Första dagarna,som två barnsföräldrar <3

Hejsan =)
 
Jag tänkte berätta lite om hur våra första dagar med bebisen sett ut :D
 
Eftersom allting såg bra ut behövde vi inte ligga kvar på förlossningsavdelningen så jag,Kent och bebisen sov två nätter på patienthotellet. De nätterna sov Patricia hemma hos farmor och under dagarna var hon på dagis :P
 
Efter förlossningen på onsdagen fick vi vänta tills kl.22.15 innan vi fick gå därifrån. De skulle kolla lillens syresomsättning innan. Eftersom det var fullt på avdelningen hade de massor att göra så det drog ut "lite" på tiden. Dessutom krånglade apparaten,som de kollar syret med så det tog extra lång tid p g a det.
 
Efter en rätt så sömnlös natt vaknade jag ändå pigg på torsdagen. Efter att vi hade duschat gick vi ner till frukostbuffén och åt oss mer än mätta :)
På förmiddagen kom de försöka besökarna dvs mormor,morfar och mamma. Efter att de hade åkt stack Kent iväg till Burger King för att köpa lunch åt oss. När den låg i magen var det dags att gå på efterkontrollen :)
 
Sedan kom det fler gäster - Monica,Maja,Mats,Anna,Emelia,Bosse,Ingegerd och storasyster Patricia :P Gumsan var lite blyg i början,men hon tyckte det var kul med bebisen =) Hon stannade kvar hos oss ett tag eftersom Monica och Maja skulle iväg en sväng. Det var mysigt att vara bara vi fyra <3
Vi gick ner och åt lite innan vi mös vidare på rummet.
 
Fredagen började även den med frukostbuffé. Efter det duschade vi innan det var dags att packa iordning allting och checka ut. Eftersom vi skulle vara ute ur rummet vid elva,men inte ta PKU testet förrän runt tre tog vi en sväng med bilen. Vi åkte bl a till en barnaffär för att se om vi kunde hitta några fina kläder åt lillen,men det fanns inte mycket till så små barn så vi åkte därifrån tomhänta.
Vi hann även med ännu en Burger King lunch,en tripp runt omkring i Karlstad,en matpaus för lillen samt en fika på sjukhuset innan det var dags för testet.
När det var klart åkte vi för att hämta Patricia på dagis =) Sedan handlade jag en snabbis innan vi skjutsade hem Maja,som åkt med oss ifrån Karlstad. Efter det blev väntade en hemmakväll.
 
Igår var Kents pappa Mikael och hans fru Mirja här :)
Idag har vi varit till Träslottet i Kristinehamn och ätit lunch med Monica och Maja. Anders och Maria har varit här. Nu väntar en lugn kväll :)
 
Det har varit några intensiva dagar,men eftersom vi mår bra allihopa har det känts bra ändå :P Det har känts lite konstigt att jag har mått såpass bra efter att ha fött en bebis,men jag är naturligtvis glad över det =)
Det är mycket nytt att ta in för oss allihopa,men främst för storasyster. Det har inte varit helt lätt,men nu börjar vi komma in i våra nya roller och vänja oss vid att vi är fyra <3
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0