I valet o kvalet :/

När gumsan vaknade i morse (efter ungefär en timme) åt vi frukost. Sedan gjorde vi oss iordning och gick ut - släppte ut hundarna,busade och gick en kort tur =)

Runt tolv kom Monica hit och hämtade oss. Skjutsade mig till Kents jobb så jag fick bilen. Jag åkte vidare till Bergvik medan gumsan följde med farmor :D

Jag har gått runt och kollat lite i några olika affärer. Köpte en mössa (äntligen) och ett par byxor till skruttan och två piercingar till mig :)
Var även in på Coop,för att handla lite inför grillning ikväll =D
Jag vet fortfarande inte om jag ska följa med på det,eftersom det blir sent och jag börjar tidigt i morgon...
Vi ska på Valborgsfirande vid Ölmhult först och det slutar kl.22,sedan ska vi grilla och då är ju inte maten färdig på ett tag. Samtidgt som jag känner att jag skulle behöva sova så är jag sugen på att följa med - troligtvis gör jag det ;P
Jag får passa på att vara med när det bjuds på roligheter ;D

Jag har precis kommit hem från handlingen. Har slängt in maten och slängt i mig rester från igår. Ska sticka och hämta min lilla älskling nu =D

Då vet man..

- När man ser och hör traktorer överallt
- När fåglarna kommer tillbaka och kvittrar
- När man får dåligt samvete för att man inte varit utomhus
- När man kan ta en promenad utan att frysa ihjäl (nu svettas man istället)
- När man kan plocka blommor
- När man ser att rabatterna behöver rensas,gräsmattan klippas m.m
- När alla äckliga "djur",som t ex fästingar,börjar komma
- När det är ljust nästan dygnet runt och man får för sig att sömn inte längre behövs
- När alla börjar grilla (vi har dock inte hunnit med det ännu)
- När de flesta blir piggare och gladare

Ja,då vet man att det är VÅR =)

Tidig morgon :D

                              

Gumsan vaknade tidigt idag - strax efter kl.6! Hon var vaken och busade tills älsklingen åkte till jobbet runt kl.7.50. Vid det laget var hon så trött att hon grät för allt! Hon fick välling och somnade - sover fortfarande =)
När hon vaknar ska vi äta frukost och göra oss redo för dagen :D

Avslutning :)

Gumsan och jag avslutade dagen med att ta en dusch :D Sedan busade vi. Gumsan höll igång i en timme ungefär innan hon slocknade hos mig i soffan - jag ÄLSKAR när hon somnar hos mig <3 Det är sååå mysigt att bara ligga där med henne och njuta :)
Jag har precis lagt henne i sin säng.

Jag ska ta och gå ut och hämta hundarna sedan ska jag slå en pling till älsklingen. Tänkte höra om han tror att han kommer hem snart. Annars gör jag mat (TACOS) nu så får han äta när han kommer hem. Jag kan ju inte vänta hur länge,som helst :)

Oslo nästa =)

Jag sitter och "pratar" med min kära systeryster på msn :) Vi håller på att planera inför gumsans och min resa till Oslo nästa helg :D Vi ska ta en tur dit för att hälsa på syster och hennes Remi (o vovven Sicco) - Det ska bli så KUL :)
Vi har aldrig varit där förut så det ska bli intressant att se hur de bor och sådär. Jag längtar - Tur att jag ska jobba lite så tiden går fortare ;D





Idéer ;)

Lilla fröken Patricia har fått för sig att allt är telefoner! Hon springer omkring med allt i från kameran till glasögonfodralet tätt intill örat och "pratar" =) Det ser sååå gulligt ut :P

Dessutom ska hon blåsa eller "prata" i allt så det låter eller gömma sig ;D

                         

Här sticker hon in huvudet i hinken och "pratar" så det "ekar" tillbaka ;)

Barn är alldeles för goa =D

Fredag eftermiddag =)

Gumsan sov i lite över en timme förut - trodde att hon skulle vakna när postbilen kom,men det gjorde hon,som tur var inte =)
När hon vaknade var vi kvar ute och busade en stund. Jag vek lite tvätt också :D En del var inte torrt så det ska jag ta om ett tag. Vi gick en liten sväng och gud vad gumsan höll på ;) Hon gick där och "skällde" för sig själv :P
Tillslut gick vi in för att lata oss framför teven. Jag har dessutom kollat igenom alla kläder efter gumsan,som jag lagt undan för att det är för smått. Det var tre papperskassar + en plastpåse! Slängde alltihopa i en säck och ställde den i hallen. Ska bära upp den på vinden sen (eller troligtvis någon annan dag).

Mormor ringde för ett tag sedan,för att kolla hur det var med oss och sådär. Det är alltid lika kul att prata med henne :D Hon berättade att de köpt en gräsklippare till gumsan - det ska börjas i tid ;)

Mamma har också ringt :) Vi bestämde att hon skulle passa gumsan på måndag. Jag ska nämligen jobba ett kortpass,mellan kl.13.30-16.30 :P Dagis är stängt så därför skulle mamma hjälpa mig - TACK =P
Jag ska jobba på söndag med,7-16,så vi får se vem,som vill (eller snarare kan) ta hand om gumsan då. Älsklingen jobbar nämligen han med. Det blir nog inga problem att lösa det :D

Min trötta lilla dotter,som vägrar sova,står här bredvid mig och vräker i sig majsbågar (någon annan kanske äter upp dem annars) - hon ÄLSKAR det! Hennes farmor Monica köpte med saltade när hon var utomlands för ett tag sen. Vill inte gärna ge henne för mycket salt,men eftersom hon fått dem så får hon äta =) Någon gång skadar nog inte.

I kväll ska vi äta TACOS - Gött gött i gött gött ;)

Fredags förmiddag =)

Gumsan och jag började dagen med en promenix =D
Funderade på om jag skulle springa lite,men jag kom fram till att jag bara skulle gå och njuta av det fina vårvädret :P Däremot gjorde jag 10x2 utfall och 10 tåböj,för att varva litegrand ;)
Gumsan somnade efter en stund och sov riktigt gott :D




När vi kom hem fick jag leta stenar till hundgården! Älsklingen lade dit galler häromdan,men de har lyckades gräva bredvid och kommit under. Jag lade en sten över så nu hoppas jag att de låter bli det!

Efter det hade gumsan vaknat så då fick hon springa omkring medan jag hängde tvätt. Hon höll sig dock till mig och gav mig klädnypor - trevligt med hjälp ;D

Sedan gick vi in en stund. Tittade lite på teve och busade innan det var lunchdags.
Idag serverades det våfflor =)

Sedan dess har jag försökt få gumsan att somna ute i barnvagnen. Först lade jag henne där och gick in,för att äta färdigt. Då blev hon ledsen och gnällde lite så när jag var klar tog vi en kort promenix. Tänkte att det skulle få henne att somna,men det gjorde det inte.
Mitt tredje och sista försök var att ge henne välling. Det verkade inte som att hon skulle somna av det heller,eftersom hon gnällde lite,men det gjorde det =P Det blev tyst så jag gick och kikade i köksfönstret och hon hade somnat!

Jag tänkte försöka få henne att sova ute i alla fall en gång om dagen. Helst efter lunch eftersom hon gör det på dagis. Får se om det går bättre i morgon!

Mina kläder :D

Jag tänkte att ni kanske ville se hur kläderna ser ut =D




Två par blåa jeans,i olika nyanser och ett vanligt vitt linne - är ett MÅSTE i garderoben ;D




De andra två linnena ser ut såhär. Det var väldigt snyggt med det vita linnet under - ett tips till er,som inte heller vill visa bobbisarna ;D


Jag provade dem igen i morse och det såg fortfarande bra ut,så jag är riktigt nöjd =)
Det är alltid kul att ha lite nytt att sätt på sig!

Typiskt!

Då är det fredag!
Trodde det var det flera gånger igår,men idag är det faktiskt det ;D

Gumsan har nyss fått frukost så nu ligger hon i sängen igen. Jag tänkte att hon skulle sova en stund till,men hon håller på och "pratar" för fullt,så det verkar inte,som att hon vill det ;) Väntar ett tag så får vi se. Annars får hon komma upp och busa så kanske hon somnar senare. 

Vi får inget besök idag :/ De hade blivit sjuka - typiskt! Förra gången var det vi och nu dem! Förhoppningsvis är de piggare nästa vecka så vi kan ses då istället =)

Jag vet inte vad vi ska hitta på istället. Såg att älsklingen plockat ut barnvagnen ur bilen innan han åkte - TACK =D Får se om vi (läs jag) orkar med någon promenad. Just nu har jag inte alls någon lust,men jag får ta fram piskan sen och se till att komma ut på en tur ;D

Jag tänkte att jag skulle prova kläderna,som jag köpte igår,för att kolla om de fortfarande sitter bra ;P Ibland kan det ju vara så (i alla fall för mig) att det inte alls ser lika snyggt ut när man kommer hem :)

Busungen ;)

När jag kom för att hämta gumsan på dagis förut,hörde jag henne inne på toaletten. Hon stod där framför handfatet,på en pall,och tvättade sig - samtidigt som hon pratade en massa ;) Hon hade smygit dit när de höll på att plocka bort madrasserna efter de stora barnens sovstund :P DET ÄR MIN LILLA BUSUNGE DET =)
Såg så gulligt ut när hon stod där och grejade och var supernöjd ;D

Våran torsdag =)

Gumsan och jag var hos mamma strax innan halv tre. Vi började med att äta lunch - kycklingfilé med pommes,bearnisesås och sallad :D Det var riktigt gott!
Efter det tog vi bilen till närmaste cykelaffär,för att köpa två slangar till barnvagnsdäcken. Var bara punka på ett,men det kan vara bra att ett extra.
Sedan åkte vi vidare till Maxi - är sååå skönt att det är tillbaka!
Där spenderade jag ett X antal minuter med att prova kläder. Stackars mamma fick springa,som en tok efter andra storlekar m.m ;)
Tillslut föll valet på två par jeans och tre olika färger. Två av linnena är likadana fast det ena är militärgrönt (I LIKE) och det andra gult - skönt med lite somrigare ;P Eftersom det var snörning vid brösten (och jag inte känner för att visa hela härligheterna) fick det bli ett vanligt vitt linne också,för att ha under. Jag är faktiskt SUPERNÖJD =) Fick mycket kläder,för lite pengar!
Det var riktigt längesen jag köpte något till mig själv (förutom vårjackan),så det var på tiden - Man måste få skämma bort sig själv ibland ;)

Tittade eftet något till gumsan,men hittade inget...

Vi fick även med oss lite annat smått och gott bl a blöjor :)
När vi var färdiga där åkte vi hem till mamma och ställde in mjölk och sånt i kylskåpet. Sedan gick vi iväg till lekparken. Jag hade stora förväntningar på hur kul vi skulle ha,men det blev inte riktigt så. Dels var det mycket folk och sedan fanns det inte mycket,som passade lilla gumsan. Hon åkte ruschkana några gånger,men det var ingen hit. Jag försökte hjälpa henne att klättra - det ville hon inte!
Tunneln var inte heller rolig och gungan var HEMSK! Hon blev livrädd när jag satt henne i den!
Eftersom inget föll damen i smaken gick vi tillbaka hem till mamma. Där fick gumsan sitta i mitt knä i gungan - det gick jättebra =D Hon lutade sig emot mig och njöt :P
Mamma hämtade glass åt sig och gumsan. Jag hoppade över det idag!
Dessutom kastade/sparkade vi lite boll :D

Efter ett tag gick vi in och tog oss ett varsitt glas cola med is. Jag fick smaka en bit av någon slags choklad,men den var inget för mig :/

Tillslut drog vi oss tillbaka till Väse. Kent var inte färdig så Ulrika hjälpte mig att få ordning på däckena till barnvagnen - nu är det bara att köra ;)

När älsklingen var klar åkte vi iväg,för att prata med en kille om boende åt några,som ska komma och jaga i helgen. Han hade lediga rum så det ordnade sig :D
Medan Kent pratade med honom gav jag gumsan kvällsmat. Blev en riktigt blandning - yoghurt,banan och smörgåsrån ;P Man tager vad man haver ;)

Nu har vi varit hemma en stund. Maten är inplockad,gumsan sover och jag och älsklingen slöar ;D 
 Det har varit en lång dag så det ska bli skönt att sova =)

Natti natti :P

LEKPARKEN =)

Eftersom vi får trevligt besök ifrån Molkom i morgon,har jag precis dammsugit bort alla dammråttor (hoppas jag) =D Det är Katrin och lilla Sigrid,som kommer :P Har inte sett dem på länge så det ska bli kul =P Spännande att se hur stor Sigrid blivit :P

Förutom det har jag inte gjort många knop. Tar det lite lugnt innan jag ska hämta gumsan på dagis och åka vidare till mamma =D Där blir det lunch - blev lovad något med kyckling,så det blir nog mumsigt ;P
Efter det ska vi bege oss till den närliggande järnvägsparken :) Ska bli kul att se vad gumsan tycker om det. Det blir nämligen första gången vi är i en lekpark - FY SKÄMS jag vet,men det har helt enkelt inte blivit av :/

Snälla Farmor :D





Den här fräcka t-shirten fick gumsan av farmor igår :D



Gumsan fick även lite kläder efter faster Maja :) Det syns dåligt,men på denna är det små fjärilar och blommor. Det var tydligen en av Majas favoritklänningar,när hon var liten :P

 

Hon fick även denna klänning/förkläde :) Även på den finns det små blommor =D

Dåligt med sömn :/

Det blev ingen tidig kväll igår - jag hade dock behövt det!
Jag lade mig runt halv elva och fick sova 1 1/2 timme ungefär innan gumsan vaknade. Var lite ledsen (vet inte om hon kanske drömt något) så hon fick somna om hos mig i sängen :) Hon somnade nästan direkt,men sov oroligt ett tag innan hon lyckades somna ordentligt. Sedan sov vi gott båda två tills strax innan sex,då bestämt gumsan att det var dags att vakna ;D Inte så kul,men det händer inte ofta,varken att hon vaknar på natten eller så tidigt. Brukar i alla fall sova till strax efter halv sju :D
Jaja,vi överlevde det med ;)
Hon ville inte sova något efter frukost heller så vi får se hur det går på dagis idag :P


Patricia =D



HJÄLP!!



Såhär fin var gumsan efter att ha fått gungan i huvudet :/ Hon har ett märke i pannan och ett till bredvid vänstra ögat...



Idag har hon dessutom fått en bula i pannan. Stackars liten :(



Jag vet inte riktigt vad hon gör ;) 
I bakgrunden ser ni hennes nya "Smileylåda" =D




Mammas lilla tuffing ;P

Tur i oturen ;)

Gumsan och jag åkte lite tidigare till Kents jobb,för att umgås med Ulrika och barnen :) Först kollade vi på traktorn - spännande ;) Sedan gick vi in. Tim och Karl skulle äta kvällsmat och det fanns till Patricia med :) Det var korvstroganoff och ris. Herregud,vad hon åt ;D Hon har äntligen börjat äta ordentligt igen! Jag vet att alla barn har sina perioder,men det är så himla frustrerande när hon inte äter. Jag hoppas hon fortsätter äta lika bra framöver,som hon gjort de senaste dagarna :P
Ulrika och jag åt smörgås. Det var gott att få något i magen,eftersom jag inte ätit sedan halv ett.
Efter ett tag kände jag att det behövde bytas på gumsan så jag gick ut till bilen,för att hämta skötväskan. Den var inte där - hade glömt den hemma! Som tur var hade Ulrika kvar en blöja i storlek 5,som inte var alltför stor :)

Efter ett tag åkte vi vidare till Kents mamma Monica :) Där fick vi makaroner och köttbullar :P Det är skönt att bli bortskämd ibland ;D

Gumsan och jag kom precis hem,så nu sover hon gott i sin säng :) Älsklingen,hans bror Mats och en kompis,Anton; skulle kolla på järden så vi åkte hem i förväg.
Jag är också trött,men jag ska försöka hålla mig vaken tills Kent kommer,så jag kan säga god natt =)

Natti natti :D

Förhoppningsvis FÄRDIG :D

Åh,vad skönt att få sitta ner!
Jag har precis duschat efter att ha kommit från huset. Fick bli en snabbdusch,för jag är supertrött. Var det redan i morse. Ca 2 1/2 timme skrapning av tak har inte direkt gjort mig piggare ;) Däremot blev jag faktiskt färdig med hela taket! Skönt att ha det klart :D
Nu hoppas jag bara att Niklas godkänner det - annars blir jag tokig :P Orkar inte med skiten!

Mamma ringde nyss så jag ska till henne i morgon :)
Om det är fint väder så åker jag och gumsan dit efter dagis. Då får vi lunch och sedan går vi till lekparken :D
Är det däremot dåligt väder,som idag,åker jag dit när jag lämnat gumsan och är där medan hon är på dagis. Eller så åker vi efter dagis ändå,men struntar i lekparken. Jag känner att det skulle vara skönt att vara hemma och ta det lugnt en stund. Får se hur vi gör :D

Nu sitter jag här i soffan med en baguette och ett glas mjölk - mums =)
Jag tänker sitta här tills jag måste åka och hämta lilla skruttan :D

Takfixande :(

Nu har gumsan en bula i pannan också! Hon sprang in i dörrposten förut :( Hon ser inte alls rolig ut för tillfället! Som tur är har fläskläppen försvunnit ;) Mitt stackars lilla hjärta :/ När ska hon lära sig? Troligtvis inte än på länge ;D

Idag ska jag vara i huset och greja medan gumsan är på dagis. Ska skrapa färdigt ett tak,sedan är det tre till (tror jag),som måste slipas -IGEN! Jag är såå trött på allt vad tak heter just nu! 
Jag får se hur mycket jag hinner med idag. Förhoppningsvis blir jag klar med skrapningen i alla fall :)

Grums m.m

Igår hade gumsan fått en gunga i huvudet,på dagis,så hon har två sår i ansiktet - stackaren :/
Tur att det gick bra i alla fall!

När vi kom hem var vi ute och busade en stund. Gumsan åt en banan i solen innan vi gick in. Slöade framför teven en stund =) Gumsan åt några vindruvor ;)
Strax innan fyra åkte vi iväg till Kent. Vi tog en tur till en jaktaffär i Grums,för Kent skulle kolla på en bössa. Han tyckte den verkade bra så nu ska han byta den mot en annan.

På vägen hem stannade vi till på Burger King Drive in - jag fuskade redan första dagen ;)
Kent hade inte ätit något på hela dagen (förutom frukost) så han var rätt hungrig!
Vi stannade på ett ställe,för att äta. Gumsan fick smaka några pommes. Det gillade hon ;D Så fort hon ätit upp en såg jag i spegeln att hon kom med handen vid sidan av stolen - då ville hon ha mer ;)

Efter maten åkte vi tillbaka till Kents jobb. Jag hjälpte honom lite så det skulle gå fortare :D
Sedan gick vi in till Niklas och Ulrika en stund. De drack lite kaffe innan vi åkte hemåt. Kents lillebror Mats,som också var där,följde med oss hem en stund.

Väl hemma fick gumsan mat. Hon åt inte särskilt mycket,men hon hade ätit väldigt bra på dagis (de hade aldrig sett henne äta så mycket) och under resten av dagen. Dessutom var hon trött så det var ingen överraskning direkt.

När Mats åkte försökte vi få gumsan att somna hos oss,men hon ville inte så vi lade henne i sängen. Hon låg och skrek så tillslut gav jag henne välling. Då somnade hon,som en stock =)

Jag lade mig strax efteråt. Jag var sliten ;D

Synd...

Ja,nu har jag slöat,diskat,duschat och slutligen ätit upp en halv kebabrulle,som blev kvar igår :D Älsklingen var ju till pizzerian med några kompisar. Eftersom han är så snäll köpte han med mat hem till mig =)

Jag ska alldeles strax sticka iväg till dagis,för att hämta gumsan :) Det är synd att det är så långt annars hade jag kunnat cyklat. Hade fått skaffa en cykelstol (kommer inte på vad det heter) till gumsan och sedan kört på. Tyvärr är det liiite väl långt. Vill inte gärna vara borta hela dagen ;D 
Cykling är ju superbra motion! Jag har en mountainbike,som jag haft i flera år,men knappt använt. Tänkte det skulle bli ändring på det :P Eftersom jag inte är någon gymmänniska så tänkte jag varva promenader med cykling,för att få lite variation,så jag inte tröttnar ;)  

Nu börjar det!!

Nu har jag varit riktigt duktig =)
Direkt när jag kom hem ifrån dagis tog jag med min mp3 och begav mig ut på våran ensliga väg,för en promenad. Jag sprang t o m lite samt gjorde 10x2 utfall :P Jag tog samma väg,som jag och Linn gjorde på våran andra promenad,sist hon var här. Förutom att jag gick åt andra hållet när jag kom ut från våran väg. Den gången tog det nästan 45 minuter har jag för mig,idag tog det bara 30 minuter :D Jag gick rätt snabbt och eftersom jag sprang lite också så gick det fortare.
Jag känner mig så himla duktig ;)

När jag kom hem drack jag vatten och gjorde i ordning en smoothie. Den fick bli med hallon,jordgubbar och vinbär (svarta och röda).
SUPERGOTT!
Till detta blir det lite vindruvor :D

Har dessutom bestämt att jag ska börja skriva träning- och matdagbok. Har gjort det förut och det brukar funka bra,så from idag ska jag skriva ner allt jag äter och varje gång jag tränar :D Förhoppningsvis hjälper det mig att komma igång så "mammakilona" försvinner!!

Jag ska ta och lägga mig framför teven en stund innan jag tar tag i disken. Sedan är det dags för en dusch :)

Dagisdag =D

Dagen har börjat,som den brukar en dagisdag :) Först var vi iväg med kent till jobbet,sedan var det frukostdags följt av en tupplur för gumsan och en egostund för mig ;D

Jag ska alldeles strax göra mig iordning,ta ut hundarna och sedan göra gumsan färdig för dagis =) När jag kommer hem,efter att ha lämnat skruttan,tänkte jag ta med någon av vovsingarna på en promenad eller så tar jag stavarna - har inte bestämt mig än! Disken väntar också så den ska jag ta tag i sedan får vi se vad det bliver ;P

Älskade systeryster <3

Jag och min syster (till höger) på min 20-årsfest,för snart 2 år sedan :)       

  

Jag pratar med min syster på msn. Hon bor i Oslo,så vi ses nästan aldrig. Jag saknar henne enormt mycket! Hon är inte bara min syster - Hon är min bästa vän. Jag älskar henne så himla mycket!! Trots att hon bor långt borta är det henne jag litar mest på och jag vet att jag kan prata med henne om allt!
Trots att vi varit med om mycket,så vet jag att hon finns där för mig!

JAG HOPPAS ATT DU VET HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG OCH ATT JAG ALLTID FINNS HÄR,PRECIS SOM DU GÖR FÖR MIG!
JAG ÄLSKAR DIG SUPERDUPERMYCKET!!



Jag mår mycket bättre nu när jag fått prata av mig lite. Känns skönt att veta att jag inte är ensam med mina problem. Tack så mycket för att du lyssnar på mitt gnäll ;D




Lite gos <3

Gumsan sov i nästan 3 timmar förut =) Typiskt att jag inte kan sova också :/
När hon vaknade fick hon ungsbakad falukorv med mos,som jag tagit upp från frysen. Det är mamma,som gjort det och gumsan tyckte det var SUPERGOTT!
Efter att ha ätit gick vi ut :) Plockade några vitsippor,som vi satte i en plastmugg och ställde på köksbordet - Riktig vårkänsla :P
Vi stod och pratade med vovsingarna. Jag satt henne på staketet,där det sitter brädor,och då lade hon ena armen om min nacke och gosade - SÅÅÅÅ MYSIGT =) Hon är inte så gosig av sig,så man får njuta lite extra när hon väl är på det humöret ;)

                                 


Strax innan sex gick vi och mötte Kent. Han fick sluta "tidigt" idag =P Blir långa arbetspass nu när vårbruket börjar. Gumsan satt på mina axlar nästan hela vägen,hann dock inte särskilt långt. Gumsan åkte med Kent tillbaka medan jag gick. Blev i alla fall en 15 minuters promenad - bättre än inget ;) ´
När allihopa kommit hem fick gumsan bada medan älsklingen och jag tog en dusch :D Det blev mer badskum den här gången och hon hade jättekul :P Jag har klippt hennes naglar också så nu är hon redo för dagis i morgon ;P

Nu är älsklingen iväg till pizzerian med ett gäng kompisar :) Han skulle köpa med mat hem åt mig =D
Gumsan busar för fullt,är inne på sista refrängen tror jag ;) Ska försöka lägga henne tidigare idag eftersom det är dagis i morgon =)

Påskbilder =D

Här kommer lite bilder ifrån våran påskhelg =)




Denna bilden tog jag på skärtorsdagen,när vi kommit hem ifrån dagis =D



Gumsan bredvid gammelmormor och -morfars vovve,Zita =)



En överlycklig liten påskkärring ;D



Busfia ;)



"Pratar" i mammas telefon :P



Gumsan och jag ute i solen hemma hos Kents pappa Mikael och hans Mirja,på påskafton :)



Gumsan med pappa :P

Slappt :)

Gumsan sov i nästan 2 timmar i morse :) Dessutom somnade hon hos mig i soffan förut. Då sov hon i 40 minuter. Sedan var hon vaken och busade en stund,men nu sover hon igen :D Hon är nog sliten efter helgen :P
Eftersom hon har sovit från och till har vi inte varit ute än. Får se om hon är piggare när hon vaknar så kanske vi kan gå ut då =D
Jag är faktiskt ganska seg själv. Har inte gjort särskilt mycket idag. Busat med gumsan när hon varit vaken annars har jag bara slappat :) Jaja,man får lov att göra det ibland,för att ladda batterierna ;D

Annandagpåsk :P

Igår kväll bad jag Kent smyga extra mycket nu på morgonen. Tänkte att gumsan kanske ville ta sovmorgon,då hon somnade så sent. Därför fick jag ingen "Hejdåpuss",eftersom han aldrig var inne i sovrummet (han sov på soffan). Men det hjälpte inte,gumsan var vaken strax innan sju ändå! Tycker hon borde vilja sova längre,men det spelar ingen roll hur sent hon somnar,hon vaknar nästan alltid lika tidigt.
Hon fick yoghurt till frukost sedan fick hon med sig en flaska välling i sängen och somnade :D

Jag har inga planer för dagen så vi får se vad vi hittar på =) Kommer säkert att vara ute en hel del :D Man får passa på medan vädret håller i sig,vem vet hur länge det gör det?!

Fortsättningen :D

När gumsan vaknade igår var vi inne och busade en stund,sedan gick vi ut igen =) Precis när jag skulle göra gumsan i ordning,ringde Kent. Eftersom det är något fel på hemtelefonen fick han ringa på mobilen,så jag fick ställa mig ute,för att få bra mottagning. Då passade gumsan naturligtvis på att smita ut. Hon hade bara en body på sig - riktigt så varmt är det inte så att det är okej ;) Hon gick ut på grusvägen och då trodde jag hon skulle skrika,men det gjorde hon inte! Det brukar göra ont att gå på grus,det tycker i alla fall jag :D
Hon rörde inte en min utan sprang vidare till hundarna,över större grus,som ligger vid garaget,men hon reagerade inte då heller - hon är tålig =P
Jag avslutade samtalet och gick in för att hämta mer kläder åt lilla skruttan :)





Runt halv åtta fick hon kvällsmat ute. Det tyckte hon om =D
Sedan var vi kvar ute ett tag till innan vi gick in. Jag började se myggor. Dessutom ville jag att gumsan skulle varva ner lite innan sovdags.

När vi kom in stekte jag på en varsin hamburgare åt mig och Kent,som ringde och talade om att han var påväg hem. Det var riktigt gott =D
Gumsan mumsade i sig en banan under tiden :)

Gumsan farbror Mats kom och hälsade på :D
Gumsan var vaken länge. Somnade hos mig i fåtöljen strax innan halv elva! Jag gick in och lade henne i sängen och sedan kröp jag själv till kojs ;P


Början på påskdagen =D

Gumsan och jag har varit ute.
Hon har bl a hjälpt mig att rensa färdigt i rabatterna - mammas duktiga tjej =D 
Dessutom passade jag på att bära upp vinterkläderna på vinden. Skönt att ha den säcken ur vägen :) 
Jag har hängt ut tvätten också. Det är något speciellt med att göra det för första gången varje år :P Dock fick det hänga på vanliga torkställningen,i fall det inte hinner torka. Då behöver jag bara bära in den, istället för att ta ner tvätten och sedan hänga upp det inne igen. 

De har åkt förbi med traktor några gånger. Gumsan ögon blev stora,som tefat - det var väldigt intressant =)

Nu ligger gumsan och sover. Hon har inte gjort det sedan sju i morse,så hon var sliten nu,efter att spring ;D 



En trött tjej,som väntar på att få gå in.

                   
 
                                             Gumsan med sin fina fläskläpp :)

                                               

                        Här sjunger hon =)

Hagfors =)

Våran påskafton spenderade vi i Hagfors,hos gumsan farfar och hans Mirja =D
När vi kom fick vi slänga ut hundarna i hundgården,som finns kvar sedan Kent och hans syskon bodde där. Vilken tur vi har att alla har hundgård när vi har varit tvungna att ta med vovsingarna :) Det har varit alldeles för varmt att ha dem i bilen,den tanken har inte ens funnits!

De bjöd på påskmat,följt av chokladpudding till efterrätt,ute i solen :P HÄRLIGT!
Gumsan åt litegrand innan hon skulle springa omkring och kolla. Hon envisades med att hålla till vid deras trappa -hon har blivit väldigt intresserad av såna. Nedanför låg det ett järngaller (har ingen aning om vad det kallas). Hon snubblade på det flera gånger och vi bar bort henne så hon inte skulle göra sig illa. Tillslut ramlade hon och slog sig. Fick en väldigt snygg fläskläpp och små skrapsår på kinden :/ Det är därför man ska lyssna på mamma och pappa!

Efter mycket letande i skötväskan lyckades gumsan hitta en banan :D Kent höll i så fick hon bita av den och det var inga småbitar hon tog - bananen var slut i ett navs ;)

Kents farmor och farfar,som bor grannar med hans pappa,kom hem efter några timmar,så då gick vi över dit och sa "Hej" =D De skulle laga mat och sådär,så det blev bara en snabbvisit.

Sedan dröjde det inte länge förän vi bestämde oss,för att åka hemåt. Vi skulle stanna till hos gumsans farbror Lars och kusin Edvin =) Eftersom gumsan inte ätit på ett tag moffade kusinerna i sig en varsin banan innan de busade =)

När vi kom hem fixade Kent hundgården så jag ska snart släppa ut vovsingarna =)

Långfredag =D

Gumsan och jag hade en härlig dag hos gammelmormor och -morfar =)
Vi var framme strax innan ett,men det var ingen hemma. Vi behövde dock inte vänta särskilt länge :D Så fort de kom slängde vi in hundarna i deras hundgård och gick in och gjorde påskmat - mums! Det blev bl a prinskorv,rödbetssallad och naturligtvis ÄGG :) Man kan ju inte fira påsk utan det :D

Vi satt ute på altan och åt lunch. Det var superskönt :D
Efter att ha ätit och plockat bort allting slöade vi lite medan vi käkade påskgodis :P Morfar däremot var i full gång hela dagen,ingen överraskning direkt ;)

Lite senare var det dags för fika och då satt vi ute i trädgården. Gumsan sprang omkring som bare den ;D Hälsade på hundarna och skulle klättra i stentrappan,men det tyckte inte mamma var någon bra idé - aldrig får man göra något roligt ;D

Eftersom vi fick hämta henne vid trappan stup i kvarten bestämde jag och mormor att vi skulle gå och sätta hos på altan igen :) Sedan var det dags att åka hem =) Gumsan,som inte sovit något när vi var i Nybble somnade,som en stock i bilen :) Vaknade efter en halvtimme och grejade lite med skorna,men somnade om tills vi kom hem :D

Under resten av kvällen tog vi det lugnt. Värmde på mat,som jag fått med från mormor och morfar, och åt
godis =)

Snart bär det av =D

Gumsan sover så jag har grejat med bilen. Har fyllt på spolarvätska,rengjort fram-och bakrutorna och ställt in hundburen :D Skulle behöva tvätta hela bilen,men det får vänta ett tag till.
Jag ska snart sminka mig,gå en sväng med vovarna och göra gumsan i ordning. Tänkte försöka komma iväg runt kl.11.30. Tar ungefär en timme att åka så det bör bli lagomt. De skulle till Kristinehamn först och kolla på motorcykelpremiären,som alltid är på långfredagen. Jag brukar också vara där,men struntar i det i år :)

GLAD PÅSK :D

Nu på morgonen var vi först till jobbet med Kent,sedan var det dags för gumsan att äta frukost. Sedan fick det bli sängen,men hon har hållit på att greja där inne,så jag vet ärligt talat inte om hon sovit något överhuvudtaget :) Blev tyst en liten stund,så då sov hon nog. Nu är hon i alla fall vaken kan jag lova =) Hon pratar,som bare den därinne =D Ska ta och byta blöja och göra henne i ordning snart. Måste hitta "påskkläder" till henne så hon blir en så bra påskkärring,som möjligt ;)

Medan gumsan har "sovit" har jag tagit en varsin tur med vovsingarna. Tog dem en och en igår kväll och de sköter sig mycket bättre då,så jag gjorde det nu med :) De ska få mat om en stund. Jag har funderat på hur jag ska göra med dem idag,eftersom vi ska till mormor och morfar. I hundgården kan de ju inte vara,så jag har bestämt att de får följa med =)

Det ska bli SUPERGOTT med påskmat :D Har jag tur kanske jag får med lite hem till gubben ;) Han sa att det inte behövdes,men lite vill ha säkert ha =P Tror inte att han tackar nej ;)

Nej,det här går inte. Har lite att ta tag i så nu är det bara att lyfta på mitt feta arsle och sätta igång ;D

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA =) ÅK INTE VILSE PÅ VÄGEN TILL BLÅKULLA ;D

Skjuts :)

Älsklingen fick skjuts hem av Niklas igår,så vi slapp hämta honom - SKÖNT! Är så träligt att behöva väcka gumsan mitt i natten. Däremot vaknade hon när han kom hem så hon fick komma upp en stund :D Kent var inte vaken särskilt länge,somnade i soffan :) Jag väckte på honom och skickade in honom till sovrummet,så jag och gumsan kunde ta soffan ;D Hehe :P
Det tog inte lång tid innan även vi somnade. Jag vaknade efter en stund och lade gumsan i sängen,stängde utav teven och placerade mig i våran säng =) För en gångs skull sov vi alltså på samma ställe ;) Brukar vara så att en av oss ligger i soffan,eftersom vi oftast somnar där :) Den som somnar först blir förvisad till sängen och den andra ligger kvar i vardagsrummet :) Vilket partnerskap ;D

Utelek,bad m.m

Nu är jag sliten :D Det har gått i ett sen jag hämtade gumsan på dagis kl.14.
Hon sov när jag kom,så jag passade på att be en av dagisfröknarna att skriva på ett papper från försäkringskassan - ska anmäla vård av sjukt barn. Hon hjälpte mig och sedan vaknade gumsan så då åkte vi hemåt :) Först tog vi en kort promenix med vovsingarna sedan busade vi ute en stund innan det var dags för gumsan att få mat - stekt potatis och falukorv :) Det var populärt! Hon åt rätt mycket faktiskt =) Det hade hon inte gjort på dagis idag,men igår var det påskbord och då hade hon ätit,som bara den :D

Efter att hon ätit plockade jag rätt ibland hennes kläder. Letade efter ett huckle,som min kära sambo påminde mig om att hon hade ett =P Jag hittade det och det passade perfekt,så det ska hon ha i morgon :) Hon har fått det utav gammelmormor och -morfar på min sida. Det är ju till dem vi ska i morgon :D

När det var gjort gick vi ut igen :) Tog med en varsin smörgås,som vi satt på trappan och åt - myspys ;P Sedan busade vi massor :D Vi köpte en hink med tillbehör till gumsan igår så den har hon suttit i gruset och grejat med. Vi har tyvärr ingen sandlåda :/
Jag krattade bort lite grus ifrån gräsmattan,innan hundarna ville ut igen. Gumsan gick en bit bakom oss och pratade :) Rätt som det var fick hon bråttom och satt fart,men benen hängde inte riktigt med så hon hamnade på rumpan =D Det gjorde inte henne någonting. Hon bara ställde sig upp och fortsatte :P Hon är tålig =)








Strax innan sju värmde jag på lite kycklingnuggets och ris till gumsan,som hon fick äta ute. Det var inte lika gott idag,som igår. Hon åt bara några skedar.
Efter det var det baddags :D Har köpt badskum åt henne så jag trodde vi skulle få superkul,men det blev knappt något skum :( Men gumsan hade kul för det :) Jag passade på att duscha samtidigt och det var jätteskönt!
När hon badat klart var hon supertrött så det fick bli välling och i säng. Låg och grejade en stund,men nu sover hon :D





Den här fina badponchon har gumsan fått av farmor =)


Jag väntar på att Kent ska höra av sig så vi får hämta honom på jobbet. Blir långa dagar för honom nu när vårbruket börjar - tur att det ger mycket pengar ;D

Gårdagen i bilder :D

Nu har jag överfört varje liten bild till skiva så nu är både datorn och kameran tömda. Ska tömma mobilen sen. Skönt att ha det gjort så jag kan ta bilder när gumsan grejar ;) Och på annat med förstås :) Dessutom blev det rätt den här gången så nu kan man kolla på bilderna på teven - PERFEKT =)



Gumsan igår morse :) Var tvungen att väcka henne,för att åka iväg med Kent :/

När vi kom hem ifrån dagis var hon piggare =D



Gumsan hjälper mig att vattna =D



Klättrar lite :P



Tar en paus =)



Snygg ställning :D

Skärtorsdag :)

Jag blev lite ledsen när jag lämnade gumsan på dagis. Vi möttes av massa små söta påskkärringar :) Men tror ni att jag kom ihåg det? NEJ,såklart inte. Synd,men de skulle sminka henne lite i alla fall - om hon sitter still vill säga ;D
De brukar gå över till äldreboendet,som ligger på andra sidan vägen,för att sjunga för dem - mysigt :P Då blir de nog glada,både de stora och de små =D

Vi ska till min mormor och morfar i morgon så jag tänkte ta igen det då :) Får leta fram något bra att ha på henne. Är osäker på om det finns något,men det måste det nästan göra. Något lär jag i alla fall hitta =D 

    

Jag har grejat lite här hemma,medan gumsan sov en stund innan dagis. Plockade bl a upp sakerna från ÖoB,som vi köpte igår. Har börjat vika tvätt och ska strax fortsätta. Sedan blir det att sätta på några nya maskiner.
Dessutom har jag plockat bort vinterskor,mössor,halsdukar och vantar :) Jackorna tog jag häromdan,när jag köpt vårjackan. Nu ska jag bara bära upp säcken på vinden,så är det klart för denna gången :D 
Jag MÅSTE överföra alla bilder från kameran samt mobilen på skiva så jag kan tömma dem. Vill kunna ta några fina kort i morgon och kameran är helt full :D
Vi köpte ett album igår,sånt som man klistar (eller tejpar,som jag ska göra) in fotonr i och sedan skriver lite till varje bil. Det ska jag ta och göra snart,men vi har inte särskilt mycket kort så vi får ta och skicka efter :D Det blir tyvärr så när man har digitalkamera. Skulle egentligen använda den vanliga ibland,blir lättare av att man skickar iväg då. Kan vara kul att ha lite vanliga foton också och inte bara ha dem på skiva :)

- massa pengar =)

Nu har vi varit och gjort över med massa pengar =) Började på swedol,för att fixa grejor till släpkärrn. Vi behöver få ordning på den. Efter det blev det mat på Burger King,följt av ÖoB :D Där köpte vi en hel del,dock inte massa onödigt,som det brukar ;) Det blev bl a en förvaringslåda med smiley till gumsan :) Dessutom godis till hundarna och underkläder till både mig och gubben ;D
Avslutade shoppingrundan med att åka till Bergvik. Tog en snabb titt inne på H&M,för att köpa mössa åt gumsan,men vi hittade inga. Förutom riktigt varma vintermössor,men vi vill ha en tunnare,som kan vara bra att ha om det är lite kyligt någon dag.
Vi gick vidare till Maxi. Kollade där med,men fanns inte i hennes strolek,så vi köpte en keps med Hello Kitty istället =D Får kolla efter mössa någon dag. Blev lite annat smått och gott också bl a påskgodis (såklart) och de nya kakorna från marabou - de måste testas ;)

När vi var färdiga där var det dags att åka hemåt :D Väl hemma väntade det blöjbyte och mat för gumsan. Hon åt mycket =) Kycklingnuggets och ris :) Dessutom fick hon jordgubbsdesserten,som jag öppnade häromdan. Hon åt några skedar då och resten åt hon upp idag :) Och allt detta utan kångel - jag blir så GLAD =P
Jag tror jag ska försöka låta det gå längre mellan måltiderna,då kanske hon äter bättre? Ska testa det i alla fall. När hon var mätt och belåten fick jag bytta ytterligare en bajsblöja,innan det var dags att göra henne i ordning för natten och få henne i säng. Somnade,som en stock =D

Älsklingen och jag har ätit en varsin baguett och nu sover han :) Ska ta och försöka somna jag med snart. Gumsan var vaken en stund vid fyra i morse så jag börjar bli sliten - allt spring har inte gjort saken bättre ;D Vi har blivit bortskämda med att hon sover hela nätterna,så de fåtal gånger hon är vaken gör mig jätteseg :)

Skyll på Pappa ;)

Jag har ju glömt att tala om att Patricia har börjat säga PAPPA =) Det är såå stort :D Hon går här hemma och säger MAMMA och PAPPA,nästan hela tiden :P Ibland hör man ett MÄ,OJ,TITTA eller TITTTITT (tittut)
också =D

Hon var såå söt i morse. Vi satt i våran säng och jag höll på att byta om på henne,innan vi skulle åka med Kent till jobbet. Då rapar sötnosen och jag säger "Men vad var det?" varpå hon säger "PAPPA" - haha :P Hon vet vem,som brukar göra vad ;)

                                  

Garderobsstädning

Jag städade garderoberna igår =)
Hade redan mycket bortplockat,men insåg att det fanns mycket,som jag inte kommer kunna ha på länge (om ens någonsin). Så det fick bli en papperspåse till med kläder,som jag får gå igenom,när jag fått bort några kilon.
Det kändes inte bra att plocka bort massa,men jag vet att det blir en shoppingtur i början av juni,när skatten kommer,så jag är inte vidare ledsen ;D
Det värsta är ju att det är för smått,inte att jag har så dåligt med kläder. Eller dåligt med kläder har jag inte. Det finns mycket jag kan ha här hemma s.k. slit o släng kläder :P Har dock knappt några finare kläder,som jag kan ha när jag vill vara lite extra fin :D Så det ska jag köpa på shoppingturen - om jag hittar något vill säga. Jag måste bara inse att jag inte kan ha 38 längre och prova större storlekar,trots att det inte känns bra :( Men jag ska nog hitta något fint :)

När Kent slutar idag ska vi hämta honom sedan bär det av till Karlstad,för handling :D Måste ju ha påskgodis ;) Ska köpa blöjor och sådär till gumsan. MÅSTE komma ihåg att prova mössor på henne så hon får en tunnare,nu när det oftast är så varmt!
Älsklingen behöver nya kalsonger,så det får bli några par såna också ;P
Sedan kanske de har något roligt åt mig med =)

INTE IGEN!!

Idag jag när kom hem från dagis såg jag bara två av hundarna i hundgården. Gick och kollade. Vart tror ni den tredje höll hus? Jo,under garaget - IGEN! Hon kan inte vara särskilt smart,eller så är det det hon är,vet inte riktigt :)
Jag såg att hon hade grävt,men jag såg inte henne. Ropade,ropade och ropade igen,men ingen hund visade sig. Jag började få lite panik och trodde att hon satt fast någonstans,men då borde jag ha hört henne. Tog med de andra två in och hämtade telefonen,för att ringa Kent. Sedan gick jag ut igen. Han sa att jag skulle försöka få ute henne själv ett tag,annars fick jag ringa brandkåren (?).
Jag gick in igen och hämtade några skivor falukorv innan jag försökte igen. Då j-lar tog det inte lång tid innan hon kom fram :D Det är tur att vi har glupska hundar ;)

                              

Nu får de vara inne tills vi har löst problemet med grävning på ett bättre sätt...INNAN någon av dem fastnar där under..Usch,jag vill inte ens tänka tanken!

Dagishämtning =P

                                 
Om en timme är det dags att hämta gumsan på dagis =) Tänkte att vi skulle vara ute en stund,när vi kommer hem :D Får se hur pigg hon är :)
Jag skulle behöva städa garderoberna,så det kanske jag tar sen. Eller i morgon kanske...

+ vägverket - kommunen

Jag måste bara ge vägverket lite BERÖM :) De har varit och fixat till vägen nu efter vintern och den är superfin =D Dessutom fixade de till den ordentligt med nytt grus och sådär,i höstas. Stort plus till er =P

Kommunens väg däremot ser rent ut sagt FÖRJÄVLIG ut! Det är gropar över hela vägen på sina ställen. Det går knappt att åka där! Det var dessutom på deras väg jag åkte av i vintras eftersom det var så j-la halt - gick för f-n inte ens att gå där!!
Kent ringde och skällde på dem och vad gör de då?! Jo,grusar före och efter kurvan,men inget i den! Typiskt dem,de gör så överallt - IDIOTER! Jag hoppas de skärper till sig!

Nu blir det vägverkets väg i fortsättningen =D Jag har åkt den mycket i vinter också eftersom den varit mycket bättre plogad - tack vare Niklas och Kent,som haft det uppdraget i år =)

Ger med mig

Jag har precis kommit hem efter att ha lämnat gumsan på dagis =) Hoppade in en snabbis på ICA,för att köpa hostmedicin. Jag undviker sånt in i det sista,men nu går det inte längre. Håller på att bli GALEN av denna hostan! Har tagit min första dos och den ska tydligen smaka lakrits,men det tycker jag absolut inte att den gjorde- usch,vad äcklig den var :/ Bara den hjälper så ska jag nog stå ut =D

Så fort jag ätit upp frukosten ska jag sätta på en maskin med tvätt,sedan blir det nog en till. Det är i princip det enda jag tänker göra när gumsan är borta. Ska ta det lugnt och försöka bli av med förkylningen en gång för alla!

Utebus =)

Gumsan sov i 2 1/2 timme förut =) Hon måste ha blivit sliten efter helgen med pappa,farmor,faster,farbröderna,Charlotte och "Rimbogänget" ;)

Kent kom hem från jobbet runt sex,samtidigt som gumsan vaknade. Han duschade sedan gick vi ut,fick passa på medan gumsan var vaken =D Älsklingen åkte dock iväg en sväng,kom nyss hem igen,så gumsan och jag fick busa själva :) Hon sprang säkert 4-5 varv runt huset :) Medan hon sprang omkring i trädgården krattade jag lite löv.
Runt sju var det dags för gumsan att få kvällsmat. Hon fick äta ute,för första gången i år =) Hon åt ungefär lika mycket,som till lunch - utan minsta krångel =D Vi kanske ska äta ute i fortsättningen ;)
När hon var mätt busade vi en stund till,men sedan blev hon så himla trött så då gick vi in. Gjorde i ordning en flaska välling och lade henne i sängen. Sedan dess har hon sovit. Jag hoppas hon sover hela natten,vilket hon brukar göra :D

Älsklingen och jag har precis ätit kvällsmat. Fick bli falukorv och makaroner :) Ingen gourmetmiddag direkt,men det duger åt oss ;P

Ett år i bilder :)

Eftersom gumsan fortfarande sover tänkte jag passa på att sammanfatta hennes första år med lite bilder =)

Alldeles nyfödd <3



Gumsan sover i sin stolta pappas famn =D




Åh,vad arg man får vara :) Den här bilden är tagen när hon är tre dagar gammal. Det var hennes allra första dag hemma :D




Har fått låna morbror Joakims keps :D



Gumsan och jag tar oss en tupplur :)



Myser i soffan med moster Johanna =P



Mammas stora tjej =D



Tar en provtur på sin första julklapp,som hon fick av farmor Monica :)

 

Nu är jag redo för ettårskalas =D

Sovmorgon :P

Idag tog gumsan sovmorgon till kl.8.30 =)
När vi vaknade åt vi frukost. Gumsan åt en yoghurt och ett smörgåsrån med smör och jag tog en skål med vaniljyoghurt och flingor :D
Efter frukosten busade vi en stund sedan blev gumsan trött så jag lade henne. Hon somnade och sov i nästan 3 timmar =) Jag slumrade till en stund i soffan innan jag åt upp halva kycklingrullen,som blev över igår.

Direkt när gumsan vaknade fick hon lunch. Hon åt riktigt bra! 3 fiskbullar och 1/2 potatis samt 1 rån med smör :D Hon råkade ju se att det låg rån på bordet och vägrade äta så hon fick det. Då lyckades jag få i henne lite mer. Eftersom hon var så duktig fick hon jordgubbspuré till efterrätt :) Det åt hon några skedar av sedan fick det vara nog,då var det fullt i magen ;D

Vi har busat och nu sover hon igen :) Tänkte gå en stund när hon vaknar. Vi är fortfarande förkylda båda två,så vi kan behöva frisk luft =P

Vilket sammanträffande =D

Jag måste berätta en lustig grej =)
Vi sålde ju barnvagnen tidigare i veckan. Några dagar efteråt var det ett inslag ifrån Munkfors,där de,som köpte vagnen,kom ifrån,på Värmlandsnytt. Jag skojade med Kent och sa "Såg du "våran" barnvagn?". Vi skrattade lite och sa att det var nog ingen risk att den skulle synas. Vad tror ni händer då?! Jo,i nästa klipp kommer de och går med vagnen =D Vi tyckte att det var lite lustigt eftersom jag skojat om det :) Hur stor var chansen att just de skulle vara med?

Bra

Jag har jobbat två nätter i rad =) Det har varit lugnt,så tiden har gått lite segt,men annars gick det bra :D Är dock väldigt förkyld :/ Håller på att bli tokig! Bara snorar och hostar hela tiden!

Ska snart göra mig i ordning,för att åka till Niklas och Ulrika =D Vi ska äta mat :) Blir kycklingrulle,för min del :P Sedan ska vi hämta gumsan,som sovit hos farmor :)
Jag skjutsade Charlotte till Karlstad förut och då var gumsan med,men annars har jag knappt träffat henne på hela helgen :( Saknar min lilla älskling :D

Jobba =)

Jag fick precis ett samtal ifrån Kristinehamn. De undrade om jag ville jobba natt,så nu ska jag ta det lugnt ett tag innan det är dags att dra iväg =D Det ska bli intressant att se hur det går,eftersom det är andra passet jag gör på stenstaliden och första natten. Dessutom är man ensam,så jag är lite nervös :) Men kommer säkert att gå bra =D

Nej,nu ska jag gå in i duschen och sedan ska jag slänga i mig lite mat :)

Byebye ;)

Kamp,kamp,kamp!!

I morse åt Patricia 1/2 rån och en yoghurt :) Försökte med gröt först,men den åt hon bara några skedar av,sedan tvärvägrade hon äta mer. Bra att hon åt lite i alla fall =D Sedan hade hon druckit upp nästan all välling,som hon fick efter frukosten,när hon skulle sova :P

Till lunch gjorde jag i ordning en kycklingsallad,eftersom det blev kvar från igår. Hon åt några gurkskivor sedan fick det vara bra. Jag bråkade aldrig med henne utan lade henne i sängen - utan välling. Hon låg och gnällde en stund,men somnade tillslut. Sov i ca 1 1/2 timme =)
Trodde hon skulle vara hungrig när hon vaknade,men hon åt inte så mycket. Hon åt i alla fall upp makaronerna. Just nu är jag tacksam för det lilla :) Känns dock inte särskilt kul att varje måltid är en kamp! Yoghurten har inte varit några problem,men hon kan ju knappast äta det 5 ggr om dagen :( Ska försöka få i henne en banan till mellanmål lite senare. Det brukar hon också gilla så den slinker nog ner ;D

Bilder på lilla hjärtat <3

Här kommer lite bilder på gumsan ute i vårsolen :D




Gumsan hälsar på vovsingarna =)




Här tar hon en välförtjänt paus efter att ha sprungit runt i trädgården :) Hon lyckades trilla på brunnen,men som tur var satt hon sig på rumpan ;)




Nu har hon tröttnat på att sitta stilla =D



Ser lite bekymrad ut när hon försöker "åla" sig därifrån :P



Åh,hon är så himla söt <3

De här bilderna tog jag igår när vi kom hem från dagis =)



Blundar en stund :)



Försöker få tag i stenarna,som hon slängt i kannan :D



Hon letar för fullt :D



Nu blir jag snart arg!!


Det är så härligt att våren är här,så man kan var ute mer =)


Fortsättning på dagen =)

Gumsan sover och Kent är och jagar så jag tänkte fortsätta berätta om min dag :D

När jag och gumsan kom hem från dagis var vi ute och busade en stund. Jag gav hundarna vatten,för det var slut,och sedan fick Patricia vattenkannan. Hon satt i gruset framför garaget och stoppade stenar i kannan :) Efter en stund började hon ta ur en och en innan hon stoppade i fler ;) De är bra söta de små liven =D

Efter att ha varit ute en stund var det dags att gå in och äta mellanmål. Gumsan åt riktigt bra - ungefär 1/2 banan och en yoghurtbägare =P Hon hade ätit bättre på dagis också!
När hon ätit färdigt lekte hon en stund,men sedan var hon helt slut. Hon fick med sig en flaska välling i sängen och sov i över en timme :D

Runt kl.16.30 stack vi iväg för att hämta Kent på jobbet. Lånade med Ulrika och Niklas sittvagn,eftersom vi har punktering på våran,ska laga det så fort,som möjligt!
Vi får besök av Katrin och Sigrid i morgon :) Då kan det vara skönt att ha en barnvagn i fall vi känner,för att ta en promenad :D
(På tal om barnvagn,så fick vi den andra såld igår =) Dock skulle det krånglas en hel del först,ifrån deras sida. Men vi blev i alla fall av med den ;D)

När lilla familjen kom hem städade vi så nu är det rent och snyggt =) Efteråt åkte älsklingen iväg och jag gav gumsan kvällsmat. Först ville hon inte ha något,men jag gav henneen egen sked. Då gick det bra ett tag,men sedan gav jag henne gurka (det hade de gjort på dagis) och då fick jag i henne nästan en hel burk barnmat - vi fuskade idag ;) Hon var så upptagen med att äta gurka att hon inte tänkte på att jag gav henne en sked med mat då och då :)
Det är skönt att hon äter,men synd att hon ska krångla så..Sitter och slår bort skeden och spottar ut maten - blir så frustrerad!! Speciellt när jag vet att hon oftast äter om hon får krångla en stund. Vet inte riktigt hur jag ska göra..
Har du något tips så tar jag tacksamt emot dem =D

                           

Efter kvällsmaten busade vi och sedan var det sovdags för gumsan :) Jag har diskat och förberett kyckling :D Älsklingen skulle ringa när han var påväg hemåt. Då ska jag börja med maten.
Jag är superhungrig! Har bara ätit en smörgås sedan chokladbaren,så det är nog inte särskilt konstigt ;)
Nu hoppas jag i alla fall att han kommer snart!!

                           

Den här bilden är tagen för snart 3 år sedan :)

Jag älskar min lilla familj så otroligt mycket - trots att jag kanske inte alltid visar det ;D

Vårjacka =)

Idag har jag spenderat min barnfria tid med att springa omkring på Bergvik :) Åkte dit direkt efter att jag lämnat gumsan på dagis. Kom på när jag var där att klädaffärerna inte öppnade förrän tio,så jag gick in på Maxi. Strosade lite på barnavdelningen (såklart =D) Letade efter en tunnare mössa till gumsan,men konstaterade att hon får vara med och prova innan jag köper någon. Är så svårt att veta vilken storlek hon ska ha :)

Mitt första Maxibesök för dagen slutade med att jag köpte två chokladbarer,sådana man ersätter en måltid med. Jag gick ut med dem till bilen sedan blev det ett toalettbesök innan det var dags att leta vårjacka :) Det var lättare sagt än gjort!
Jag sprang runt,som en dåre (kändes det som),men hittade ingen,som passade!
 Fanns en snygg på H&M,men den kändes inte riktigt rätt.
Jag hade nästan gett upp,när jag gick tillbaka till KappAhl. Bestämde mig för att prova en jacka till och den satt,som ett SMÄCK! Den såg egentligen inte särskilt snygg ut på galgen,men jag har lärt mig att man ska prova innan man säger något. Vilken tur att jag gjorde det annars hade jag ju missat den =D
Tyckte att den var lite i dyraste laget,men det var klubbdag så jag fick 25 % rabatt och då blev den inte så dyr. Dessutom sa min kära sambo till mig att man måste unna sig något ibland :D Han har så rätt,så rätt ;)

När jag äntligen fått tag i en jacka fick det bli ett toabesök till innan jag gick ut till bilen igen. Där åt jag en av chokladbarerna,som jag köpt tidigare. Tyckte inte den var särskilt gott :( Den var med apelsinsmak och jag brukar gilla kombinationen choklad och apelsin annars,men inte den här gången. Jag hoppas den andra,med nougat,är godare :)
Medans jag åt passade jag på att bläddra in en Elle tidning,som jag fick med när jag köpte jackan =) Inte dumt. Det är dock ingen tidning för mig,men gratis är gott ;D Jag fick med några kuponger också så det blir kanske mer shopping där den närmaste tiden - vem vet?!

När jag fått i mig chokladen fick det bli en till tur inne på Maxi. Köpte bl a lite youghurt till gumsan och mig =P
Sedan drog jag mig tillbaka till Väse,för att hämta min underbara dotter :D

På tal om henne så har hon vaknat nu så jag ska göra henne iordning och sedan sticker vi iväg,för att hämta Kent :D

So long ;D

Grejat massor :D

Gud,vad seg jag är :)
Kent lånade Nilkas pickup hem igår så jag behövde aldrig skjutsa honom - skönt! Så jag började dagen med att äta frukost med gumsan vid sju. Sedan försökte jag få henne att sova en stund till,men det ville hon inte så jag gjorde oss iordning istället. Vi tog med vovarna ut så att de skulle få uträtta sina behov innan vi skulle åka till dagis. Hundarna har nämligen grävt en grop under garaget. Därunder låg Bessy igår och ville inte komma ut,därför får de vara inne tills vi har fixat till det med sten och sådär :)
Efter det var det dags att åka till dagis :D Hon blev lite ledsen när jag skulle gå,men jag tror det gick över när hon kom in till de andra barnen =) Hon har säkert haft lika roligt,som vanligt :)

Efter att ha lämnat av gumsan åkte jag raka vägen till Kents jobb. Där hämtade jag en skottkärra och gick vidare till renoveringsprojektet. Där spenderade jag de närmaste två timmarna med att städa :) Nu ser de fint ut,men det är snart lika skitigt igen!
Strax efter halv tolv ansåg jag att städningen fick duga och drog mig tillbaka till gården :D Lämnade skottkärran,gjorde ett toalettbesök,drack lite vatten och frågade min kära sambo om det var något mer jag skulle göra. Det var det inte så jag åkte hem. 
Hundarna hade skött sig så de fick ett varsitt denta stix och sedan tog jag med dem ut en snabbis. När det var klart tog jag en snabbdusch och nu sitter jag här med handduken på huvudet och njuter av en välförtjänt smoothie =D

Pigg och kry =D

Nu har gumsan kryat på sig rejält ;) Dels har hon ätit bra och dels busat,som bara den - härligt =D Har ringt dagis och förvarnat dem om att hon kommer i morgon ;P

Vi var ute och busade en stund förut :D Hundarna behövde ut,så jag klädde på gumsan och gick ut. Hon var dock inte särskilt sugen på att gå efter oss,så hundarna fick gå in i hundgården på en gång. Medan jag packade in barnvagnen i bilen,för att vara redo att åka när killen ringer (vilket han inte gjort än),gick gumsan runt och kollade läget :) Hon smög längs husväggen och ställde sig och kickade runt hörnet - såg såååå gulligt ut <3 Sedan hälsade hon på hundarna också :P
När jag var klar tänkte jag att vi skulle ta en kort promenad,men det ville hon inte. Hon satt sig och lekte med stenarna i stället. Gav dem till mig och så :) Hon ville väldigt gärna smaka på dem,men det tyckte inte mamma var någon bra idé ;D
Vi gick runt i trädgården (som är så stor - inte) och hon lyckades hitta brunnen,som hon försökte få bort locket på. Behöver jag nämna att det inte gick så bra? ;P

När vi kom in fick hon mellanmål i form av yoghurtbägare med smak av jordgubb-vanilj. Hon åt upp alltihop :) Hon fick en med banan-vanilj smak igår,som hon också åt upp,men hon började hosta så hon kräkes upp allt :( 
Nu vet jag att hon gillar dem så de ska vi köpa fler gånger =D

Efteråt hängde jag tvätt och insåg att hon var väldigt trött så det fick bli en flaska välling och sängen. Hon protesterade lite,men nu sover hon djupt :D 

Jag väntar på att Kent eller killen,som ska kolla på barnvagnen, ska höra av sig. Kent ska hämtas på jobbet så han borde ringa snart. Om inte den där killen hör av sig blir jag tokig! Fick nämligen ett mejl,för några veckor sedan om babygymet,som vi också lagt ut på blocket. Jag svarade,sedan har jag inte hört något mer. Tycker det är så dålig stil! Hittar man ett annat så är det bara sunt förnuft att höra av sig! Det anser i alla fall jag!

Halva tisdagen

Gumsan mår mycket bättre idag,så i morgon blir det dagis igen =) Just nu ligger hon och vilar,men annars har hon varit vaken sen halv sju :D

Jag och gumsan fick åka med Kent till jobbet i morse. Jag behöver ha bilen sen när jag ska åka till Rasta,för att möta upp killen,som är intresserad av barnvagnen :)
När vi kom hem var gumsan lite trött så hon fick en flaska välling,men hon somnade aldrig. Vilket var tur,för jag fick åka tillbaka till Kents jobb. Var tvungen att lämna nyckeln till nya huset till Niklas pappa,Göran. Han skulle vara där och greja lite :)

När vi var tillbaka hemma fick gumsan frukost. Åt nästan en hel potion gröt =) Efter det busade vi tills hon blev trött :) Hon fick välling och har sovit i över en timme nu. Under tiden har jag tittat lite på teve och plockat ur bilen,så barnvagnen får plats sen. Har löst korsord också :) Min tidning kom igår,istället för i fredags så jag löste då med. Har inte gjort färdigt i den andra än så jag ska göra det och skicka in svaren. Kanske vinner något den här gången?

Lillan äter delikatessboll ;)

Såhär såg det ut häromdan när gumsan åt delikatessboll,för första gången :)



Mmm..det var ju riktigt gott =)



Nu är det bara botten kvar!




Kletig och god ;)




Mätt och supernöjd =D

Sjukdom :(

Lilla gumsan ligger och sover. Har bara varit vaken en stund tidigare. Då lyckades jag få i henne några skedar banan,som hon älskar annars,men hon var inte särskilt sugen. Drack lite vatten också. Jag gjorde i ordning en flaska välling och lade henne i sängen och sedan dess har hon sovit. Skönt att hon dricker vällingen i alla fall,så jag vet att hon får i sig litegrand.
Får nog lov att ringa dagis sen och tala om att hon inte kommer i morgon. Typiskt :( Hon tycker ju att det är så roligt :) Jaja,förhoppningsvis kryar hon på sig så hon kan vara där på onsdag och torsdag.

Jag har passat på att ta ut hundarna. Städade i hundgården,nu när all snö smält bort. Det som göms i snö kommer fram i tö :/ Älsklingen hade redan tagit bort lite saker,bl a ett täcke,som de rivit ut från hundhuset och bitit sönder så det låg överallt :) Han sparade skitgörat till mig - Haha ;)

Feber :(

Gumsan somnade om hos mig i soffan förut :) Hon var så trött. Hon har varit lite gnällig och trött enda sen vi hämtade henne hos Monica i förmiddags. Dessutom har hon ätit dåligt och började bli lite varm när vi var i nybble förut. Ville egentligen inte väcka henne,för att ta tempen,men tillslut gjorde jag det ändå,eftersom hon blev så himla varm. Det var tur,för hon hade lite feber,så nu har hon fått alvedon och en flaska välling. Jag hoppas det hjälper. Vill inte att hon ska må dåligt :(

                     

                                Jag älskar dig obeskrivligt mycket,mitt lilla hjärta <3

Min helg =D

Igår var det ju dags för mitt första arbetspass på Stenstaliden 17. Det var riktigt trevligt =) Träffade Jutta och Ann,som jag inte sett sedan jag fick lilla Patricia. Det var kul :P Hoppas jag får jobba snart igen :)

När jag kom hem gjorde älsklingen och jag oss i ordning. Sedan åkte vi till karlstad,för att gå på bio :)Såg "No stings attached" med Ashton Kutcher och Natalie Portman. Den var bra,men ganska förutsägbar. Efter ungefär halva filmen blev jag så himla kissnödig! Jag satt och höll mig länge,men sedan gick det inte längre. Fick smyga ut för att gå på toa,som tur var satt vi näst längst ut i en sal med fyra rader så det var gott om plats att ta sig ut. Hade varit träligt att störa alla :(
Jag var LIVRÄDD för att kissa på mig,men jag lyckades hålla mig ;) Usch,det var hemskt!!

Efter filmen fick det bli McDonald´s drive in innan vi åkte hemåt. Tog in hundarna och slängde oss i soffan. Sov riktigt gott i natt. Vaknade strax innan tio av att mormor ringde. Var skönt att få sova ut =)
Vi åt lite frukost sedan åkte vi till Monica för att hämta gumsan :D Jag hade inte sett henne sedan fredag,förutom 1 minut i går morse så det var kul att se henne :P Min lilla älskling <3
Vi fick nybakade bullar och saft innan vi åkte vidare till Kents jobb. Sedan fick det bli lunch i Nybble,hos mormor och morfar :D
När vi kom hem lade vi gumsan så hon har sovit och jag slappat. Kent är iväg med sin bror och jagar bäver. Nu har gumsan vaknat och är ledsen så nu ska jag ta hand om henne :) Vi ses!!

Promenader m.m

Nu har Linn precis åkt och gumsan sover så nu ska jag ta igen mig ;) 
 
När Linn kom igår satt vi i soffan och pratade en stund innan vi tog en fika. Hon hade köpt med wienerbröd,så det åt vi ett varsitt :) Sedan satt vi oss i soffan igen och åt lite naturgodis.
Eftersom det var så himla fint väder tog vi med oss Bessy på en långpromenad - det var riktig skönt =D När vi kom tillbaka hem slappade vi en stund innan vi hämtade Axel och Charlotte och åkte vidare till dagis. Där hämtade vi gumsan och sen släppte vi av Axel och Charlotte vid bussen,innan vi åkte hemåt. Då var det dags för lunch så jag slängde ihop makaroner och falukorv :) Linn hjälpte mig att stuva makaronerna - det är så gott,men brukar inte bli så bra ;) Förhoppningsvis går det bättre nästa gång,nu när jag fått hjälp en gång ;D
Till efterrätt åt Linn och gumsan en varsin delikatessboll. Jag tog ingen och det kändes jättebra att kunna hålla sig =P Gumsan tyckte i alla fall det var supergott :) Hon hade klet överallt så hon fick bada efteråt :D Det tyckte hon också om :)
Sedan var det dags att hämta älsklingen på jobbet. De satt och fikade så vi gick in till dem en stund,innan vi tog en tur,för att kolla på huset. Linn hade inte varit där på ett tag så hon ville se hur långt vi hunnit.
Väl hemma igen tog Linn och jag med oss de andra två vovsingarna, Qvittra och Stei,på en lagomt lång promenad :D Efter det satt vi mest och tog det lugnt,men det tycker jag vi förtjänade efter två promenader ;P

Eftersom gumsan inte är på dagis på fredagar (så länge jag inte ska jobba) så har hon varit hemma med oss idag :) Som jag berättade förut somnade hon igen efter frukost. Hon och Linn vaknade strax innan nio. Då höll jag på att diska så jag gjorde färdigt det,innan det var våran tur att äta frukost :) Jag kokade faktiskt några ägg. Sedan blev det yoghurt och flingor. Köpte sådana med jordgubbar och mörk choklad häromdan,så de har vi provat nu och de var goda :D Till det blev det ett glas ljummen apelsinjuice - inte supergott,men det slank ner ;) Älsklingen hade nämligen ställt juicen i skåpet ovanför kylskåpet så den hade blivit varm och jag la in den i kylskåpet strax innan vi skulle äta så den hann aldrig bli kall. Trots det var det gott med frukost :D
När vi ätit klart gjorde vi oss i ordning och tog en långpromenad :) Det är riktigt varmt idag med,men det blåser ganska mycket på vissa ställen. Jag tog faktiskt av mig jackan när vi gick,för det blev så himla varmt :P
När vi kom hem fick gumsan mat och jag och Linn tog en varsin smoothie :) Blev så förvånad för vi köpte en påse med frysta jordgubbar,banan och blåbär häromdan och i den stora påsen hade de potionerat ut bären och frukten i mindre påsar :D Så det var bara att ta en sån och mixa med yoghurt och lite mjölk - perfekt =) Det var riktigt smidigt :) Det var sååå gott :P Gumsan fick också lite och hon tyckte också om det så det ska vi göra om :D

Precis när vi druckit färdigt ringde det en kille om barnvagnen,som vi lagt ut annons på på blocket. Han verkade väldigt intresserad :) Vi ska mötas vid Rasta i Väse på tisdag så han får kolla på den. Jag hoppas han vill ha den :)

Nu ska jag gå ut och hämta posten. Får se vad vi får för roligt idag - min korsordtidning,Kors & Tvärs,borde vara med :) I så fall ska jag ta och lösa lite i den sen :D För mig är det ett roligt sätt att slappna av på samtidigt,som jag får använda hjärnan lite ;)

JA,nu börjar det =D

JA!!!!
Jag har precis blivit förfrågad om att jobba i morgon. Tackade naturligtvis ja,eftersom vi inte har några andra planer, och fick det :) Det blir ett härligt långt första pass, kl.7.30-16 =D
Ska bli sååå kul
!!

Fredags morgon =)

Nu sitter jag här igen ;)
Linn stannade kvar igår så hon ligger och sover,gumsan var vaken och fick frukost sedan ville hon sova igen och hundarna grejar med benen,som de fick av husse :D Så jag passar på att ta mig en titt på bloggar och sådär. När Linn vaknar ska jag gå en kort tur med vovsingarna sedan är det våran tur att äta frukost. Funderar på att koka ägg ???......

Linn <3

Jag har lämnat gumsan på dagis och hållt på och grejat lite här hemma,så nu tar jag det lugnt en stund. Väntar på att Linn ska komma :D Borde dyka upp närsomhelst nu :)




Så snygga ;) Det är Linn till höger :D

Snart dags!!

Jag ringde bemanningscentralen i Kristinehamn igår - igen! Nu har jag äntligen blivit inskriven så jag väntar bara på första passet. Hoppas det inte dröjer allt för länge..
Det kommer kännas konstigt att börja jobba igen efter så lång tid,men det kommer nog vara skönt också. Att få tjäna sina egna pengar och veta att man gör nytta. Ska bli kul att se vilka rutiner och sådär de har på det nya stället jag ska vara på i sommar :P Hoppas få jobba där en hel del innan också så jag hinner komma in i det innan dess.
Ska ringa och höra om jag kan skriva in mig på fler ställen. Skulle vilja jobba lite på Högliden,ett äldreboende,som jag varit mycket på innan jag blev mammaledig. Trivdes som fisken i vattnet =) Där kan jag dessutom rutinerna,så länge de inte ändrat något. Det svåraste kommer nog bli att lära sig vad varje vårdnadstagare behöver hjälp med. Det kan vara så olika.
Dessutom är det nya stället korttid medan det andra är ett permanent boende så det kan skilja sig ganska mycket. Ska i vilket fall bli kul att komma igång igen =D Dock kommer jag nog vara helt slut efter de första passen,eftersom det är ett ganska tungt arbete. Jag längtar =P

13 månader :)

Idag blir gumsan 13 månader :) Hon är inte särskilt liten längre,och absolut ingen bebis. Men det struntar jag i,jag kallar henne fortfarande för min lilla bebis ;D Ibland kommer jag på mig själv med att tro att hon är mindre än hon faktiskt är. Ta kläder t ex då kan jag titta på ett plagg och tänka att det måste vara alldeles för stort. Sen sätter jag på henne det och då passar det precis eller så är det för litet. Jag vill nog inte riktigt inse att hon växer =P
Det händer något nytt nästan varje dag. Tänk vad otroliga de små liven är. Ibland önskar jag att jag också kunde lära mig saker lika fort,som dem ;)

                             

Stooorhandlat :)

Jag grejade aldrig med några bilder förut,får bli nån annan dag. Läste några bloggar istället =D

När jag kom till dagis var Axel och Charlotte redan där :) Lillan hade nyss vaknat och höll på och lekte :P En av dagisfröknarna berättade att de målat idag. De hade målat i händerna och sedan tryckt på papper. Det tyckte hon tydligen inte om. Vi har ju aldrig gjort det så hon tyckte nog det var konstigt ;D Går säkert bättre nästa gång :P

Vi skjutsade hem Axel och Charlotte innan vi åkte vidare hem till oss. Tänkte att vi skulle vara ute en stund,men lillan var sur så vi gick in och åt banan istället :) Då blev hon genast mycket gladare :D

Runt kl.16.15 åkte vi för att hämta älsklingen. Vi besämde oss för att åka och handla så nu är det överfullt i både kyl och frys ;) Det känns alltid lika skönt :D
Vi köpte yoghurt åt lillan,som jag tänkte ge henne i morgon. Hoppas hon tycker om det så vi kan variera frukosten. Blir lite enformigt med gröt jämt!

Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad inför Linns besök i morgon ;)
Natti natti =D

Början på dagen =)

Lillan och jag började dagen med att åka med älsklingen till jobbet,för att sedan ta bilen hem. Väl hemma åt gumsan en ganska stor potion gröt,utan att krångla :) Det var skönt att hon dels åt mycket och dels att hon gjorde det ordentligt,utan att hålla med massa annat. Hon har kommit på att det inte är särskilt kul att äta,så hon har inte ätit sådär superbra den senaste veckan. Hoppas på ändring nu =D

Efter frukosten lade jag Patricia i sängen med en flaska välling. Hon somnade ganska fort tror jag :) Det är bra om hon kan sova ungefär en timme innan dagis,så hon är pigg och glad,när hon kommer dit =P
Medan hon sov försökte jag städa rätt i hundgården,men det var svårt. Får nog vänta nån dag till så all snö hinner smälta. Då går det nog bättre ;) Ser dock lite fräschare ut nu!
När jag städat färdigt tog jag ut hundarna så de fick göra sina behov,sedan fick de gå in i hundgården. Där väntade det goa matrester på dem ;D Det tyckte de om!

Strax innan halv nio vaknade lillan till så jag slapp väcka henne. Gjorde henne iordning för dagis sedan åkte vi iväg :)
Jag lämnade henne och hoppade in på ICA en sväng innan jag åkte hemåt. När jag kom hem åt jag frukost och sedan har jag städat. Ser riktigt fint ut faktiskt :P
Just nu går tvättmaskinen för fullt så jag passar på att ta en paus :D Känner att jag behöver ta det lugnt innan jag hämtar gumsan. Hennes faster,Maja,farbror Axel och hans tjej ska åka med oss hem :) Eftersom jag ändå hämtar gumsan vid kl 14 kan de lika gärna åka med mig,istället för att vänta tills Monica slutar runt kl 16-16.30.

Jag tror jag ska ta och gå igenom bilderna på datorn. Brukar namnge dem eftersom jag tycker det ser tråkigt ut annars - lite löjligt,men så är det ;D Har en hel del kvar så ska ta tag i det nu!

Tisdag

Trippen till Örebro gick bra :) Flygplatsen var mycket mindre än jag väntat mig. Den såg inte alls ut,som jag trodde,men men.
Vi stannade till på McDonald´s i karlskoga,så de fick i sig lite mat. Jag åt ugnsbakad falukorv med hemmagjort mos hos mamma innan jag åkte,så jag var fortfarande mätt.
Sedan åkte vi hem till Ingegerd och Bosse,älsklingens mormor och morfar. Släppte av dem där och satte tillbaka barnstolen i bilen,innan vi hämtade lillan på dagis :) Hon satt och gnällde på en liten kille,när vi kom. Han hade nog något,som hon ville ha tror jag :D När hon såg oss stack hon åt andra hållet ;) Haha,sötnos :P

Vi åkte vidare till älsklingens jobb,för att lämna bensindunken. Sedan åkte vi hem till Monica och stannade där ett tag innan vi åkte tillbaka till älsklingens jobb,för att äta mat. Jag åt en kycklingrulle och det var supergott :) Sparade halva till lunch i morgon ;)

Nu sitter vi här hemma och myser :D Ska snart försöka sova så jag orkar upp med älsklingen i morgon...

Tur o retur =)

Idag ska gumsan till dagis för första gången på nästan två veckor! Eftersom hon var dålig förra veckan var hon ju aldrig där då. Hon kommer nog bli jätteglad :) Skönt för henne att träffa de andra barnen =D




Jag ska lämna henne strax innan 11.30,så hon får lunch där. Sedan åker jag vidare hem till mamma,för att få i mig lite mat. Efter det är det dags att tanka och så innan jag sticker iväg till Örebro. Ska hämta gumsans farmor,faster,gammelmormor och gammelmorfar på flygplatsen. De har varit på Teneriffa :)

Jag känner mig seg efter helgen fortfarande. Skulle helst bara ligga hemma och ta det lugnt,men det får jag göra i morgon :)



Fullt upp!!

I helgen har vi grejat i huset. Har slipat tak tills jag blev tokig!! Skönt att få det gjort,men det är jobbigt åt armarna - men som Niklas sa: -Det är bra mot gäddhänget ;) HAHA =)

Mormor,morfar och mamma kom dit en sväng :) Drack lite kaffe sedan åkte mormor och morfar. Mamma stannade kvar för att ta hand om lilla gumsan medan vi grejade :)
När vi var färdiga åkte vi till pizzerian och köpte en kebabpizza med pommes - mums! Mamma
bjöd =)

Mamma sov över hos oss eftersom vi skulle greja även på söndagen. Då stannade hon och Patricia hemma,medan vi var iväg. När vi kom hem igen hade mamma fixat lunch :)

Jag tog en dusch och packade lite grejor till mig och gumsan sedan åkte vi hem till mamma :D Gumsan och jag sov över eftersom vi eventuellt skulle ha åkt med bilen till Presterudsskola,så de skulle få kolla på bromsarna,men det blev aldrig av.
Istället blev det en tur till Ölme,för att hälsa på Totto och Birgitta,mammas fd svärföräldrar :) Det var kul att se dem,var längesen!

Nu har jag och gumsan varit hemma en stund. Hon tittar på Firma Fantasiflytt och grejar lite så jag passar på att sitta vid datorn en stund :)

Sover =)

Igår kväll tog vi en tur till Kristinehamn =) Hälsade på min morbror Anders och hans Maria,som är Patricias gudföräldrar :D Det var trevligt :) Fick hamburgare när vi kom,som jag även hade ätit till lunch. Mumsigt ;)

Efteråt stannade vi till vid coop bankomaten,för att ta ut pengar. Sedan drog vi oss hemåt.
Både gumsan och jag gick och lade oss så fort vi kom hem,runt kl.22.

Gumsan vaknade till en sväng kl.6.20. Hon låg och grejade en liten stund,innan hon somnade om och hon sover,otroligt nog,fortfarande :) Blir sen frukost idag,men hon behöver sova också :D Hon får sova tills hon vaknar själv.

Jag vaknade runt kl.8. Hade gärna legat kvar en stund till,men behövde gå på toa och ta ut hundarna så jag passade på medans hon snosade på :P

Nu hör jag att hon grejat lite. Får se om hon vaknar till eller somnar om....
RSS 2.0