I`m back ;D

Hejsan hejsan :)

Idag har vi fått vårat nya "mobile broadband" - haha,så otroligt fult ;D Själva "grejen" är lila och fin =) Min kära sambo valde lila istället för svart eftersom han visste att jag skulle bli sur annars - han känner mig alldeles för bra ;)

Ja,nu när vi inte haft internet på några dagar borde jag ju ha massor att berätta,men jag kan inte komma på att det hänt något särskilt =D
Jag och Kent har jobbat och gumsan har varit på dagis. Igår lämnade Kent in bilen på service så den har han hämtat idag :P Jag sov hos mamma i natt eftersom det var smidigast. Monica skjutsade in mig till Kristinehamn igår. Hon hämtade gumsan på dagis när hon slutat jobbet så gumsan sov hos henne.

Efter att Kent hämtat bilen idag kom han och gumsan till mamma. De åkte förbi en av alla hundra (ungefär) pizzerior i stan och köpte med mat åt oss. Jag provade kyckling i bröd. Det har jag aldrig ätit förut,men det var supergott =)

När vi ätit klart åkte vi till Monicas jobb där Kent hade lastbilen. Efter det åkte vi hemåt. Det blev sängen för gumsan,promenix med vovsingarna och sedan bar vi in pellets i förrådet. Kent håller på och proveldar i våran nya fina kamin :D Det luktar inte särskilt gott :/ Jag hoppas det blir varmt i alla fall för det är ganska rugigt på nedervåningen. På övervåningen däremot är det skönt för där står elementen på.

Nu ska jag läsa i kapp lite bloggar m.m innan det är dags att krypa till kojs.

God natt :DKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0