idag.

Bessy och Qvittra har fått gått ut i hundgården och Stei är kvar inne eftersom Qvittra fortfarande löper. Vi har bestämt oss för att kastrera lillen så fort vi får råd. Det kostar tyvärr en hel del p g a att han inte har alla delar där de ska ;D

Jag har varit och slängt iväg en mus,som fastnat i fällan i bilen. Jag hoppas inte att det är flera. Jag vill inte ha bilen förstörd!

Just nu sitter gumsan bredvid mig i soffan och äter massa Cheerios - hon ÄLKSAR dem :D Vi lyssnar på barnmusik på datorn så nu är hon nöjd ;)





Så fort jag ätit upp min frukost ska jag packa iordning gumsans skötväska. Hon ska nämligen iväg på kalas idag :P Hennes farbror Lars fyller år så hon ska följa med pappa och de dit :) Jag jobbar till nio så jag kan tyvärr inte följa med :/

Eftersom jag jobbar kvällen hämtar Monica gumsan på dagis. Jag ska därför byta bil med henne innan jag åker till jobbet.
I morgon börjar jag sju så jag sover över hos mamma i natt. När jag slutar,kl.12,får jag skynda mig hem för min kära sambo ska bort. Han ska iväg med Niklas och ett gäng för att kolla på hockey :P

Vet ni vad? Monica och Maja var här igår. De hade köpt två supersöta klänningar till gumsan. En av dem blir perfekt till jul =) Jag längtar nästan mer till julen i år än jag gjorde förra året. Gumsan är ju ett år äldre och kommer säkert tycka det är mycket roligare :)

Ha det bäst!!

En vanlig torsdag :D

God kväll :D

Gumsan sov inte alls länge förut. Hon har varit vaken och busat hela tiden :P Duschat har hon gjort också - det är roligt enda tills dumma mamma ska tvätta hennes hår ;D
Jag försökte träna förut. Det är inte det lättaste med en sur tjej,men det lite träning blev det ändå =)
Efter att ha ätit kvällsmat,busat och tjurat en stund fick det bli sängen för den lilla damen.

Jag har precis haft ut Stei en sväng så nu klarar han sig ett tag. Jag ska strax dra med mig sambon in i duschen innan sovdags :D

Natti natti :P

Nu ska de bort!!

Hejsan =)

Efter ett kort arbetspass,som slutade redan kl.12,stack jag iväg för att ta ut lite pengar. Sedan åkte jag och hämtade gumsan på dagis. Hon höll till inne i ett litet rum tillsammans med en fröken och några andra barn. De sjöng "Lille Katt" - gumsan stod bredvid och hoppade,skrattade och försökte sjunga med. Hon är så söt mitt lilla <3.



Efter att ha hämtat gumsan stannade vi till hos Monica på jobbet för att hämta mera råttgift. Nu j-vlar ska mössen bort!
När vi kom hem lade jag gumsan sedan ställde jag ut en råttfälla i bilen. Vi har troligtvis möss där också! Usch!

Jag har ätit så nu blir det lite slöande i soffan innan gumsan vaknar och det blir fullrulle igen ;P

USCH,FY och BLÄ!!!!!

USCH,FY OCH BLÄ!! USCH,FY OCH BLÄ!!! USCH,FY OCH BLÄ!!

Jag låg i våran säng och kikade i en bok,som jag lånat av mamma,när jag helt plötsligt såg en mus springa förbi! Den sprang in i "tvättrummet". Jag ropade på Kent så han fick lägga dit råttgift plus fällor. Han kastade upp massa gift på vinden,som vi inte använder,så mössen förhoppningsvis försvinner. Vi har haft stängt dit in så att gumsan inte kommer åt det och så mössen inte kommer ut i resten av huset. Vi har redan fått två stycken i fällan! Den första tog Kent hand om,men han är på kurs nu så den andra fick jag ta ut och slänga själv - fy f-n vad äckliga de är!! Jag förstår egentligen inte varför,men jag tycker att de små liven är så vidriga! Jag får sova med Bessy tätt intill mig i natt. Hon är nämligen en levande liten musfälla - hon tog flera möss ute förra vintern innan man hann reagera. Usch!

Förutom musproblemet har vi haft en mysig kväll :D Nu sover gumsan,Kent är,som sagt var,på kurs och jag väntar på att "Bonde söker fru" ska börja =) Jag såg ett roligt klipp från kvällens program på tv4.se förut - det kan bli lite fel ibland ;D Haha!

Jag ska försöka somna i tid idag eftersom jag jobbar i morgon. Jag slutar kl.12 så det blir ännu ett kort pass. Jag vill egentligen inte klaga eftersom jag är jätteglad över vikariatet,men det är lite träligt att jobba så korta pass hela tiden. Om jag ska jobba kan jag lika gärna jobba längre pass. Men men,jag är supernöjd för det jag får =) Jag börjar dock bli orolig för hur det blir när vikariatet går ut den sista december. Gruppchefen har lovat både mig och vikarie nummer 2 (även det en Jenny) att vi kommer få förlängt,men eftersom jag vet att det inte är hon,som bestämmer,kan jag inte låta bli att oroa mig. Jag ska ta och prata med henne någon dag så får vi se hur det blir...

Nu ska jag ta och kika runt bland lite bloggar m.m innan onsdags teven lockar ;D

Ha en supermysig kväll :P

Ojojojoj ;)

Hejsan =)

Nu är det rent och snyggt här hemma :D Skönt att ha det gjort.

Ja ni,dagens lunch hade kunnat bli väldigt intressant. Jag skulle göra en sås så jag tog fram en förpackning med vad jag trodde var matädel. När jag klippte upp den tyckte jag att det såg så gult ut - inte särskilt konstigt med tanke på att det var VANILJVISP =) Haha,undrar vad det hade smakat av den såsen?
Eftersom jag inte hade någon matädel fick jag improvisera med mjölk,philadephiaost,paprikakrydda och köttbuljong. Det blev inte supergott,men det gick i alla fall att äta ;P

Efter maten dammsög jag sedan lade jag gumsan,som inte verkar särskilt nöjd. Jag ska ta ut Stei en sväng så får vi se om gumsan somnat innan jag kommer in igen,annars får hon nog vara vaken tills sotaren,som kommer vid ett,har åkt.


Tvätt,städ o mys =)

God morgon :D

Här har vi precis vaknat.
Idag är jag ledig så gumsan och jag ska bara vara hemma och mysa hela dagen =)
Städa och tvätta måste vi göra också. Jag har redan startat dagens första maskin. Får ta och vika och lägga in all tvätt,som hänger. Det är en hel del så det tar nog en stund ;P

När jag har gjort är det frukostdags :D



Ha en mysig onsdag =)

1 november

God natt :D

Efter en trevlig arbetsdag tog jag en promenad hem till mamma för att hämta lilla skruttan,som sov så skönt i mormors famn enda tills hon hörde mig då vaknade hon till litegrand =) Hon somnade dock om i bilen påväg hem och sa inte ett knyst när jag tog av henne ytterkläderna och lade henne i sängen :P
Min kära sambo hade somnat gott på soffan så han fick en snabb "god natt puss" innan jag smög upp.
Jag ska också försöka sova strax ska "bara" kika runt lite på datorn först ;D



Ungefär såhär skönt sover mina älsklingar nu <3

Mommo <3

Hejsan =)

Gumsan var nog riktigt trött för hon sov i över 2 timmar! När hon vaknade hade hon tagit av sig blöjan. Det var blött i sängen så det fick bli ett bad för henne och dusch för mig. 
Innan jag hann gå in i duschen började vovsingarna ute att skälla och även lilla Stei. Först funderade jag på vad det var,men sedan hörde jag Mats dunka på dörren och ropa. Det var bara att slänga på sig morgonrocken och gå ner och öppna dörren innan jag smet in i duschen.

När jag var klar slängde jag på mig lite kläder innan jag tog upp gumsan ur badet. Vi gick ner så hon fick se att Mats var där :) Hon fick på sig kläder sedan värmde jag lite mat åt oss. Det fick bli pan pizza för mig och pirog för gumsan. Mats ville inte ha något så han åkte hem istället :D

Nu är vi mätta och belåtna ett tag. Vi ska plocka iordning skötväskan och mina arbetskläder m.m sedan tar vi ut Stei en sväng innan vi åker hem till mamma :) Hon ska passa gumsan medan jag jobbar.



Gumsan och en väldigt suddig Qvittra hemma hos mamma för ett bra tag sedan =)

Hundgårdsstädning!

God morgon :P

Här vaknade vi runt halv sju i morse. Efter att ha gosat i sängen en stund gjorde vi iordning frukost =) Efter det fick gumsan,som hade yoghurt överallt,byta kläder innan vi gick ut. Först tog vi med Stei ut så han fick kissa sedan var det damernas tur. De fick dock vara kvar ute,i hundgården. Den har jag försökt städa idag - det var inte det lättaste eftersom allting fastnade i gräset! Jaja,det ser bättre ut än innan i alla fall.

Efter att ha städat hundgården bar jag in fyra säckar med pellets innan det var dags för gumsan att få gunga :D
När hon fått göra det en stund vinkade vi till pappa,som åkte förbi med traktorn,sedan gick vi in.

Gumsan verkade trött så jag frågade henne i fall hon ville ha välling,då hämtade hon den - en handling säger mer än tusen ord ;P Hon ligger alltså och sover just nu.
Själv har jag precis tränat så nu ska jag fixa något litet att äta så träningen inte var förjäves =)

Ha en bra dag :D

RSS 2.0