USCH,FY och BLÄ!!!!!

USCH,FY OCH BLÄ!! USCH,FY OCH BLÄ!!! USCH,FY OCH BLÄ!!

Jag låg i våran säng och kikade i en bok,som jag lånat av mamma,när jag helt plötsligt såg en mus springa förbi! Den sprang in i "tvättrummet". Jag ropade på Kent så han fick lägga dit råttgift plus fällor. Han kastade upp massa gift på vinden,som vi inte använder,så mössen förhoppningsvis försvinner. Vi har haft stängt dit in så att gumsan inte kommer åt det och så mössen inte kommer ut i resten av huset. Vi har redan fått två stycken i fällan! Den första tog Kent hand om,men han är på kurs nu så den andra fick jag ta ut och slänga själv - fy f-n vad äckliga de är!! Jag förstår egentligen inte varför,men jag tycker att de små liven är så vidriga! Jag får sova med Bessy tätt intill mig i natt. Hon är nämligen en levande liten musfälla - hon tog flera möss ute förra vintern innan man hann reagera. Usch!

Förutom musproblemet har vi haft en mysig kväll :D Nu sover gumsan,Kent är,som sagt var,på kurs och jag väntar på att "Bonde söker fru" ska börja =) Jag såg ett roligt klipp från kvällens program på tv4.se förut - det kan bli lite fel ibland ;D Haha!

Jag ska försöka somna i tid idag eftersom jag jobbar i morgon. Jag slutar kl.12 så det blir ännu ett kort pass. Jag vill egentligen inte klaga eftersom jag är jätteglad över vikariatet,men det är lite träligt att jobba så korta pass hela tiden. Om jag ska jobba kan jag lika gärna jobba längre pass. Men men,jag är supernöjd för det jag får =) Jag börjar dock bli orolig för hur det blir när vikariatet går ut den sista december. Gruppchefen har lovat både mig och vikarie nummer 2 (även det en Jenny) att vi kommer få förlängt,men eftersom jag vet att det inte är hon,som bestämmer,kan jag inte låta bli att oroa mig. Jag ska ta och prata med henne någon dag så får vi se hur det blir...

Nu ska jag ta och kika runt bland lite bloggar m.m innan onsdags teven lockar ;D

Ha en supermysig kväll :P



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0