Mors dag =)

Hejsan :)

Vi har precis ätit lunch så nu ska vi slöa en stund innan det är dags för bus igen ;D Jag tänkte passa på att skriva lite om våran söndag.

Gumsan och jag startade dagen med ytterligare en sovmorgon innan vi gjorde oss iordning och stack iväg till Kristinehamn för att hämta mamma. Efter att ha hoppat in en sväng på Maxi för att köpa med bl a bakelser och mors dagpresent till mormor åkte vi vidare hem till mormor och morfar.
Vi kom dit lagom till elva kaffet,som vi avnjöt tillsammans med bakelserna ute i solen :D
Efter ett tag kom Anders,Maria,hennes mamma och Hibbe. Då grillade vi innan vi åt årets första jordgubbstårta,som mormor hade gjort - mumsigt ;) När tårtan låg i magen åkte Anders och de hem igen. Anders åkte motorcykel - gumsan tyckte den var lite otäck på nära håll,men på lite längre avstånd gick det bra :P

När vi höll på att busa ute i trädgården kom mormor och morfars grannar bestående av 6 barn förbi. De skulle gå till lekparken och undrade om Patricia fick följa med. Eftersom mormor och morfar vet vilka de är så fick hon det - hon följde glatt med flickan,som kom och frågade :D
Medan de var borta passade vi vuxna på att läsa och ta igen oss en stund ;)

När gumsan kom tillbaka lekte vi lite till innan vi åkte hemåt. Först fick vi dock hoppa in på Maxi en sväng igen eftersom vi bestämt att vi skulle grilla med Ulrika,Niklas,Tim,Calle,Monica och Maja och behövde köpa med lite kött m.m till det.

Kvällen bestod alltså av grillning med grannarna :D Ulrika gjorde en jättegod tårta,som vi mumsade i oss innan vi åkte hemåt.
Mats,som även han dök upp tillslut,följde med hem för att låna datorn en sväng.
Gumsan somnade,som en stock efter ytterligare en dag full med bus ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0