Åh,vad härligt =D

                                       

Gumsan och jag har precis kommit in efter att ha varit ute en stund - det var riktigt skönt att komma ut i friska luften en stund =D 
Vi började med att ta en kort sväng med vovsingarna,innan de fick gå in i hundgården. Sedan tog vi med hos barnvagnen och tog en liten promenix :) Härligt att röra lite på sig,gjorde faktiskt 20 utfall och 20 tåböj också - riktigt duktig har jag varit ;) Jag måste se till att komma igång med träningen nu,har ju knappt gått ner någonting sedan graviditeten :/ Jag tycker inte om att se mig i spegeln och det måste ändras - FORT! Jag måste hitta motivationen och ett träningssätt,som passar mig,annars kommer det aldrig att funka. Måste ändra matvanorna lite också. Jag vet att jag vill och måste så varför känner jag mig inte motiverad?!

Jag längtar såååå mycket!!!

Jag har nyss pratat med min söta lilla mormor :) Hon ringde för att höra hur det var med oss =D Förhoppningsvis kommer hon och morfar och kollar på vårat renoveringsprojekt till helgen :P Vi ska nämligen vara där och greja lite då.
För er,som inte vet,kan jag berätta att min sambos chef Niklas (även våran vän) har köpt ett hus,som vi håller på att göra iordning. När det är färdigt ska jag och min lilla familj flytta dit :D Jag längtar så himla mycket!!

Just nu bor vi tre personer samt tre hundar på 70 kvm - liiiite trångt! Sedan får vi dela på runt 150 kvm. Det blir "lite" skillnad. Ska bli skönt att ge gumsan ett eget rum och ha gott om plats :)
Dessutom ligger huset ca 150 meter ifrån gården där sambon jobbar. Då har jag alltid bilen hemma och slipper skjutsa och hämta honom när jag måste ha den. Kan vara skönt att bara sticka iväg någonstans,för att man vill komma hemifrån ett tag =D
En annan fördel,mest för gumsan och mig,är att det blir mer liv och rörelse omkring oss på dagarna. Gumsan har nära till Niklas barn,Tim och Karl :P Och jag till Ulrika,Niklas fru :)
Bara det kommer göra stor skillnad,eftersom vi nu bor mitt inne i skogen med endast en granne,som även är våran hyresvärd. Han jobbar oftast på dagarna så då är det helt "dött" här ute. Inte det ultimata om du frågar mig! 
För att inte tala om trädgården :) Nu har vi knappt någon trädgård alls. Finns plats för utemöbler,en torkvinda och hundgården samt ett träd,som står mitt i och inte har någon,som helst,funktion! Det blir annat sen =P Då får vi ca 12 äppelträd,några körsbärsträd och väldigt stor trädgård - UNDERBART!!



Patricia 1 år =)




Funderar lite =)




Här är hon reda att åka till farmor på kalas =) Där blev det massa tårta och presenter :)




"Titta vad jag har fått!"



Hon är fullt upptagen med att äta tårta och kolla vad de andra gör ;)




Tårtan är slut och gumsan är reda för en dusch =)



Här är vi hemma hos hennes mormor. Hon är fullt upptagen med att öppna paket :D
 





Mitt lilla hjärta <3

Gårdagskvällen var inte rolig! Gumsan bara skrek och skrek! Gick inte att trösta henne. Hon somnade till några gånger,men sedan vaknade hon och började skrika igen. Vet inte om hon kanske hade magknip eller något sånt?!
Efter mycket om och men lyckades hon i alla fall somna för natten och tog sovmorgon till kl.8.25..

Hon hade en konstig dag igår. Åt dåligt och sov mycket. Hon har varit så pigg och på alerten under magsjukan så det var kanske det,som tog ut sin rätt?

Oavsett var det var så kändes det hemskt! Jag försökte verkligen med allt,men inget fungerade. Kände mig så hjälplös! Självklart blev jag orolig också. Det finns inget värre än att inte kunna trösta sitt lilla barn!

Kryar på sig :)

Gumsan ligger och vilar en stund =) Börjar må bättre nu - skönt! Är inte kul att se sin dotter sjuk :(




Här sitter en förvånad Patricia på bilen,som hon fick av sin farmor i julklapp :) Hon var lite försiktig runt den i början,men nu älskar hon den =D Fast hon sitter inte på den särskilt ofta utan öppnar sitsen och sitter i det facket,som finns där ;) Varför ska man göra det lätt för sig? Knapparna,som gör att lampan blinkar och snurrar samt har olika ljud,är också roliga att hålla på med :D

 

Mitt lilla hjärta <3

MAGSJUKAN och BLÖJEKSEM - Trevliga grejor!!

Igår spenderade jag hela dagen med min lilla underbara dotter och mamma =) Vi åt mat,handlade,drack kaffe med mormor och morfar,åt glass och snackade en massa skit ;) Det var trevligt =D

Det är mindre trevligt att gumsan troligtvis har fått en släng av magsjukan,som även hennes mormor fått efter att ha suttit barnvakt :/ Typiskt!
Det blir alltså inget dagis denna veckan.

Som om magsjukan inte vore nog har hon dessutom fått riktigt hemska blöjeksem :( Har smörjt och smörjt,men det vill inte ge med sig! Försöker lufta så mycket som möjligt. Hon har inte haft någon blöja i natt så nu ser det lite bättre ut i alla fall. Ligger och sover utan nu också.
Jag tycker så himla synd om henne,för det märks så väl att hon har ont :( Hoppas det försvinner snart!!

Mycket första gången :)

Eftersom jag sitter här hemma i min ensamhet tänkte jag passa på att berätta lite om vad,som hänt sedan sist :)

Den 24 December var ju,som vanligt, JULAFTON =) För våran del var det dock inte,som vilken jul,som helst - det var lilla gumsans allra första =D Hon var så himla söt i sin röda fina klänning :) Hon brydde sig inte särskilt mycket om julklapparna,men snörena var roliga ;) Hon fick mycket fina saker bl a en leksaksbil med Nalle Puh,kläder och pengar. Hennes faster hade gjort en söt kudde med ett P på :)

                              

Här sitter lilla hjärtat och gnager på en majsbåge - hon fick två påsar i julklapp =) Supergott!

Hon gick aldrig till jul,som vi trodde att hon skulle,men dagen innan hon blev 10 månader tog hon sina första trevande steg :) Tyvärr fick varken jag eller hennes pappa vara med eftersom hon var hos farmor då :( Känns tråkigt,men det går inte att göra så mycket åt. Det tog några dagar innan hon gick ordentligt,men nu springer hon omkring överallt ;) Våran lilla busa :D


Den 7 mars blev lilla Patricia stora tjejen, då fyllde hon ett år :) Jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen! Födelsedagen firades hela tre gånger. Först lördagen innan, den 5 mars, hemma hos farmor med pappas släkt. Sedan på själva födelsedagen. Då kom Niklas,Ulrika,Tim och Carl. Farmor och faster kom också :)
Tredje,och sista gången,var hemma hos mormor söndagen efter, den 13 mars. Då var det dags för min släkt att fira henne :) 
Helst hade vi velat fira henne med alla samtidigt,men vi bor så trångt just nu,så vi fick dela upp det. Nästa år däremot,så hoppas jag verkligen att vi bor i det nya huset och då blir det kalas där :)

               

Gumsan har precis ätit tårta och är supernöjd ;)
Jag bakade faktiskt alla tårtorna själv - med lite hjälp :) Jag är så stolt över att de blev så bra,speciellt "Elefanttårtan" ;)

I mars har det varit fullt upp! Förutom alla kalas för våran lilla gumsa så har hennes kompis Sigrid också fyllt ett och kusinen blev två :) Min mamma och mormor, och gumsans farbror Mats har också fyllt år :D Det har varit många kalas,men nu blir det lugnt ett tag :)

Patricia har dessutom börjat dagis :) Inskolningen var färdig i fredags och det har gott superbra så nu ska hon vara där minst 15 timmar i veckan :P Hon tycker det är superroligt och brukar inte vilja åka därifrån ;) Det är ju ett bra tecken!

"Mammakväll"

Åh,vilken rolig kväll/natt jag har haft! Har varit hemma hos Kristina i Molkom på "mammakväll" -utan barn och pappor ;) Vi åt massor av god mat och pratade om allt mellan himmel och jord :) Fick dock hålla mig till alkoholfri öl och cider eftersom jag dels skulle köra bil hem och dessutom hämta lilla gumsan hos mormor i morgon :) Men jag hade lika roligt för det :D Det var supertrevligt,mysigt och välbehövligt :D Även om jag älskar att vara mamma så behöver jag få vara bara jag ibland :P

Tyvärr började Åsa må dåligt efter maten så hon fick gå hem - stackaren :( Hoppas det inte var magsjukan!

Jag har precis kommit hem,så nu väntar jag på min kära sambo :) Han är nämligen med och hjälper till på en "Trubadurafton". Får se om jag är vaken när han kommer hem eller om jag ligger och snosar på soffan ;)

Förhoppningsvis kan jag sova länge så jag är utvilad när jag hämtar min lilla älskling :D

Äntligen tillbaka - saker till salu =)

Nu har vi äntligen köpt en ny dator - det var verkligen på tiden ;)

Jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan när jag får lite tid över. Nu börjar jag med att visa lite bilder på saker som vi har till salu. 



Detta är ett babygym med Laban. Patricia har växt ifrån det nu ;) Priset är 200 kr.
Sänkt ifrån 250 kr.


Babysitter med musik,spegel och snurrande detaljer. Pris 400 kr. Förut 500 kr.



Gåstol med justerbar höjd. Den kan även göras om till "gungstol". Dessutom är den ihopfällbar :D Pris 350 kr. Gammalt pris 500 kr.


Vi säljer dessa saker för att lilla skruttan har växt ifrån dem. De är i fint skick :) Om du är intresserad så lämna en kommentar :)
Säljer även en kombivagn med sittbygel,ställbart ryggstöd och bärbar insats. Åkpåse och skötväska ingår :) Pris 500 kr.
Vi har dessutom ett multigym,som jag tyvärr inte har någon bild på. Om någon skulle vilja ha det så kan vi diskutera priset =)
RSS 2.0