Shopping <3

Igår vad jag,gumsan,Katrin och lilla Sigrid i Karlstad hela dagen. Vi mötes vid Bergvik kl.10 och sa hejdå på Willys parkeringen kl.19.30 =)
Vi började dagen med att gå runt i affärer och kollade. Såg inte särskilt mycket jag ville ha,eller snarare inget som passade våran plånbok,förrän vi kom till H&M - Då var jag nästan i himlen ;) De har så mycket fina Hello Kitty saker till gumsan - och annat också förstås :D
Vi gick därinne och kollade bra länge innan vi kunde bestämma oss för vad vi skulle köpa :P
För min del,eller snarare gumsans,blev det en mössa och tillhörande vantar, 5-pack strumpor, strumbyxor, en superfin röd klänning,som jag tänkte att hon skulle ha på jul, och en haklapp,som är som en tröja. Allt förutom strumporna och klänningen var Hello Kitty :)

Sedan var det dags för de små att få lite välling - det var gott =D
När de var mätta och belåtna gíck vi in på Coop en sväng innan även vi åt lite mat. Det blev kycklingfilé med pommes och bearnisesås -mums =P

Efteråt gick vi till bilarna och lämnade det vi köpt och gick vidare till Ikea :) Där gick vi omkring och kollade lite. Jag köpte allt på listan förutom en grind,för de var slut. Det blev två tröjhaklappar till, små handdukar,5 vanliga tyghaklappar och ett mikrolock =)

Nu var det matdags för de små igen. Sedan gick vi tillbaka till bilarna och åkte vidare till Illanda. Där kollade vi lite inne på babyshoppen. Jag köpte en till bitring till gumsan :)
Vi kollade även inne på klädhuset M. De har också mycket fint till bra priser. Jag hittade jättemycket,som jag vill ha till gumsan,men jag kunde inte köpa allt. Det blev fyra bodisar i större storlekar,så hon har nåt när hon växer =D

Vi åkte tillbaka till H&M så jag fick köpa lite dregellappar till gumsan och sedan blev det Willys. Köpte lite barnmat och blöjor bland annat. När vi kom ut sa vi hejdå och sedan åkte vi åt varsitt håll.
Jag fick åka och hämta älsklingens lillebror och hans tjej,som fått fel på moppen,mellan Karlstad och Molkom. Stannade i Molkom och köpte med mat sedan bar det av hemåt. Det var såå skönt att komma hem - att det kan vara så jobbigt att shoppa ;)

Det var en riktigt trevlig dag med mycket shopping för lite pengar =) Vi ska försöka göra om det innan jul och det ser jag framemot :D Tack så mycket gumsan,Katrin och lilla Sigrid för en superrolig dag =P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0