De senaste dagarna =)

I lördags var gumsan,jag och mamma hos mormor =)
Började dagen med frukost hos mamma sedan åkte vi vidare till mormor. Älsklingen jobbade och morfar jagade så det var bara vi "kvinnor" :)
När vi kom dit bjöd mormor på nybakad kladdkaka med grädde - mums! Sedan umgicks vi lite innan det var dags att göra mat - kycklingfilé med ris och sås. Mormor vet precis vad jag vill ha ;) Älsklingen äter inte kyckling så det är inte ofta jag gör det hemma.
Efter att vi ätit vilade de en stund medans jag busade med gumsan,som då redan sovit lite. Sedan blev det en promenad och en fika ute i solen :)
Runt sextiden drog vi oss tillbaka till Kristinehamn. Morfar kom precis när vi skulle åka så vi hann säga hej =) Gumsan och jag stannade hos mamma en stund innan älsklingen ringde och ville bli hämtad.

Igår gjorde vi inte särskilt mycket. Älsklingen jobbade även då - har jobbat extra eftersom han ska vara ledig för älgjakt i några dagar. Är faktiskt ute i Hagfors skogarna nu =) Jag kan inte direkt påstå att jag är särskilt avundsjuk för det blåser rätt rejält! Dessutom har det regnat.

I natt har hela familjen fått sova hela natten. Det var sååå skönt att få sova ut :) Gumsan har varit gnällig de senaste nätterna så hon och jag har varit uppe rätt mycket. Hon är snorig så jag tror att det kan vara därför - eller så kanske det är fler tänder påväg? Har i alla fall tagit tempen på henne två gånger och hon har inte haft någon feber.
Nu har hon sovit,men har vaknat nu så nu ska vi busa lite innan det är dags för lunch =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0