Äckliga små jävlar!!!!!!

God kväll :P

Gumsan och jag åkte hem till mamma runt elva. Efter att ha busat samt ätit lunch hos mamma tog vi en sväng till Maxi för att handla lite smått och gott innan vi åkte vidare hem till oss. Sedan har vi varit ute hela långa dagen i det supergoa vädret =) Vi började med en fika följt av massa bus,promenad,mera bus,kvällsmat (rester från gårdagens lunch) och avslutningsvis en fika med Monica m.fl :P

Nu har vi varit inne en liten stund. Gumsan sover,mamma fixar potatissalld inför morgondagens grillning hos Monica,Kent har precis haft ut vovsingarna och jag sitter och vänder och vrider på mig - jag har precis blivit av med en fästing! Satt och kliade mig i nacken när jag upptäckte den - Kent hjälpte mig bort med den. Det var en seg jäkel,men han fick bort hela! USCH,FY FAN VAD ÄCKLIGA DE ÄR!!!!! Det kliar överallt på mig just nu så det får nog bli en dusch innan sängen.

Hemma och välbehållen :)

God morgon =)

I natt har vi haft en vovve på rymmen. När Kent kom hem igen runt tolv var Stei borta och Qvittra var utanför hundgården - de hade grävt sig ut. Han kom upp och väckte mig för att jag skulle kunna gå och kolla ute i fall jag vaknade något.
Gumsan vaknade vid ett. Eftersom hon inte druckit upp vällingen fick hon flaskan sedan gick jag ner för att se om Stei hade kommit,men icke!

Runt tre vaknade jag av att det var ett himla oväsen ute. När jag vaknat till någorlunda insåg jag att det var Stei,som stod och ylade. För att jag inte skulle behöva springa förbi gumsans rum en gång till och riskera att väcka henne ringde jag Kent. Han svarade inte så jag fick gå ner i alla fall,som tur var vaknade aldrig gumsan.
När Stei var hemma kunde jag slappna av och sov gott enda fram till halv åtta ungefär. Då var gumsan redan vaken. Hon höll på och lekte inne på sitt rum :D

Än så länge har vi bara hunnit med att äta frukost. Vi ska ta och göra oss iordning sedan får vi se vad det blir. Hade ju tänkt hälsa på mamma,men hon var inte hemma. Får se om vi åker dit lite senare.

Tyst och lugnt :)

God kväll :P

Gumsan sover och pappan,som varit hemma några timmar för att mysa med oss,har åkt iväg till gänget igen. Själv har jag tagit med mig datorn upp till sängen och ligger här och njuter av tystnaden :D

Gumsan somnade aldrig i eftermiddags så hon har varit lite gnällig till och från hela kvällen eftersom hon varit så trött. Jag hoppas vi får en god nattsömn så vi kanske orkar hitta på något i morgon. Då ska Kent jobba så jag tänkte försöka ta en sväng för att hälsa på någon - vet dock inte vem ännu ;P Vi får se om vi fortfarande orkar i morgon :)

Hoppas ni haft en trevlig lördag - natti natti =D

Mysigt :)

Hejsan =)

Gumsan och jag har haft en mysig lördag hittills. Vi har lekt med lera,busat och tagit en lång dusch. Gumsan brukar inte tycka det är särskilt kul att duscha,men idag ÄLSKADE hon det :P
Dessutom har vi hunnit med att tvätta,fixa mat,äta glass samt myst med Kent,som varit hemma ett tag. Han åkte precis igen.
Gumsan ligger uppe och somnar förhoppningsvis snart. Jag ska passa på att få mig några minuters vila innan buset sätter igång igen ;D

En lång natt...

God morgon :P

Vilken lååång natt vi har haft :(

Gumsan somnade aldrig igår kväll så jag gick upp för att försöka få henne att somna,men det gick inte. Hon fick följa med ner till soffan. Efter mycket om och men somnade hon. Det dröjde inte särskilt länge innan även jag sov.
Runt elva smög vi upp. Det blev ett himla väsen på gumsan när hon insåg att hon skulle få sova i sin egen säng. Efter att ha gått därifrån för att sedan få gå tillbaka igen,eftersom gon bara skrek,några gånger fick hon följa med in till mig ändå. Det verkade som att något skrämde henne.

Gumsan ville hålla mig i handen för att kunna somna och vid tolv somnade vi om. Då kom även Kent hem och gumsan vaknade till igen. Hon somnade dock om efter en stund. Sedan sov vi (eller i alla fall jag) oroligt fram till halv åtta ungefär. Då vaknade gumsan till liv och det var dags att ta morgon.

Vi har precis ätit frukost och sitter och myser framför teven. Gumsan tittar på barnprogram :P
Kent var borta redan när vi vaknade - vi får se när han dyker upp.

Fredag eftermiddag/kväll

God kväll =P

Efter att grejat massor lyckades gumsan somna hos mig i soffan runt halv fyra. Hon sov gott fram till strax innan sex. Då tyckte jag att det var bäst att väcka henne så hon kan sova i natt också :D

Vi har målat,byggt med lego och bara myst. Jag var precis uppe och lade gumsan,men hon verkar inte vilja sova. Jag ger henne några minuter till. Har hon inte somnat då får jag gå upp och se om jag kan få henne att somna.

Kent är iväg med gänget ifrån Blekinge,som är här för att jaga. För min del blir det soffan innan jag kryper till kojs :)

Natti natti =)

BUSFRÖKEN <3<3

Hejsan hejsan :P

Det är allt en riktig busunge jag har ;D Istället för att sova passade hon på att riva ut hälften av kläderna i den ena garderoben på hennes rum. Dessutom hade hon satt på sig en kortärmad klänning,ett nattlinne samt en pyjamaströja ovanpå linnet hon redan hade på sig - busfröken ;)



Efter att ha fått av henne kläderna samt lagt in alla kläderna igen gick vi ner,eftersom jag insåg att hon ändå inte skulle somna,för att äta glass :D

Nu sjunger gumsan för mamma <3

Vilostund..

Hej :P

Efter en lugn förmiddag har gumsan och jag precis ätit mat och lagt oss för att vila. Helst av allt skulle jag vilja gräva ner mig några dagar och förhoppningsvis må bättre när jag kommer fram igen,men jag vet att det inte kommer bli så på länge...

Ingen bra början....

God morgon :P

Det blev inget familjemys igår. Kent,som skulle iväg för att handla lite inför helgen då det kommer besök ifrån Blekinge,tog med sig gumsan så jag fick vila ett tag. Det gjorde dock ingen vidare nytta då jag mår sämre idag :(

Ja, det är fredag igen och dagen har inte börjat särskilt bra. Gumsan vaknade vid fem sedan har hon inte sovit något mer. Själv slumrade jag till någon minut hit och dit när jag försökte få gumsan att somna,men jag är ändå sliten. 

Dessutom kommer jag nog få en fläskläpp. Gumsan höll på att lägga alla grejor,som låg i dockvagnen,i sängen. Rätt som det är kommer det en boll flygande och träffar mig på munnen. Om det varit en vanlig boll hade det inte gjort så mycket,men detta var en i trä - det gjorde väääldigt ont :( 

Nu tittar gumsan på Pippi så jag ska ta och lägga mig ner en stund.  

"Får INTE"

Hejsan :)

Gumsan och jag åt nyss mellanmål. Nu bygger gumsan med lego - jag får inte hjälpa till :( Snart kommer Kent hem så vi kan mysa hela familjen =D

Lervälling ;D

God morgon :)

Igår kväll åkte jag och lilla familjen på lite äventyr med fyrhjulingen. Vi fastnade på ett gärde,men Niklas var där med grävmaskinen så han hjälpte oss loss ;D Efter att Kent och Niklas grejat det de skulle åkte vi hemåt igen. På ett ställe var det minst sagt lerigt och Kent fick gasa på för att ta sig fram. Resultatet blev tre leriga människor,en lerig fyrhjuling samt en superlerig släpkärra ;P Jag är glad för att det inte är jag som ska tvätta ekipaget ;)

När vi kom hem fick det bli en dusch innan gumsan skulle sova. Efter att ha tittat lite på teve smög jag upp till sängen och läste en stund. Även i natt har jag sovit riktigt gott,men det ha resulterat i huvudvärk :( Jag ska se om de går över av sig själv annars får jag väl ta en tablett.

Jag har nyss kommit hem efter att ha lämnat gumsan på dagis. Eftersom jag inte mår helt hundra (när gjorde jag det sist?) ska jag ta igen mig under tiden hon är där.

"Här kommer Pippi Långstrump"

Hejsan hejsan =)

Ja ni nu sitter vi återigen här i soffan,efter att ha busat och ätit mellanmål,och tittar på Pippi :D Idag ska de gå på tivoli - kul kul ;P

Härligt :)

God morgon :P

I natt sov jag bättre än jag gjort på mycket länge - underbart! Jag gick upp vid tio igår för att läsa en stund,men jag hann inte med många sidor innan jag somnade. Sedan sov jag enda till klockan ringde 7.20 i morse. Det var skönt att få sova ut ordentligt förengångsskull =)

Här kommer några bilder ifrån när gumsan "kokade kött" häromdan :D



Först måste köttet stekas och saltas...



innan det hamnar i grytan.



sedan på med lite vatten - klart ;)

Massa lek :D

Hej hej :D

Sedan vi kom hem från dagis för lite över en timme sedan har gumsan och jag hunnit med en del. Vi har hämtat posten,gett vovsingarna mat och vatten,suttit på fyrhjulingen (en av gumsans favvosysslor),åkt rutschkana,lekt med hink och spade och lekt med lera. Nu tittar gumsan,som är lite trött,på Pippi =)



Såhär såg det ut för nästan exakt ett år sedan när vi var ute :D

Jupp jupp :)

God morgon :)

Det blev en sen kväll även igår - dock inte p g a spel utan av soffmys med älsklingen =D

Idag vaknade jag runt sju och hann med att spela en omgång samt göra mig iordning innan gumsan vaknade en halvtimme senare.

Efter frukosten gjorde vi gumsan färdig sedan åkte vi till dagis. Innan jag åkte hemåt igen stannade jag till på Rasta för att köpa kuvert så jag kunde posta ett brev. Dessutom hoppade jag in hos Ulrika för att få med ägg till dagens lunch :P

Nu ska jag bara slöa innan det är dags att fixa mat,äta,ta en promenix till gården för att lämna mat till Kent och sedan hämta gumsan på dagis.

Nytt beroende!

Hej hej :P



Den här lilla tjejen sov gott sedan någon timme tillbaka :D Efter ett långt bad,kvällsmat samt soffmys var det dags för sängen. Mats kom precis så han fick säga "god natt". Eftersom "grabbarna" skulle kolla på jaktfilm smög jag upp med datorn. Jag har blivit lite beroende utav ett spel - igår var klockan 23 när jag lade ifrån mig datorn och kunde sova. Jag har spelat det säkert 50 gånger sedan igår eftermiddag,men bara vunnit två av dem. Det är nog därför jag fortsätter spela för att jag vill vinna fler gånger ;) Det blir väl någon omgång till innan jag slår igen ögonen för idag.

Natti natti :)

Inte idag heller...

Hejsan :D

Efter att ha tittat på Pippi/datorn plockade jag rätt på massa tidningar m.m på vårat sovrum medan gumsan lekte med sin dockvagn =) Det känns skönt att ha fått bort allt skräp från golvet - rummet ser ungefär 10 gånger så stort ut ;P

Sedan mös vi lite framför teven innan vi kokade ris inför lunchen.Eftersom Kent inte äter kyckling,som stod på menyn idag fick han biffar. När vi kom hem,efter att ha tagit en promenad bort med maten,gav vi hundarna mat och gumsan åkte lite rutschkana innan vi gick in för att fixa kycklingen och såsen :)

Medan vi åt ringde Kent och ville att jag skulle gå och kika i brevlådan så fort jag kunde. Han väntar på en vapenlicens och börjar bli minst sagt irriterad då han vet att tjejen på polisen skickade den förra veckan - det är alltså posten,som är otroligt seg!
Sagt och gjort - när vi ätit klart lade jag gumsan sedan gick jag till brevlådan,men det fanns ingen licens idag heller.

Nu har jag tagit en paus ifrån tvätten m.m för att vila medan gumsan sover.

Måndags morgon

God morgon,god morgon =)

Efter en mysig morgon med mys fortsätter gumsan och jag att ta det lugnt i alla fall ett tag till. Jag har massa tvätt att greja med sedan tänkte plocka rätt lite på vårat sovrum också. Annars vet jag inte vad det blir idag - vi har inga planer direkt. Med tanke på vädret lär vi i alla fall hålla oss inomhus då solen "lyser" med sin frånvaro.

Just nu kollar gumsan på Pippi samtidigt som hon grejar med sin saker - hon har inte ro att sitta still. Under tiden passar jag på att sitta vid datorn en stund medan jag väntar på att dagens första maskin med tvätt ska bli klar.


Göttigt och flötigt

God kväll :P

Jag,familjen,Monica och Maja har varit och hälsat på mamma idag =D Det bjöds på kaffe med tillbehör,yatzy samt pizza. När vi kom tillbaka hem till oss spelade vi lite kort innan Monica och Maja precis åkte hem till sig.

Resten av kvällen blir lugn. Kent ska iväg en sväng snart,men gumsan och jag håller oss hemma. Vi börjar bli trötta båda två,vilket innebär att vi inte blir något vidare bra sällskap i alla fall.

Busunge :)

God morgon =)

Idag vaknade vi till spöregn - inte kul :( Medan pappa låg på soffan och snarkade passade gumsan och jag på att mysa. Vi läste några böcker innan det var dags för frukost.
När vi var mätta och belåtna slängde jag ut vovsingarna en sväng så de fick göra det de behövde. Under tiden passade gumsan på att väcka pappa :P



Vi har även hunnit med att kolla på massa bilder på datorn. Gumsan tycker det är jättekul att se på sig själv :D Några av de bilder vi tittat på var suddiga och dåliga så de fick jag tyvärr ta bort. Jag misstänker att det finns ännu fler,som hamnar i papperskorgen när vi fortsätter kolla.

Natti :P

God kväll :D

Efter en mysig lördagkväll full med bus och mys ligger nu gumsan och sover igen. Hon lär sova gott i natt så,som hon hållt igång ;)

När gumsan vaknade förut målade vi en stund. Det är inte riktigt min starka sida,men ibland får jag anstränga mig för gumsans skull =P

Kent,som varit borta till och från hela dagen,har åkt iväg igen efter att ha varit hemma någon timme. Jag ska slöa vidare i soffan - det känns inte som att det dröjer särskilt länge tills jag sover :)

Natti natti :D

Törnrosa <3

Hej :P

Gissa vad? Gumsan sover fortfarande efter 4 timmar! Jag ska smyga upp för att se om hon håller på att vakna. Jag vill helst inte väcka henne då jag anser att hon behöver sömnen eftersom hon sovit så länge. Nu hör jag henne ropa - dags för bus igen ;D

Lite minnen :)

Hejsan :D

Än har gumsan och jag inte "hunnit" med att måla - får försöka göra det senare. Istället har vi kollat på massa filmer på min videokamera :P Det är så kul att se och jämföra gumsan - då och nu :) Även hon,som ÄLSKAR att se sig själv,tyckte det var kul. Hon blev avslappnad och somnade nästan hos mig :) Tillslut tog batteriet slut så då blev det bus innan maten. Det fick bli rester ifrån gårdagens lunch.

Nu ligger gumsan uppe och sover (förhoppningsvis i alla fall),Kent grejar i vårat sovrum (han för ett himla väsen) och jag slappar i soffan (ovanligt va?). Jag känner mig riktigt trött så jag ska försöka få mig några minuters sömn medan gumsan vilar.

"Hej,mitt vinterland"!

God morgon :P

Vi höll igång större delen av dagen igår så jag varken hann eller orkade sitta vid datorn ;P

Sambon var hemma runt ett. Då tog vi en "familjedusch" innan vi gjorde oss iordning för att åka till Karlstad. Efter en storhandling på maxi,som resulterade i GRATIS godis (jo,det är sant!) köpte vi med mat från Burger King och stannade i bilen och åt. Gumsan,som fick sitta i mittensätet bak tyckte det var supermysigt =)

När vi hade ätit åkte vi till Kristinehamn för att hälsa på Anders och Maria. Både gumsan och jag fick oss en varsin klippning - vi tackar så mycket :D
Innan vi åkte bjöd de på mat. Ingen av oss var väl egentligen hungriga med tanke på att vi redan ätit två gånger,men det gick ner litegrand i alla fall ;)

När vi kom hem lade vi gumsan innan vi hjälptes åt att packa in alla varor. Varför undrar man alltid (eller är det bara jag?) vad man köpt,som egentligen var så dyrt,med tanke på slutsumman alltså? Den här gången fick det följa med ritpapper och en hink med tillbehör till gumsan bland all mat :D

Efter att ha fått in allting slängde vi oss på soffan innan det blev sängen.

Vill ni veta mer om gratis godiset? Klart ni vill ;) När vi gick omkring i affären fick vi syn på två stora trälådor med små malacopåsar. Det stod att de bara kostade 5 kronor så vi köpte ett gäng. När vi kom ut och jag kollade på kvittot såg jag att det dragits 5 kronor från dem - de blev alltså gratis helt plötsligt ;P Vi bugar och bockar - gratis är gott =D

Idag vaknade vi till ett snötäcke! Usch! Det snöade redan när vi åkte hem igår,men eftersom de regnat hela dagen och var blöt trodde jag faktiskt inte att snön skulle bli kvar,men jag hade tydligen fel :(

Idag har vi inget planerat än så länge. Kent är iväg och grejar en sväng,men gumsan och jag håller oss hemma. Jag tänkte att vi skulle göra oss iordning om en stund och sedan måla lite :P

Dags för fredag igen :P

God förmiddag :D

Idag tog gumsan och jag sovmorgon till strax innan åtta =) Däremot var vi vakna ett tag mellan två och tre i natt. Jag vaknade av att gumsan låg inne hos sig och gnällde. Efter att ha väntat en stund för att se om hon skulle somna om insåg jag att hon inte skulle göra det så jag gick in för att trösta henne. Hon fick följa med in till mig. Trots det sov jag bra resten av natten då gumsan höll sig på pappas madrass ;P Han sover nämligen på soffan så han slipper väcka oss på morgonen när han går till jobbet.

Sedan vi gick upp har vi hunnit med att ta ut vovsingarna en sväng,äta frukost,mysa framför teven,grejat med tvätt och läst. Just nu sitter vi i soffan - gumsan tittar på filmer av henne på min mobil så jag passar på att kika lite på datorn :D

Lite senare blir det kanske en tur till Karlstad för att storhandla. Eftersom det regnar får Kent nog sluta tidigare idag så då tänkte vi se till att få det gjort =)

2 av 6 sover redan :P

God kväll :)

Efter en mysig kväll snosar gumsan i sängen medan Kent snarkar på soffan ;D Jag ska ta och slänga ut vovsingarna en sista gång innan jag går upp och kryper till kojs. Det börjar kännas att jag varit vaken sedan sex i morse så det blir en tidig kväll även för mig.



Natti natti :D

Vovve på rymmen och mat vid sjön :)

Hej hej :P

Idag vaknade vi tio över sex. Ingen hit,men det var mitt eget fel. Kent kom ut för att fråga vart mobilladdaren var. Jag,som inte tänkte på att gumsan låg bredvid mig,svarade i normal samtalston,vilket inte riktigt passar när det ligger en liten Patricia bredvid. Hon vaknade alltså och ville inte somna om.

Efter lite snosade i sängen gick vi ner för att fixa frukost innan vi gjorde oss iordning och stack iväg till dagis. När jag kom hem var Stei borta - det var andra dagen i rad,som han stuckit! Efter att ha letat ett tag efter honom utan att varken se eller höra honom var jag tvungen att hoppa i duschen och sedan sticka iväg på ett "möte".

När "mötet" var slut åkte jag till pizzerian för att köpa med mat då det inte var någon mening med att åka hem innan dagishämtningen. Jag har aldrig fått mat så snabbt - inte ens när jag ringt och beställt innan! Jag gick in beställde,tog en dricka,betalade,fick maten och gick ut. Det hela tog cirka 2 minuter (jag lovar,jag överdriver inte) - det kallar jag rekordsnabbt ;) Tydligen hade de lagt i pommes eftersom de hade gäster,som väntade inne på restaurangen och då fanns det så det räckte till mig med - man ska ha tur ibland ;P

Maten avnjöt jag vid ett bord vid sjön. Trots att det blåste lite var det himla mysigt att sitta där =) När jag ätit klart satt jag mig i bilen och pratade med Kent tills det var dags att sticka iväg till dagis. Påvägen dit ringde Kent igen - Niklas hade hittat Stei och slängt in honom i hundgården - tack och lov! Jag var lite nervös för att han skulle ha stuckit igen,men han satt tydligen på trappan när Niklas såg honom så han var nog trött.
Han låg och vilade när vi kom och nu är alla vovsingarna inne med oss :P



Lilla hjälpredan :)

God kväll :P

Vi har haft en mysig eftermiddag/kväll hela familjen =) Efter massa bus och mys var det dags att fixa mat. Vi hjälptes åt allihopa,men det mesta jobbet gjorde Kent och gumsan - hon var superduktig :D Det blev ugnsbakad falukorv med hemmagjort potatismos - MUMS!



När maten,som blev något sen,låg i magen var det dags för gumsan att sova,vilket hon gärna gjorde eftersom hon inte sov lika länge under dagen,som hon brukar. De hade i alla fall haft en mysig dag i Karlstad på dagis. De åkte buss och det var spännande - speciellt eftersom gumsan fick sitta "fram" (gumsans ord för att slippa åka bakåtvänd ;P).
Förutom bussturen hade de varit på teater i arenan samt ute i Museiparken. Alla barnen hade gjort ett eget trollspö då teatern handlade om något med troll,som de även läst och grejat med på dagis ett tag innan :P

Ett av barnen var så gulligt när jag hämtade gumsan för fröknarna talade ju om att de gjort trollspöna och en av dem sa att gumsan kunde åka hem och förtrolla mig till en apa. Denna lilla söta tjejen sa då "NEJ,så får man INTE göra!" - det lät så himla gulligt ;) Barn är alldeles för goa :P

Nu ska jag ta in våra vovsingar innan det blir sängen. Tänkte läsa en stund innan jag somnar,men vi får väl se hur det blir med det. Igår hann jag knappt öppna boken innan ögonen åkte igen ;D

Lite ny energi =)

Hej hej :)

Efter att ha vilat på soffan en stund fick jag plötsligt lite energi ;D Fixade kycklingfilé med stekt  pommes (supergott - det måste ni prova),lite aromsmör och ketchup till lunch - en riktig kaloribomb,men åh så gott det är ;) Under tiden maten stod på spisen passade jag på att gå igenom kylen,skafferiet samt frysarna för att se vad vi behöver handla nästa gång det är dags för storhandling. Dessutom har jag slängt ihop en matsedel för nästa vecka - får se om det blir smidigare då :P Jag tycker det är sååå tråkigt att vakna på morgonen och inte veta vad jag ska hitta på för mat. Nu slipper jag det bekymret. Troligtvis blir det mer variation på maten också,vilket verkligen behövs för oss ;D Förhoppningsvis blir det roligare att laga mat också :P


 

Snart är det dags att sticka iväg för att hämta min lilla busunge :) Innan dess ska jag fylla på bränsle i bilen så jag slipper få dieselstopp längs vägen ;D

Onsdag

God morgon :P

Idag skulle gumsan iväg på äventyr med dagis så jag fick lämna henne några minuter tidigare eftersom de skulle åka kl.9. Tyvärr är det inte särskilt fint väder,men de får nog trevligt ändå =)

Jag har nyss kommit hem så nu blir det lite vila ett tag :D Den jädra förkylningen vill inte ge med sig vad jag än gör!

"Hej" och "Hejdå"

God kväll :P



Kent hann knappt komma innanför dörren här hemma innan han fick sticka iväg igen :( Det var något,som hade gått sönder så de var tvungna att fixa det. Han ringde alldeles nyss för att tala om att Niklas skulle bjuda honom på mat på pizzerian så det dröjer ett tag till innan han är hemma.

Gumsan och jag har busat massor - myspys =) Dessutom har vi ätit kvällsmat och klippt gumsans naglar. Gumsan talade precis om att hon ville sova så jag har nattat henne :P

Nu ska jag slöa framför teven en stund.

Tisdag eftermiddag

Hejsan :P

När gumsan och jag kom hem från dagis gav vi vovsingarna mat och vatten samt åkt lite kanan innan vi gick in för att äta mellanmål. Gumsan åt 2 smörgåsar och 1 ägg - inte dåligt ;)
Nu väntar vi på att pappa ska komma hem och göra oss sällskap :D Jag ska eventuellt smyga över till huset för att städa lite...


Ny affär = TOPPEN!!

God förmiddag =)

Idag var gumsan jätteglad över att få komma till dagis - hon hade knappt tid att säga "Hejdå" till mig ;D Efter en snabb kram och puss åkte jag hemåt. Stannade till på gården för att hämta mitt kontokort,som Kent hade,eftersom jag tänkte passa på att handla lite när jag har hämtat gumsan sen. Jag är sååå glad för att det öppnat en ny affär i Väse! Det är smidigt att hoppa in där för att köpa något,som antingen tagit slut hemma eller blivit bortglömt när jag varit någon annanstans. Visst,det är lite dyrare än i stan,men eftersom det är en bit att åka så går det ungefär jämt ut i alla fall i slutändan :P
För de äldre samt för de,som faktiskt inte har bil eller körkort,är det toppen att de nu har nära och bra till en affär =D



Utelek och Pippi Långstrump :)

God eftermiddag/kväll :D

Gumsan verkar ha repat sig bra efter dagens lilla olycka. Hon har busat för fullt :P Vi har varit ute för andra eftermiddagen i rad. Vi har åkt rutschkana,suttit på fyrhjulingen,sparkat boll,lekt kurragömma,letat och hittat blommor,bakat kaka av grus samt gungat i hammocken =) Pappa var också med en sväng men sedan var han tvungen att åka för att hämta Niklas,som kört traktorn till Väse och behövde skjuts hem.

Efter att Kent hade åkt smög gumsan och jag in för att kolla på Pippi. Det får bli lite mys innan det är dags för kvällsmat och sedan ett bad.

Bilder från igår:





GLAD!



Gumsan ville inte släppa taget först - då blev det tokigt ;)



Mina älsklingar <3

Bilder från idag:



Solen är stark mamma!!




Tur i oturen!

Hejsan :P

Idag har gumsan varit med om en liten "olycka". Hon klämde fingret i toalettdörren - nageln blev lite blå och fingret lite rött,men annars verkar det ha gått bra. Hon hade dock väldigt ont stackaren :/ För att få henne att glömma smärtan en stund fick hon en liten glass,men det hjälpte faktiskt inte! Efter en stund lyckades hon komma till ro i min famn och somnade hos mig i soffan =) Hon sov gott i ungefär en timme sedan dök Mats upp och eftersom dörren var låst var jag tvungen att resa på mig vilket gjorde att gumsan vaknade :(

När Mats,som lånade datorn några minuter,hade åkt mumsade gumsan och jag i oss rester från igår kväll :P
Vi har även varit iväg till gården för att lämna mat till Kent.
Nu ska jag försöka få gumsan att sova en stund till.

Väntar....

Hejsan :P

Gumsan är uppe på sitt rum och städar/leker,Kent är iväg för att lämna tillbaka släpkärran (som de behövde till rutschkanan) hos hans mormor och morfar och jag väntar på maten,som han skulle köpa med på vägen hem =)
Jag har ingen vidare aptit,men mat måste man ju ha i alla fall.

När Kent och gumsan kom hem förut invigde gumsan rutschkanan medan Kent grejade lite med hundgården. Niklas var här igår och lämnade ett litet vindskydd åt dem så det har Kent burit in idag. Jag fick leka chef och ropa åt vilket håll han skulle gå eftersom han inte såg något :D

Bilder från Norge :)

God morgon :D

Efter att ha busat en stund samt ätit frukost och gjort sig iordning åkte gumsan,Kent och Monica till Molkom. De skulle hämta en rutschkana,som vi hittade på blocket igår. Vi har velat haft en till gumsan eftersom hon tycker det är så himla roligt att åka. Nu hittade vi denna till ett bra pris så då passar vi på att slå till ;) 
De skulle även passa på att hälsa på kusin Edvin :P 

Jag valde att stanna hemma då jag inte känner mig helt på topp. Förkylningen har kommit tillbaka och jag känner mig mest hängig så jag får vila mig istället. 

Tänkte passa på att visa er några bilder ifrån när vi var i Norge :D 



Först kvällen bjöds det på hemmagjord klyftpotatis med kyckling. Gumsan fick tjuvstarta med potatisen och åt jättebra,men så fort kycklingen kom fram var det bara den,som dög ;P



Gumsan är väldigt intresserad av någonting - jag kommer inte ihåg av vad ;)



Johanna fotograferar =D



Gumsan lånar Remis keps :P

 

Joakim gjorde ett försök att få med sig själv och Remi på bild - ni er ju själva hur bra det gick ;D

Lördag

Hejsan :P

Idag har vi haft besök utav Monica,Maja och Edvin =) Förutom det har vi inte gjort många knop. Just nu är Kent iväg till skjutbanan och gumsan och jag myser i soffan. Vi har nyss sovit ett tag båda två. Gumsan har ätit apelsin och klubba - nu ska hon få lyssna på musik på datorn :D

Norge,sovmorgon och jobb :D

Hej på er :)

Gumsan och jag hade några mysiga dagar hos systeryster i Norge =D Vi åkte bl a tåg in till Oslo - gumsan,som aldrig åkt det innan,tyckte det var superkul :P Vi började Osloturen med en fika innan vi gick omkring och kikade lite. Efter mycket om och men lyckades gumsan somna i vagnen och missade bussturen hem ;)

Under de dagarna vi var där hann vi även besöka två andra köpcentrum,som ligger i närheten där Johanna och Remi bor. Jag körde bil till båda ställena. Var lite nervös innan eftersom jag aldrig kört i ett parkeringshus förut,men det gick bra båda gångerna så jag får sträcka lite på mig ;D 

Tyvärr regnade det mesta dels av tiden,men det trotsade vi och var ute på promenader samt gungade och åkte kana med gumsan. Det här gången kom jag,som tur var ihåg regnkläder och stövlar till gumsan. Till mig själv glömde jag så jag fick låna av Johanna och Remi. 

Vi bjöds på mycket god mat och trevligt sällskap :P

I onsdagskväll runt sex åkte vi hemåt. Vi fick sällskap av Joakim så hemresan blev riktigt trevlig :D Vi hade egentligen tänkt sova över hos mamma,men hon hade magsjukan så vi åkte hem. Vi stannade till på Maxi i Karlstad för att handla lite innan vi åkte till Kristinehamn för att lämna Joakim och sedan åka hem. Gumsan höll sig vaken hela resan! Helt otroligt då hon sovit dåligt under dagen och klockan var halv elva när vi kom hem! Som tur var var hon på bra humör under större delen av bilturen så det gjorde inte särskilt mycket att hon var vaken =)

Efter att ha myst lite med pappa blev det sängen för oss allihopa :D 

Igår tog vi sovmorgon till halv nio. Dagen bestod av tvätt,mat,sömn,besök av mormor och morfar samt gräseldning vid det andra huset. Monica och Maja var med och hjälpte till. Efteråt blev det en fika hos oss innan det blev en dusch och sedan sängen för gumsan och soffan för mig och Kent. 

Idag vaknade vi strax efter sju. Då tog vi ut vovsingarna en sväng innan det var dags för frukost. Medan vi åt stod potatisen på spisen. Eftersom jag ska jobba idag tyckte jag det var smidigast att fixa matlådorna på en gång. 
Jag börjar klockan tolv så det är ett litet tag kvar. Vi måste dock åka om en timme ungefär eftersom gumsan ska vara på dagis kvart över elva så hon får mat där. Innan dess ska vi leverera mat till Kent samt tanka bilen. 
När jag lämnat gumsan ska jag åka till Monicas jobb för att byta bil - Monica ska hämta gumsan efter jobbet. Sedan åker jag iväg och jobbar lite. Det blir ett långt pass idag - slutar kl.20.15. Perfekt! 
 

Glad påsk :D

GLAD PÅSK =)

Jag och min lilla familj spenderade gårdagseftermiddagen samt kvällen hos mormor och morfar. Även mamma,hennes Patrik,Maria,Anders,Sandra och Sofie var där. Vi åt alldeles för mycket påskmat och hade det mysigt :D



Vi började denna påskafton med att städa lite innan Anders,Maria och Sofie kom förbi på en fika. Vi smög över till det andra huset för att visa dem vad,som hönt sedan sist. När de hade åkt stack gumsan,jag och Kent iväg till Monica för att fira påsk med släkten på Kents mammas sida. Det blev återigen alldeles för mycket påskmat.
Sedan åkte vi hemåt för att umgås lite med Kents pappa och hans Mirja,som tittade förbi. Efter dagens andra fika tog vi en sväng bort till gården eftersom de ville se den nya traktorn. Där bjöds det dessutom på dagens tredje och sista fika :P
När vi kom hem följde gumsan med Kent till Monica medan jag stannade hemma för att ta det lugnt en stund dvs sova på soffan ;D
Familjen kom hem igen för en timme sedan ungefär. Då blev det sängen för gumsan och soffmys för oss vuxna. Det får nog snart bli sängen så jag orkar med den långa resan till Norge i morgon =)

Medan vi myser med systeryster och gänget får ni ha det så bra - vi hörs när vi kommer hem igen :P

Långfredag =)

GLAD PÅSK :D



Efter att myst,busat och ätit kvällsmat samt glass tog vi oss en tur till Monica för en kvällsfika. Gumsans kusin Edvin var där så hon fick busa ordentligt =) Somnade direkt när vi kom hem och har sovit gott hela natten - bra :P

Även jag lade mig direkt när vi kom hem strax innan nio eftersom jag inte mådde särskilt bra. Det blev nog alldeles för mycket av det goda :/ Jag sov också bra i natt.

Efter att ha varit vaken och busat med gumsan en stund har jag nu lämnat henne och pappa själva för att försöka få några minuters sömn till.

Inga planer...

Hej hej :D

Jag har precis varit bort med mat till sambon så nu sitter jag parkerad i soffan igen ;P

Idag har jag tvättat,slöat lite,fixat lunch och diskat. Jag har inte hunnit med någon större vila idag heller. Jag känner att jag skulle behöva sova i kapp lite efter några veckor med dålig nattsömn. Gumsan sover inte alls lika bra längre - vaknar minst en gång varje natt och oftast får hon fortsätta sova med mig eftersom hon verkar rädd. Jag vet inte om hon kanske börjat drömma konstigt och tycker det är otäckt ??? Hon gallskriker verkligen och det är hemskt! Vi får helt enkelt köra på och hoppas att det går över. Det är ju faktiskt mysigt att ha henne bredvid sig,men jag är rädd för att hon ska vänja sig vid det och inte vilja sova ensam. Men som det känns nu får vi ta det,som det kommer - jag vill inte att hon ska behöva vara rädd för att sova!
När gumsan har somnat om sover hon oftast bra,men inte jag. Hon tar otroligt stor plats för att vara så liten ;) Hon är som en liten propeller,som far hit och dit och sparkar och knuffar på sin mamma. Även om det,som sagt var är mysigt också,sover jag allra bäst om jag får ha sängen i fred ;D

I morgon är det ju långfredag så då är Kent ledig och han har lovat att ta gumsan om hon vaknar så jag får sova ut ordentligt. Jag hoppas bara att jag kan det denna gång - brukar ha svårt för att sova ändå bara för att jag vet att hon varit vaken eftersom jag hört henne. Det är väl modersinsikten,som tar över :P

Nu ska jag snart åka och tanka innan jag hämtar gumsan på dagis. Hon har nog haft det extra roligt idag :D Dagiset ligger granne med ett äldreboende så barnen brukar gå över dit vid de stora helgerna för att fira lite med de äldre. Jag tycker det är toppen och tror att de flesta uppskattar det väldigt mycket =)

Jag hade egentligen tänkt att vi skulle vara ute och busa en stund när vi kommer hem,men jag upptäckte under min korta promenad till gården,att det blåser väldigt kallt så vi får se vad det blir med den saken. Det känns,som vi borde hålla oss inne och busa istället :)

Våran söta påskkärring <3

Gumsan ville gärna vara påskkärring idag så det var inga problem alls att få på henne kläderna eller sminka henne. Prickarna på kinderna var inte så roliga,men hon blev inte arg i alla fall ;)



Våran söta påskkärring försöker gömma sig i hörnet för att slippa undan mamma och hennes kamera ;)



Funderar...Vill jag vara med på kort eller inte?



Dansar lite ;P



Gumsan gjorde en fin kyckling på dagis igår :)

Skärtorsdag :D

GLAD PÅSK :D

Som ni vet hämtade jag och gumsan Monica och Maja igår. Vi åkte raka vägen hem till dem för att fika. Snälla,som de är hade de köpt med lite fina saker till oss =) Jag fick en svart jättefin handväska av det lite större slaget. Toppenbra då jag gärna ville ha en ny :P Denna kommer bli perfekt både om jag ska iväg själv eller om gumsan ska med eftersom det finns gott om utrymme för blöjor m.m. Det kan vara skönt att slippa skötväskan ibland ;)

Jag fick även en hudlotion samt mascara,som jag förövrigt fick förra gången de var iväg också - de är inte slut än så jag vet att jag inte behöver köpa det på några år ;D

Gumsan fick ett par fina tights,en solhatt och en t-shirt och linne i ett - superfin. Kent fick badbyxor så nu har han inget att skylla på i sommar ;P

När gumsan och jag skulle åka hem ville gumsan att Maja skulle följa med så det gjorde hon. Vi gick och mötte Kent innan vi smög in och busade.

Efter att Monica hämtat Maja föreslog Kent att vi skulle åka och äta mat. Stället vi egentligen tänkt oss har bytt ägare och de håller på att renovera för fullt - det såg inte alls färdigt ut så vi fortsatte till Molkom istället :) Det var mysigt att vara ute hela familjen <3

När vi kom hem igen blev det sängen för gumsan och "Glee" för oss vuxna innan det blev sängen även för oss :)

Idag startade vi dagen redan kvart över sex. Sedan dess har gumsan hunnit med att busa samt titta på Pippi medan hennes mamma försökt vakna till ordentligt ;D

Eftersom det är skärtorsdag idag ska gumsan få vara påskkärring på dagis :) Kläderna blir nog inga bekymmer,men vi får se om jag får "sminka" henne något eller om hon totalvägrar ;P

Nu är det dags att sätta igång med frukost och allt annat,som ska hinnas med innan dagis :D

Snart dags att leka taxi ;D

God morgon,god middag :D

Jag började dagen med att städa rätt efter hundarna,som ställt till med lite av varje i natt. Som tur var hade Kent stängt för så de bara kunde vara i vardagsrummet.

Efter städningen,som tog ungefär halvtimme,var det frukostdags för mig och gumsan. Sedan gjorde vi oss iordning innan vi slängde ut Qvittra och Bessie i hundgården. Stei fick gå ut och göra sina behov sedan fick han gå igen eftersom damerna fortfarande löper.

Sedan var det dags för dagis. Efter att ha lämnat gumsan åkte jag för att lämna matlåda hos Kent. Egentligen skulle jag ha åkt med honom i lastbilen en sväng,men de blev försenade så jag skippade det. Istället åkte jag hem för att greja lite med kaminen,som stannat,samt hänga tvätt. Sedan har jag slöat i soffan och ätit lunch - det fanns fortfarande kvar utav maten jag fick med från mamma i måndags så jag åt upp den :P

Nu ska jag snart ta ut Stei en sväng innan det är dags att sticka iväg ett par timmar. Först ska jag hämta gumsan sedan ska vi vänta på Axels tjej Elin,som ska åka efter oss,innan vi åker vidare till Karlstad flygplats för att hämta Monica,Axel,Maja,Ingegerd och Bosse,som kommer hem från semestern idag =) Sedan vet jag inte om de vill direkt hem eller om de behöver handla eller så innan,men det märker jag väl ;P 

Myspysigt =)

God kväll :D

Vi har haft en myspys eftermiddag/kväll här hemma. Gumsan och jag tog en promenad bort till gården för att göra Kent sällskap hem. Efter att ha gungat lite hammock gick vi in och mös. Kent fixade toast till middag,som vi avnjöt i soffan. Efter lite mera mys samt bus blev det sängen för gumsan =)

Jag och Kent slängde oss i soffan och har legat där sedan dess. Nu har jag dock förflyttat mig upp till sängen. Tänkte kika runt på datorn en stund innan det är dags att sova :P

Natti natti :D

Spännande ;)

Hejsan :)

Hittills har jag inte fått mig någon sömn och det blir ingen heller. Jag har ringt ett samtal angående en sak,som jag tyvärr inte kan berätta om. Jag fick en tid för att träffa en person den 16 april,men hon ringde efter en stund för att höra i fall jag kunde komma idag istället eftersom hon fått ett återbud. Eftersom det kändes bättre för mig med sa jag ja. Jag ska vara där klockan 14 - samtidigt som jag egentligen ska hämta gumsan på dagis. Jag försöker få tag i dem för att höra om hon kan få vara kvar lite längre annars måste jag hämta henne innan så hon får följa med mamma på sitt äventyr ;D De har nog fullt upp just nu på dagis för de svarar inte. Jag ska ta en dusch innan jag försöker ringa igen....

Dags att ta igen lite sömn..

God morgon :D

Idag tog gumsan,som sovit lite sidådär i natt,lite sovmorgon. Medan jag väntade på att hon skulle vakna låg jag och drog mig i sängen innan jag fixade mig iordning,satt igång en tvättmaskin samt förberedde frukosten. Sedan fick jag väcka gumsan för att vi skulle hinna äta innan dagis.

Nu har jag varit hemma en liten stund och ska strax smyga upp för att hänga tvätt. Jag känner att jag har sömn att ta igen så jag ska krypa ner i soffan och hoppas på att få ta igen det ;D

KLANTSKALLE!!!!!!

God kväll :P

Mamma,jag och gumsan åkte till Kristinehamn runt tio. Först åkte vi hem till mamma för att lämna hennes saker samt glass,som hon köpt från glassbilen i helgen. Efter det åkte vi för att köpa bröd - massor av bröd ;) Sedan blev det maxi. Där satt vi oss och pratade med mormor och morfar,som fikade,en stund innan vi pantade och intog affären.
När vi hade handlat lite smått och gott samt stannat till vid cykelaffären för att köpa nya däck till barnvagnen åkte vi hem till mamma för att fixa lunch - supergott var det! Jag fick med en matlåda både till gubben och mig själv ;D

När gumsan och jag kom hem fixade Kent med däcken till barnvagnen innan vi stack iväg till gården för att byta däck på bilen. Jag blir så himla arg på mig själv! Jag kollade ju rotationen häromdan för att det skulle bli rätt,men jag lyckades få fel ändå! Trots att Kent talat om för mig hur jag skulle kolla gjorde jag alltså fel - pucko! Visst,det går ju fortfarande att använda däckena,men de slits tydligen mycket fortare,vilket är j-ligt onödigt! Jaja,det är bara att hålla tummarna för att vi inte måste köpa nya däck även nästa år bara för att jag varit så j-la klantig :/

Nu har vi ätit kvällsmat och slöar i soffan. Det är snart sängdags för gumsan,som ska till dagis i morgon. Helst skulle jag göra henne sällskap,men jag får nog försöka hålla mig vaken en liten stund till så jag inte vaknar i natt och är superpigg :)

Måndag igen

God morgon =)

Vi har grejat i huset hela helgen - både inomhus och utomhus. Fönster och spakel har slipats,altanen har rivits,de sista gipsskivorna är satta....Vi har hunnit med en hel del och det känns jättebra :D

Idag ska gumsan och jag skjutsa hem mamma,som varit här och hjälpt oss. Jag ska passa på att köpa blöjor åt gumsan och bröd åt Johanna när jag är i stan eftersom jag inte vet om jag ska dit något mer innan gumsan och jag åker till Norge på söndag.

Nu ska jag ta ut Stei,som står och gnäller,en sväng. Sedan ska gumsan och jag vänta på att mamma ska vakna så vi kan äta frukost =P

RSS 2.0