Utnyttjat dagen till max =)

Hej hej =D

Våran dag har varit toppenbra :)

Gumsan och jag gick upp runt halv åtta för att göra oss iordning och åka hem till mamma. Innan vi åkte dit stannade vi till hos våran gamla hyresvärd och gav honom lite pengar för elen och sådär.
När vi kom till mamma blev det frukost följt utav en tur till Mariebergsskogen :D Gumsan tyckte det var superduper mysigt med alla djuren =)

Efteråt blev det lite shopping (för mamma) på Bergvik. Vi letade efter bikinis,men ingen av oss hittade någon vi ville ha. Mamma hade dock en oanvänd hemma,som jag fick utav henne så nu har jag en trots allt ;D
Vi avslutade Bergviks besöket med lunch. Gumsan blev helt tokig när vi skulle sätta oss - hon skrek rakt ut,grät och var hysterisk! Jag fick gå därifrån med henne en stund sedan lugnade hon ner sig,men när vi kom tillbaka till bordet började hon igen. Efter mycket om och men blev hon tillslut lugn och åt lite mat :)
Jag funderar på vad det blev med min lilla skrutta - troligtvis var hon bara övertrött och sliten för då kan hon bli sådan. Det är så hemskt när jag känner mig sådär hjälplös. Det känns som alla stirrar och tycker att jag är en dålig mamma,som inte kan trösta mitt eget barn....

När vi ätit åkte vi till mammas smultronställe och badade - det var sååå skönt :) Det var bara vi så vi behövde inte ta hänsyn till någon annan vilket var superskönt =D 
Mamma och jag hade nog minst lika roligt,som gumsan ;) 
Jag,som låg och solade på "klipporna" en stund,har dock blivit väldigt röd på ryggen. Jag hoppas det blir brunt så smånigom,men tyvärr brukar det inte bli det utan bara försvinna så det blir säkert lika denna gången.

Efter badet åkte vi tillbaka till Kristinehamn. Där blev det en sväng inne på jysk då jag skulle ha en våg. Jag tycker dock de var lite i det dyraste laget så vi svängde förbi COOP istället. Där hittade jag en så nu har jag ordnat det =) Vi köpte dessutom med grillad kyckling och potatissallad,som vi satt ute hos mamma och åt - superhärligt =D  
Sedan blev det lite mer bus innan gumsan och jag drog oss hemåt. Gumsan,som somnat i bilen och var jättetrött fick hoppa i säng direkt.
Eftersom Kent är iväg och jagar har jag tid att sitta vid datorn en stund. Jag ska leta upp kabeln till kameran så ska ni få se några bilder ifrån våran mysiga dag - håll till godo ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0