Nu börjar det likna något :)

Jag har hållit på och grejat här hemma sedan gumsan och jag vaknade runt åtta idag :) Sovrummet och badrummet ser nu otroligt bättre ut :D Nu ska jag bara få ordning i vardagsrummet också så får det duga sedan. Då kan jag gå och småplocka allt eftersom. Det gäller att lära sig vart allt finns också ;)

Älsklingen hade börjar lägga plattor till altanen igår så nu är vi riktigt i farten ;D Han tänkte försöka hinna klart tills jag fyller år - närmare bestämt på tisdag,för då kommer mamma,Joakim,mormor och morfar hit :) Om det är fint väder (vilket jag verkligen hoppas på) kan vi inviga den nya uteplatsen =)

Jag har sms:at med Linn nu på förmiddagen och bestämt att vi kanske ska bada på måndag :P Hon kommer hit och hälsar på då så om det är fint väder sticker vi iväg och spenderar dagen vid vattnet - superskönt :D

Jag skulle inte ha något emot att bada idag heller,men vi måste få klart här hemma nu. Jag jobbar hela helgen så då hinner jag inte greja något så det är nu eller aldrig ;)

Gumsan ligger och sover så jag passar på att äta upp min sallad ifrån igår (jag köpte med mat hem efter jobbet) och kika lite på datorn. Jag ska snart sätta igång och greja igen så vi hinner med lite bus sen när gumsan vaknar =)

Ha en härlig dag i den underbara solen :P



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0